Pagina's

maandag 30 maart 2020

Voorjaar

We hebben toch maar mazzel dat het lekker weer is, dan ziet het er in ieder geval vriendelijk uit als je naar buiten kijkt.
Zoals ik zei zijn twee collega's eind maart jarig, vandaag en morgen. De jarige van vandaag had de kaart nog niet ontvangen, de jarige van morgen wel. Wonen in dezelfde plaats dus dat is weer opmerkelijk. Dit is de kaart voor collega twee:
Ook dit is een lekkere voorjaarskaart geworden vinden jullie niet?

Challenges:

Was ie weer even voor nu, denken jullie nog aan de lopend Candy? Groetjes Ela

maandag 23 maart 2020

Gefeliciteerd

Een tweetal collega's zijn eind maart daags achter elkaar jarig dus een kaartje gaat die kant uit. Zeker omdat we ze nu niet fysiek kunnen feliciteren is het des te leuker dat ze een kaart krijgen lijkt me. Ik hoop wel dat ze de traktatie die we dan altijd op maandag in ons werkoverleg krijgen een keertje overdoen🎂😋. Nee, niet belangrijk maar wel lekker! Het andere kaartje volgt nog.

Gebruikte materialen Marianne Design: vlinder LR0509, bloem en blaadjes LR0546 en LR0547, ronde mal LR0388, ronde mal met stiksteekje LR0570 en afbeelding VK9565. Tekst CS0996.

Challenges:

Hoe vergaat het jullie? De dagen thuis gaan best snel en ook weer niet. We houden wel een ritme erin want anders wordt het helemaal niks. En iedere dag even naar buiten in ieder geval. Ik zou wel blij zijn als ik weer naar kantoor mag, thuiswerken is handig maar niet echt mijn ding. Maar we zijn gelukkig alle drie nog gezond en mijn directe omgeving ook gelukkig! 

Groetjes Ela

dinsdag 17 maart 2020

Strak in het pak

Strak in het pak, deze mannenkaart!
Deze mal van Dutch Doobadoo heb ik gekocht op de beurs samen met de sneaker. Eindelijk een kaart mee gemaakt met het prachtige Maja papier en het DP van het vestje is van Marianne Design.

 It's party time dus vandaar het zakhorloge 😊.
Ik vind dit zo'n leuke mal en je kunt er heel veel kanten mee op. Verder heb ik het niet te druk gemaakt, volgens mij houden mannen daar niet zo van.

Sinds gisteren werk ik ook thuis en dat is wel vreemd als de mannen ook thuis zijn. En ik ben niet echt gewend de hele dag binnen te zijn. Sportschool dicht, dus dan maar iets vaker hardlopen en een keer de fiets pakken. Het is gelukkig mooi weer dus kan ik morgen op mijn vrije dag de tuin in. Hebben we daar een keer tijd voor😀. Zolang we maar gezond blijven, da's het belangrijkste!
Challenge:

Een fijne avond en blijf gezond! Groetjes Ela

zaterdag 14 maart 2020

Challenge 131 Crafty Friends

Goedemorgen! Een nieuwe challenge bij Crafty Friends start vandaag met thema Ladies/Girls.


Sponsor:

 www.mymemories.com/store/designers/NS_Designs

Je kunt meedoen tot 28 maart en dat gaat gelukkig allemaal gewoon door. Nu de rest wat op een lager pitje staat, moeten we maar ons hobbykamertje induiken.  

Challenges:
 
Goed weekend gewenst! Groetjes Ela

woensdag 11 maart 2020

Babykaart

Lang geleden dat ik een babykaartje maakte! Er worden op dit moment geen kinderen geboren in mijn directe omgeving en ik zit ook nog niet in de kleinkinderen fase😊.



Ik heb 'm vrij eenvoudig gehouden met leuke accenten. Wilde heel graag het schommelpaard erop als blikvanger. En het embossingstencil knalt er ook lekker uit zo. Had het alleen anders moeten opplakken, nu zie je nog een beetje de lijm zitten omdat het zo'n dun papier is. Daar had ik beter over na moeten denken.
Materialen Marianne Design:
DP PK9157 en PK9160, LR0347, LR0307, DF3437 en CS0922.

Challenges:

Lees jullie reacties graag en probeer ook bij jullie langs te komen, dat lukt nog niet zo goed merk ik.  Maar ik kom wel binnenkort met een verrassing! Groetjes Ela



dinsdag 10 maart 2020

Gastdesigner Carlin's kaartenparadijs

Omdat ik had gewonnen bij Carlin's kaartenparadijs mocht ik gastdesigner zijn deze maand. Ik heb maar gelijk de gewonnen digi van gebruikt van Beccy's Place.
Het thema is deze schets;
En je hebt nog tot 31 maart de tijd om mee te doen. Moet lukken toch?

Challenges:
2sistersontheblog: stippen en/of strepen

Gisteren vrij geweest in plaats van morgen en lekker geluncht met een vriendin. Nu het nog kan want het Coronavirus houdt ons allen aardig bezig 😊. Vooral op het werk, er staan wat evenementen op stapel en de vraag is natuurlijk of dat door moet gaan. We wachten rustig af.

Groetjes en een fijne dag!



zondag 1 maart 2020

Anything goes bij The Sketchy Challenges

Alles mag, dat is de nieuwe uitdaging bij The Sketchy Challenges. Ik heb een van de mallen gebruikt die ik op de beurs heb gekocht. Met het mooie papier van Maja heb je zo een mannenkaart.

Doen jullie weer gezellig mee?

Challenge:

Er liggen nog wat bijna af kaartjes op mij te wachten maar ben niet veel in mijn hobbykamertje geweest de afgelopen week. Op mijn vrije woensdag met mijn mannen op stap geweest en dit weekend druk geweest met andere dingen. Komt wel weer!

 Groetjes, Ela