Pagina's

vrijdag 25 december 2020

woensdag 23 december 2020

60 jaar!

GerJanne had het over haar buuf die 60 werd en toen moest ik denken aan deze verjaardagsslinger voor mijn collega die 1 december 60 geworden is. Die hadden jullie nog van mij tegoed. Na ontvangst stuurde ze ze gelijk een foto van de opgehangen slinger. Erg leuk als mensen zo blij verrast zijn!

Voor het versturen had ik 'm even aan mijn eigen deur gehangen. Het is helaas niet zo'n goede foto maar ik heb haar hobby's erop verwerkt, zeilen met hun boot, muziek en bloemschikken. En binnenin geschreven dat ze deze keer letterlijk zelf de slingers moest ophangen😄. 

Met deze slinger doe ik mee bij:

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer Kerst. Ik geniet nog meer van muziek in deze tijd, van muziekprogramma's en op de radio. Heerlijk, zeker als je dan weer eens zo'n nummer hoort die je een beetje bent vergeten of die je op de een of andere manier ineens raakt. Voor mij echt aan de Kerstperiode gekoppeld. 

Ik denk dat ik nog wel een keertje langskom voor Kerst, ben trouwens in de ban van het maken van kleine kaartjes, vast voor volgend jaar😊. Heel leuk om te doen en bijna verslavend! Groetjes Ela

vrijdag 18 december 2020

Een (klein) bloemetje

Vandaag even wat anders tussendoor. Twee kleine kaartjes van 10x10 cm met bloemen, dat is de opdracht bij Marianne design.


Materialen van MD: EWK1265 en EWK1264, LR0570, LR0649, LR0650, CR1360 en PB7056. Tekst is van COL1314. 


Toch altijd leuk om te maken die kleine kaartjes! Zo, nog twee dagen werken volgende week en dan vakantie. Maar eerst weekend! Groetjes Ela




woensdag 16 december 2020

Happy X-mas

Nog maar een Kerstkaartje vandaag! Je herkent de schets misschien al wel van De Egel Deze kaart was zo gemaakt, had de kerstballetjes nog uitgestanst liggen, leuk dp en bijna klaar. Trouwens dat werkt wel handig, om al wat uitgestanst te hebben liggen, probeer nu telkens een aantal dingetjes tegelijk te stansen, dan heb je het alvast liggen. Kost wel wat opbergruimte..


Challenges:

En nu dan weer in lockdown. Had een afspraak bij de kapper gisteren, ik dacht dat ik dan goed zou zitten mochten er dinsdagavond tijdens de persconferentie strengere maatregelen komen. Maar helaas was dit naar maandagavond getrokken en dus de komende 5 weken geen kapper. Benieuwd hoe het er dan uitziet 🤭. Maandagmiddag was het heel druk in het dorp, een hele rij voor de Kruidvat, wat bezielt mensen? Ik kan wel snappen dat het allemaal dicht moest gaan. Behalve bij de supermarkt en de sportschool kwam ik eigenlijk nergens, maar toch is het weer even slikken... We maken er maar het beste van en zullen ons wel vermaken met Kerst, misschien een extra spel uit de kast trekken😃. Groetjes Ela


maandag 14 december 2020

Sneeuw

Even niet geblogd, druk bezig geweest met het maken van kaarten 😊. Maar vandaag laat ik jullie een winterse kaart zien die ik gemaakt heb met de klok. 


De sneeuwpoppen zijn in een aardig sneeuwballengevecht geraakt en de oudste van het stel probeert de stoep schoon te houden maar of dat lukt?

Challenges:

Druk met het schrijven van de kerstkaarten, wil ze vandaag op de bus doen. Hebben jullie ze al weg? En van het weekend lekker in de flow gezeten met het maken van de kaartjes, heb zelfs een kleine serie van drie gemaakt, doe ik bijna nooit, eigenlijk heel leuk. Die zal ik jullie nog laten zien (heb nog zoveel te laten zien eigenlijk...). 

Komt wel, een ding tegelijk! Groetjes Ela




vrijdag 4 december 2020

Fijne Kerst

Het is natuurlijk kerstkaarten wat de klok slaat, al heb ik van de week een hele leuke verjaardagsslinger gemaakt voor een collega die 60 werd. Die laat ik later zien. Eerst deze kerstkaart met de schets van 4 Season Swap Challenges.


Challenges:

Zo, bijna weekend! Nog even een bestuursvergadering vanmiddag en dan zit de week er weer op. Gisteren druk geweest met pakketje samenstellen voor onze vrijwilligers. Donderdag hebben we een digitaal eindejaarsfeestje, hopelijk is het pakket op tijd... 

Groetjes Ela

donderdag 3 december 2020

Egel op je kaart

Een egel op je kaart is de uitdaging bij De Egel, hoe leuk is dat! Maar het was voor mij even zoeken naar egeltjes, heb er drie kunnen vinden in mijn voorraad maar twee daarvan zijn herfstplaatjes en ik wil nu liever een Kerstkaart maken. Dus optie 3 werd het! Het patroontje heb ik bij Relinde vandaan. En ik heb wat restje papier van een wat ouder blokje kunnen opmaken. 





Leuk jullie berichtjes te lezen en ik doe mijn best ook bij jullie langs te gaan.  Morgen weer een berichtje van mij. Groetjes Ela



dinsdag 1 december 2020

The Sketchy Challenges

Vandaag laat ik jullie mijn DT kaart zien voor de uitdaging bij The Sketchy Challenges die vandaag ingaat. Het thema is Kerst en beide teams hebben voorbeelden voor je gemaakt. 

Jullie herkennen de schets denk ik wel, deze was ik dus vergeten te linken bij DCL😊. Dus dan maar als DT werkje voor The Sketchy Challenges.

De Kerstboom hebben we al gekocht, staat nog niet hoor, ik denk dat we 'm zondag binnen zetten. We hadden het vermoeden dat het wel eens hard kan gaan met de verkoop en je wilt toch keuze hebben. Her en der zie ik al bomen staan en buitenverlichting branden. En bij jullie? 

En nog een toppertje bij Creative Sketchy Girls:

Heel leuk!

Morgen lekker vrij en dan nog twee drukke werkdagen te gaan. Hopelijk nog tijd om een kaartje te maken! Groetjes Ela

dinsdag 24 november 2020

Kling klokje...

Vandaag een trishutter kaart voor jullie, helemaal in Kerstsfeer. Het model had ik al een tijdje liggen maar verder nog niks mee gedaan. Met mijn nieuwe spulletjes en het liedje had ik snel een idee...


En nog even liggend. Je ziet zo goed dat ik de slinger laat doorlopen, even wat knip en plakwerk. De muziekbalk heb ik dubbel uitgestanst, ingekort en daar de nootjes uit geknipt. Materialen van Marianne Design op een rijtje: DP Frozen Winter PK9172 en Brocante Christmas PK9171, kerstballen LR0681 EN 0682, muziekbalk CR1506, klokjes CR1343, kerstboom LR0556 en dennentak LR0181. Liedjes stempel CS0946.

Benieuwd wat jullie van mijn trishutter vinden!

Challenges:

Was het weer voor nu, ben druk dus houd het kort. Tot snel! Groetjes Ela

maandag 16 november 2020

Merry everything and happy always

Zo'n leuke tekst! Uiltje erbij en dat super leuke papier van Marianne Design voor de schets en klaar. 
Jullie hebben deze papiertjes en de schets natuurlijk al een paar keer voorbij zien komen bij De Egel. De kleurtjes passen ook precies in het kleurenschema. 

Drukke werkweek en spannend ook. Deze week spreken we met een aantal kandidaten die mogelijk onze nieuwe directeur wordt. Het is net of ik zelf op sollicitatiegesprek ga☺️.  

Maar eens kijken wat jullie van mijn kaartje vinden, das een stuk minder spannend en altijd leuk te lezen 😄.

Challenges:

Groetjes Ela



zondag 15 november 2020

Reminder The Sketchy Challenges

En de tweede post van de avond, deze keer de reminder voor The Sketchy Challenges. We werken met een schets en die is leuk! 



Zo heb ik die leuke kleine plaatjes van Mattie kunnen gebruiken, jij hebt ook vast nog wel wat liggen! Kijk eens bij de teamleden voor meer inspiratie, er is genoeg mogelijk! 

Challenges:

Ally's Angels: anything goes

Lets craft and creatie: a.g. + favo schets

Doen jullie gezellig mee? Groetjes Ela



Winterlandschap

En nog een slim-line kaart van mij (21,5x10,5)! Ik had deze al een tijdje in mijn hoofd en wilde het eerst met een steruitsnede maken. Maar dat ging niet, omdat een ster als je die dubbel vouwt niet gelijk is. Dus opnieuw en een rondje uitgesneden. Het vergde nogal wat creativiteit om de juiste papiertjes bij elkaar te zoeken en dan moet het ook genoeg zijn, je hebt nogal wat nodig. 

Op de voorkant kwam ik dus te kort, dus knippen plakken en verdoezelen met een lichtsnoer😇.

De kerstboompje had ik nog liggen in die kleuren en pasten er mooi bij. Nog twee hertjes en een ijspegelrandje.


En zo is ie helemaal uitgeklapt. Een Kerstgroet en boog wat boompjes. Genoeg ruimte over om te schrijven. Ik heb 'm verder niet te druk gemaakt, is al zwaar genoeg door al het papier! 
Nog even snel insturen....en bedankt Wies voor het voorbeeld 😉!


En nu even bijkomen van deze creatieve klus😄. Groetjes Ela

zaterdag 14 november 2020

Winterwonderland

Winterwonderland met een witte vos! Dat leek me nou eens leuk. Dus lekker aan de slag met de sterrenhemel en de bergen. De sterren zijn van glitterpapier maar dat is helaas moeilijk te zien op de foto. Eigenlijk was ie zo klaar, zo zat het ook in mijn hoofd. Het kostte me bijna meer tijd om een fatsoenlijke foto te maken 😊.


Challenges:

Mijnhobbyhonkchallenges: slimline-card

Do all Kreatives: glitter en Kerstgroet

Creative Sketchy girls: Kerst/winter

Ben benieuwd wat jullie van mijn witte vos vinden! En nu even stofzuigen, was ophangen en boodschappen doen en dan is er misschien nog tijd over om mijn kamertje in te duiken. Fijn weekend! Groetjes Ela

zondag 8 november 2020

Schuifdoosje

Zoonlief is afgelopen maandag 18 jaar geworden! En net zoals zovelen hebben we telkens het feestje moeten bijstellen. Deze keer wilden we een kroegje afhuren voor een groot feest. Je wordt maar een keer 18 dachten we. Dat ging niet door. Dan maar met een paar vrienden naar de kroeg. Ging ook niet door. Dan maar op de dag zelf uit eten. Ging ook niet door. Uiteindelijk dus bij de Oosterburen een paar dagen eerder toch nog kunnen uit eten met z'n vieren (zijn vriendin hebben we maar beschouwd als behorend bij ons huishouden 😇).  

Het doosje wat ik gemaakt heb ging een beetje op dezelfde manier😊.




De bedoeling was dat het kadootje in dit doosje gestopt werd. De maatvoering aangepast en het zou moeten passen (trots dat dat gelukt was). Helaas had ik er geen rekening mee gehouden dat het laatje niet helemaal open geschoven kon worden vanwege het systeem (kaartje wat omhoog komt als lade uitschuift). Bovendien was het pakje eigenlijk te zwaar voor het trekmechanisme. Dus... 

Het kadootje was op zich al heel mooi ingepakt in een leren doosje (het was een armband) en ergens ook zonde om het dan zonder doosje in het laatje te leggen. Dus hebben we er maar een kaartje in gedaan met alleen geld wat ie ook nog kreeg van ons. Het werd dus een 'geldlade' 😅. Hij was er niet minder blij mee, had meerdere kadootjes op deze manier en ik heb me ook goed vermaakt met het maken ervan! 

Ik doe mee met de volgende challenges:

Tot de volgende kaart! Groetjes Ela


vrijdag 6 november 2020

Wiebelkaart

Een wiebelkaart vragen ze bij Marianne Design. Dat was wel weer even geleden dus een goed moment om er een te maken. 


Helaas is deze kaart niet op de post gegaan. Ik had 'm vast gemaakt voor het vriendinnetje van mijn zoon die dinsdag op moest voor haar rijbewijs. Maar je raadt het al, ze was gezakt. Echt op het laatste moment, terwijl het zo goed ging. Ik had er nog wel een leuke tekststempel bij '#eerste keer', maar gelukkig had ik die nog even achterwege gelaten. Dus de kaart moet weer even in de kast! Maar komt vast goed.

Ingrediënten van Marianne design:
EWK1277, LR0650, LR0623, LR0535, LR0570, CR1360, PB7054, COL1314 en PL1516

 Met deze wiebelkaart doe ik mee bij:

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen en ook vandaag! Ik moet wel werken maar het oogt allemaal wat vriendelijker en uitnodigender voor een wandeling. Dat ga ik zo dus nog even doen. 

Binnenkort meer (o.a. het leuke uitschuifdoosje wat ik maakte voor mijn zoons 18e verjaardag). Geniet van het zonnetje! Groetjes Ela.


dinsdag 27 oktober 2020

Sterkte

Leuk om jullie berichtjes te lezen! Mijn drieluik viel wel in de smaak las ik. En bedankt voor de tips, het kan inderdaad ook als mijter voor de Sint en als huisje 😄! Sinterklaaskaartjes maak ik niet maar misschien dat het een keer als huisje voorbij komt, ik krijg al ideeën. Vandaag wat anders, een condoleancekaart. 

Deze heb ik een tijdje geleden naar een collega gestuurd, haar moeder was plotseling overleden. Fysieke knuffel was niet mogelijk dus dan maar over de post.

Met deze kaart doe ik mee bij:


Benieuwd wat jullie van deze kaart vinden! Het waait hier momenteel behoorlijk zeg. Houd ik niet zo van. Onder de dekens dan maar😄 .  Groetjes Ela

vrijdag 23 oktober 2020

Winter wonderland

Vandaag een winterse kaart. Dit model heb ik ooit eens gemaakt maar niks meer mee gedaan. Nu dacht ik eraan en ben ermee aan de slag gegaan voor een winterse kaart met schudgedeelte.



En zo is ie dicht, met een wikkel.

Gebruikte materialen Marianne Design: plaatje EWK1271, poinsettia LR0435, boom LR0379, kader met schudgedeelte CR1475, hertje CR1485, DP winter dream PK9150, shakersnow LR0028 en tekst PL1505. 

Challenges:

Bedankt voor jullie felicitaties voor mijn zoon! De tompouce vond hij een erg leuke verrassing en was heel lekker. Woensdag nog een kadootje voor hem gekocht voor zijn verjaardag die eraan komt. Ben benieuwd wat hij daarvan vindt. 

Bijna weekend, fijne middag nog! Groetjes Ela


dinsdag 20 oktober 2020

Tussen de paddenstoelen

Als ik naar buiten kijk is het echt een druilerige middag. Het regent hier, dus binnen bezig. Zojuist een winterkaart afgemaakt, maar eerst een herfstkaart voor jullie met paddenstoelen, die mogen eigenlijk niet ontbreken. 


Het blad had ik al heel lang liggen. Ooit uitgesneden uit Kraft en achter wat overbleef een wit vel geplakt en met een maskstencil bewerkt. En toen wist ik het niet meer. Het was te groot voor een kaart.

Toen kwam ie weer eens tevoorschijn en een ideetje was geboren. Ik heb het blad toch uit het overgebleven kraft gesneden met een marge. Daarna de leuke kabouters uitgeknipt en de malletjes toegevoegd. Zo staan ze midden in het bos, tussen de paddenstoelen! 

Challenges: 

Vanochtend moest mijn zoon voor de eerste keer op voor theorie examen voor zijn rijbewijs. Had het gevoel dat het wel eens mis kon gaan, het was veel en de proefexamens die hij had gemaakt gingen lang niet allemaal goed. Maar we kregen al snel een appje dat hij geslaagd was! Dus op de fiets gesprongen en als een speer naar de HEMA voor een lekkere tompouce bij de koffie! Opgelucht (hij ook, was best zenuwachtig voor dit) en op naar het rijbewijs. 
Fijne middag verder! Groetjes Ela

maandag 19 oktober 2020

In de wolken 2

Vandaag een reminder voor jullie. Ik mocht als gastdesigner bij 4 season swap challenges nog een kaart maken als reminder voor de lopende challenge 'in de wolken'. Toen ik eenmaal de eerste kaart had gemaakt, was de tweede ook zo uit mijn vingers. Ik had dit papier nog en dacht gelijk aan een babykaartje.


Is ie niet schattig? Met deze kaart doe ik mee bij:


Herfstvakantie is het bij ons. Niet dat het veel uitmaakt, mijn zoon ging toch niet naar school en nu moet hij leren voor de toetsen die komen en zijn theorie examen. Hopelijk slaagt hij en kunnen we er een taartje op eten. Ik ben wel een paar daagjes vrij. Gewoon, even niet achter de laptop en ik heb nog heel veel dagen staan. Maar zit nu te bedenken wat ik zal doen. Net naar de kapper geweest en vanmiddag dan maar aan de freubel. Voor de rest kun je toch niet veel (kan nog blad harken maar da's iets meer voor morgen 😉). Zal me best vermaken. Groetjes! Ela



zaterdag 17 oktober 2020

Nieuwe challenge Crafty Friends

Daar zijn we weer (beetje laat, sorry) met de nieuwe challenge bij Crafty Friends. Dit keer is het thema embossing. Ik heb deze leuke digi midnight-prancer gebruikt van onze sponsor digidoodlestudios.com


Wat kun je winnen? 3 digi's naar keuze uit de Digi Doodles online store (digi stamp sets, paper, or sentiments not included). 

Je hebt tot 30 oktober de tijd. 

Cheerful sketches (zou 'm bijna vergeten te linken...)


Fijn weekend, Groetjes Ela


maandag 12 oktober 2020

Happy Winter

Vandaag een winters kaartje. Gisteren nog een paar uurtjes gevonden om te freubelen, heerlijk ontspannend. Heb nog een Herfstkaart gemaakt met de mooie stempel die ik heb gewonnen bij MD, maar die komt later voorbij. En toen wilde ik met de schets van Mijn Hobbyhonk aan de slag, en dat is deze kaart geworden: 


Had het al helemaal in mijn hoofd bij deze schets en het is precies geworden wat ik in mijn hoofd had. Gebeurt niet vaak 🤭. 

Challenge:

Zijn jullie ook benieuwd naar wat er morgen voor een maatregelen bijkomen? Hopelijk niet terug naar het voorjaar. We zullen zien. Fijne avond nog! Groetjes Ela 

vrijdag 9 oktober 2020

2x Bingo

Vandaag speel ik Bingo, 2x zelfs! Ik heb er twee gecombineerd namelijk, kijken of jullie ze zien...


Het is niet makkelijk foto's te maken met dit sombere weer, alhoewel vandaag het zonnetje toch even flink scheen hier. Wel lekker freubelweer vind ik, al moet ik van het weekend ook huis en tuin doen. Maar daarna blijven er vast nog wel wat uurtjes over...

Met deze kaart doe ik mee bij:

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijn weekend! Groetjes Ela

maandag 5 oktober 2020

In de wolken

'In de wolken' is het nieuwe thema bij 4 season swap challenges en ik mocht gastdesigner zijn omdat ik challenge #35 had gewonnen. Dus aan de slag maar dat viel nog niet mee...mijn wolkenvoorraad is niet zo groot. Maar uiteindelijk had ik dan toch twee kaartjes klaar, de andere volgt als reminder.


Het is een beetje een winterbosje geworden! Wat vinden jullie ervan?

Met deze kaart doe ik mee bij:

Het Herfstlabel is goed ontvangen door mijn tante! Ben zaterdag even langs gegaan met wat lekkers. Gisteren hebben we nog lekker gefietst, wel een harde wind op de terugweg maar was lekker. Vandaag is het erg grauw bij ons in het Oosten, maar we zitten toch binnen achter de laptop... Tot de volgende keer! Groetjes Ela

donderdag 1 oktober 2020

Nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges

Voor de nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges, Anything goes maar gelijk een herfstlabel gemaakt op dezelfde manier maar dan weer heel anders!  

Ik had nog geen bestemming maar hoorde gisteren van mijn tante dat ze was gevallen en dus ga ik binnenkort eventjes bij haar langs met iets lekkers en dit labeltje. Het gaat goed met haar hoor, beetje blauwe plekken, gelukkig niks gebroken. 

Ik heb zelf een boom toegevoegd en op de voorgrond wat mos en paddenstoelen. Gebruikte materialen MD: IT579, LR0556, CR1336,  LR0623, COL1345 en EC0138.

Je hebt de hele maand de tijd, kijk voor meer inspiratie op het blog van The Sketchy Challenges!

Met dit label doe ik mee bij:


Ben ik toch lekker in de prijzen gevallen met mijn vorige tag bij Marianne Design! 

En dat voor een last minute kaartje, had 'm gistermiddag gemaakt. Maar moet zeggen, ik had het ook zo uit mijn vingers en het herfstlabel ook. Soms heb je dat, dat het bijna vanzelf gaat. 
Lekker gesport net, voor het laatst buiten, het wordt te snel donker helaas. Dus naar binnen, maar we kunnen tenminste blijven sporten (tenminste vooralsnog). Fijne avond en tot snel! Groetjes Ela


woensdag 30 september 2020

Happy Winter

Eerst maar de herfst hoor ik jullie denken maar de winter is hier voordat je het weet. En ik wilde dit plaatje gewoon graag gebruiken 😊. 


De tag heb ik gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo en heb daar de onderkant recht van af gesneden. De Materialen Est is van Marianne Design: Forest Dream EWK 1262, DP PB7057, CR1478, CR1201, LR0570, PL1516 en CS1009.

Snel insturen want ik moet zo weg! Groetjes Ela

zaterdag 26 september 2020

Schoenen

Een zomerse kaart voor jullie nu de nazomer echt voorbij is. Dan moet je ook nog maar een keer flink uitpakken dacht ik, dus een card in a box gemaakt. 

De vogel en schelpen heb ik met mica strookjes opgeplakt zodat ze echt uit de box zweven.



Met deze kaart die ik mee bij: 

De afgelopen tijd niet veel geblogd zoals jullie hebben gemerkt. Ook niet veel kaartjes gemaakt en de gewonnen spulletjes liggen ook nog te wachten. Morgen maar even een sprintje trekken 😊, wil nog aan een paar challenges meedoen voor het eind van maand, twee gast DT kaartjes maken en het is bijna weer tijd voor een nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges. Dus, jullie snappen waar ik morgen ben! Groetjes Ela

zaterdag 19 september 2020

Crafty Friends #145

 Daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging bij Crafty Friends. Het thema deze twee weken is Autumn/Herfst. En voor mij is Herfst ook heerlijk een boek lezen in de luie stoel. Van onze sponsor heb ik deze digi  gebruikt:


Onze sponsor All Dressed Up stelt 2 digi's naar keuze beschikbaar. 


Herfst komt dichterbij dus het kan niet moeilijk zijn een Herfstkaartje te maken! Je kunt meedoen tot 2 oktober.

Challenges:

Fijn weekend allemaal! Groetjes Ela


dinsdag 15 september 2020

The Sketchy Challenges #166

Vandaag een reminder voor de challenge bij The Sketchy Challenges. Er mogen nog wel wat deelnemers bij hoor en dat gaat vast lukken. De opgave deze maand is een leuke schets en ik heb er een mannenkaart mee gemaakt. Er zijn nogal wat vrienden van mijn zoon die dit jaar 18 worden, dus maar weer een kaartje!

Materialen van MD: DP PK9169, afbeelding EWK1276, biertje COL1482, label PL1516, cijfers COL1405 en tekst CS0996.

Dus kruip achter de knutseltafel en doe mee! Dit is de schets:
Met deze kaart doe ik mee bij:

Geniet van de mooie week en het zonnetje! Groetjes Ela


vrijdag 11 september 2020

Herfsthanger

De Herfst begint zo langzaamaan tevoorschijn te komen. Nog donker bij het opstaan en ook het avondzonnetje komt niet meer aan bod. Nu de gekleurde bladeren nog maar die heb ik alvast in een hanger gevat. Als ik een paar dagen later mijn bericht afmaak, ziet het weerbericht er toch anders uit: de zomer komt terug!
Ik wilde eigenlijk een drieluik maken maar toen bedacht ik dat een hanger ook wel leuk zou zijn. En dat paste beter met de achtergrondjes die ik wilde gebruiken. Ik heb de mak LR0607 van Marianne Design gebruikt en gewoon 3x iets overlappend uitgestanst.
Challenges:

Bijna weekend, zin in! Behalve sporten en poetsen; aan de freubel en relaxen! Heb al weer wat kaartjes liggen en ook mijn borduurwerkje is af. Ga ik denk ik op een kaart verwerken maar dat moet ik nog even bekijken. O.a. mooie patroontjes ontvangen als prijs van Steelsteekje, dus misschien ga ik daarmee aan de slag. Oja! er zijn een aantal volgers bij gekomen maar ik weet niet wie ze zijn omdat ze geen reactie hebben achtergelaten. Jammer, maar bij deze welkom! Groetjes Ela

zondag 6 september 2020

Mannenkaart

Mijn laatste post was een week geleden, tjonge, wat vliegt de tijd. Af en toe aan de knutsel maar ben ook nog iets aan het borduren. Deze kaart heb ik vanmiddag gemaakt. Het is de schets van De Egel en ze hebben als thema 'mannen'.

En weer niet te veel frutsels op mijn mannenkaart naar wel passende DPtjes! Daar kan ik altijd zo blij van worden als dat goed matcht, ben altijd erg kritisch met kleuren, kan ik echt heel lang mee bezig zijn😊. 

Challenges:

En dan ben ik vorige week nog in de prijzen gevallen bij:

4 season swap challenges met deze kaart:
En random winnaar bij het Steelsteekje met deze kaart:

Een mazzel weekje, altijd leuk als je wat mag winnen of in de top 3 beland met je kaartje! Nog even mijn serie op Netflix verder kijken en dan begint de werkweek weer. Fijne avond nog! Groetjes Ela