Pagina's

dinsdag 26 juni 2018

Air mail

Hallo blogsters,
Titel van deze post is Air mail, al is deze vogel echt geen postduif! Het lijkt een sperwer, een roofvogel dus. Die gast echt de post niet bezorgen. Maar ik vond het wel een leuke tekst erbij.  En wie kan er nu beter sperwers tekenen dan....juist: Dora! Ingekleurd, papiertjes erbij gezocht, schets uitgekozen en voila! Kijk op haar blog voor meer inspiratie van de andere dames en meer van Dora's tekeningen.


Het DP met de 'druppels/veertjes' is van do craft Papermania, het andere DP is van Marianne Design. Verder wat houten veertjes, bloemen en tekstlabel. 

Met deze kaart doe ik mee bij:
Stamping Sensations: anything-goes
Cheerful sketches: juni schets
addicted-to-stamps: Black/white, option 1 other colour

We hebben ook genoeg vogels in de tuin met mooi gezang en ja, ook de postduif laat van zich horen. Ook hebben we een konijnenholletje met een nestje konijntjes! Nadeel is dat er door dat hol al 1 terrastegel is verzakt dus we moeten ze wel gaan weren uit de tuin. Toch een sperwer er op los laten šŸ˜±, nee! Ze zijn zo leuk die kleine konijntjes huppelend in de tuin...Iemand een diervriendelijke oplossing? Kom maar door! Fijne dag en groetjes Ela

vrijdag 22 juni 2018

Trotse mama

Hallo dames,

Een tweede post op dezelfde dag van mij. Komt omdat ik lekker bezig was met CAS kaartjes en die leuke stempels van Inkadinkado. Daarmee heb ik deze kaart gemaakt met een trotse mama eend met haar kindjes. Is ie niet lief?Ik stuur deze kaart naar:
Addicted to stamps: zwart/wit en optie een andere kleur
Knutsels en kadootjes: CAS
4season swap: geen rechthoek/vierkant
addicted to stamps and more: make your mark

Dat was ie echt voor vandaag, nu nog even sporten en dan heerlijk op de bank, vrijdagavond vieren! Fijn weekend allemaal! Groetjes Ela


Kiss me

Hallo dames,

Wat leuk dat jullie weer gereageerd hebben om mijn vorige post! Zo leuk te lezen altijd. Al ben ik zelf niet zoveel bij jullie langs geweest de laatste tijd, druk, druk, druk met werk en thuis ook van alles. Ik doe mijn best vanavond even een rondje te doen.

Vandaag een heel andere kaart die ik jullie wil laten zien met een stempel van Inkadinkado, gebruik ze te weinig maar ze zijn zo leuk...

 
Verder heb ik gebruikt:
DP Marianne Design: Craft dates PB7054
Randmal hartjes: CR1362
Vorm kaart: LR0327
 
Deze kaart stuur ik naar:
Knutsels en kadootjes: CAS
Addicted to stamps and more: make your mark
Addicted to stamps: black and white, option one other colour
4season swap: geen vierkant/rechthoek

Als deze kikker geen indruk achter laat dan weet ik het ook niet meer! Nog eventjes en het is weekend, heerlijk. Wel een beetje fris, heb gelukkig woensdag nog even van het zonnetje kunnen genieten. Volgende week betere temperaturen! Tot snel, groetjes Ela

dinsdag 19 juni 2018

To the beach

Hey dames,

Goedemorgen deze morgen! Bij de Egel loopt vandaag de challenge af waarbij ze een criss-cross kaart met kant vragen. Zo'n leuk model wilde ik niet aan me voorbij laten gaan. Dus aan de slag en op het nippertje inleveren (goh, gebeurt me vaker!). bij Marianne Design is het thema maritiem en laat ik nu net wat nieuwe spulletjes daarvan hebben aangeschaft...dus helemaal zin om er mee aan de slag te gaan! Dit is het resultaat (beetje somber weer om een foto te maken..):

 
 En de Landesfarben bij Do-All Kreatives komen natuurlijk ook in een maritieme kaart voor in ons geval!
Materialen van Marianne Design:
LR0535 wegwijzer
LR0536 zeepaard
LR0417 patrijspoort
DP PK9156 Seabreeze
DP PK9107 Don&Daisy
CR1364 Vissen
CR1417 Letters
 
Het kantje paste precies bij de patrijspoort en het roer vind ik. Het roer heb ik doormidden gesneden en als randmal op de kaart verwerkt. Op de kaart kun je natuurlijk nog tekst kwijt maar dat heb ik even achterwege gelaten zodat ik dat nog kan kiezen voor de gelegenheid.

Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Jullie reacties lees ik weer graag! Groetjes Ela en een fijne dag.

zondag 17 juni 2018

Een plek onder de zon

Goedemorgen dames,

Op deze vroege zondagmorgen een kaartje van mij. Bij Hobbyvision hebben ze nog tot morgen een uitdaging lopen met een sketch en een moodboard. En daar wilde ik graag aan meedoen. Een leuke schets en prachtige kleuren om mee te werken vind ik zelf. Voor het DP heb ik verschillende blokjes gebruikt van Marianne Design, Winter DreamPK9150, Craft Dates PK7054 en het gisteren gescoorde nieuwe blokje Seabreeze PK9156. Past super leuk bij elkaar heb ik ontdekt.Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop GH3290 en van Marianne Design heb ik verder nog gebruikt LR0535 (delen vd wegwijzer), tekst PL1517, schelpen LR0232 en de ronde mal CR1360. De bloemetjes links had ik nog en verder nog wat pareltjes en een charm van een schelpje.

Met deze kaart doe ik dus mee bij:
Hobbyvision: moodboard met sketch
Dutch Card Lovers: zomerse kaart
Love to craft: anything goes
Scrapping4fun: summer

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn schelpenkaartje vinden. Wens jullie nog een fijne dag! Groetjes Ela


vrijdag 15 juni 2018

Reminder The Sketchy Challenges; sketch or Anything Goes

Hallo dames,

Mijn bijdrage voor the sketchy challenges: #143 sketch or anything goes!

Vorige week hebben we de 80e verjaardag van mijn schoonmoeder gevierd. Helaas kwakkelt ze momenteel met haar gezondheid en gaat ze van hersteloord naar ziekenhuis en terug. Hopelijk gaat het snel beter. We hebben in ieder geval vorige week lekker buiten in de schaduw taart gegeten want het was echt te heet in het zonnetje! Deze kaart had ik voor haar gemaakt:Ik wilde heel graag het papier gebruiken met de vogeltjes (ze houdt van bloemen en vogels) dus er van alles bij gezocht qua kleur en dat is uiteindelijk gelukt. Het modelletje stond al lang op mijn lijstje, erg leuk om te maken. Ze was er erg blij mee! Kijk vooral ook nog even op het blog the sketchy challenges voor meer inspiratie van de Teamleden. Je bent niet verplicht de schets te volgen, je mag ook het thema 'anything goes' pakken. Dus...genoeg reden om lekker mee te doen, je hebt nog 14 dagen de tijd!!!

De kaart stuur ik naar:
Love to craft: anything goes
2sistersontheblog/kleuren challenge

Groetjes en een fijne dag, Ela


woensdag 13 juni 2018

kadootje!

Hallo dames,

Even snel nog op de valreep een cadeauverpakking inzenden bij Marianne Design! Vind het zo'n leuke challenge, die wilde ik niet laten schieten.

Dit cadeautasje is voor een jarig iemand wiens haag opgevreten is door de buxusmot dus vond ik het wel leuk een klein kruidenzakje er in te doen. Producten: CR1421, LR0509, PB7054, CS0996 en afbeelding EWK1255.

Ik stuur deze kaart naar:
Marianne Design: cadeauverpakking
love to craft/anything-goes
Ally's Angels: stars
Anma Creatief: vlinders
4 season swap challenge: geen rechthoekig/vierkant

Maak straks mijn berichtje wel af, maar nu eerst insturen!! Nu is ie klaar en ik was op tijd gelukkig. De weken vliegen om en ik ben weinig in mijn knutselkamertje te vinden. Dat heb ik altijd in dit jaargetijde. Komt wel weer! Groetjes Elazaterdag 2 juni 2018

Crafty Friends nieuwe challenge (DT)

Hallo dames,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Crafty Friends. Deze keer is de uitdaging: Happy Birthday. Leef je dus lekker uit, een verjaardagskaart komt altijd van pas!

 
The Sponsor of the Randomly Selected Winners Prize is
 
Paper Nest Dolls
 
 
Link to web-store: https://paper-nest-dolls.myshopify.com/   

 
Prize - One lucky winner will receive 3 digital stamps of their choice 
from Paper Nest Dolls on-line store.
 
Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Benieuwd wat jullie vinden, doen jullie weer lekker mee, je hebt tot 15 juni de tijd. Het is in ieder geval wat afgekoeld dus we kunnen weer ons kamertje in, toch? Fijn weekend en lieve groet, Ela