Pagina's

maandag 30 maart 2015

Voorjaar

Hallo dames,
Hier weer eens een kaartje van mij. Ik heb zoveel voornemens maar het komt er even niet van de laatste weken. Maar goed, dit leuke modelletje heb ik van Noortje! Design. En met mijn bij Sigrid gewonnen spulletjes heb ik er een voorjaarskaart van gemaakt. 
Materialen gebruikt:
Bloempot MD COL1345
Tak, vogel en vogelhuis MD LR0206
DT Old press MD PK9120
Swirl MD LR
Daisystempels zijn ook van MD
tekst stempel is volgens mij van Joy!

Ik stuur deze kaart naar:
webshop Anma Creatief

noortje-design challenge
Super leuk modelletje om mee te werken met dat door de kaart gestoken hart. Wat vinden jullie ervan aangezien mijn inspiratie op een laag pitje staat? Als ik dan tijd heb, komt er niks uit mijn vingers, gek toch? Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties! Groet Ela

maandag 16 maart 2015

vintage babykaart

Hallo allemaal en een hartelijk welkom voor Miranda, gezellig dat je me hebt gevonden! We blijven een beetje in de babysfeer, dit keer vintagestyle. Het modelletje is van Sandra. Ik vond het wel een uitdaging deze kaart, op de een of andere manier lukte het niet zo. Maar ben uiteindelijk wel tevreden.
Deze stuur ik naar: wlvc/challenge-nr-43 
Materialen van Marianne Design (hobbelpaard. Tekststempel en DS 'Old Press') plaatje beer is van Studiolight, ronde mal en swirls zijn van Joy!

benieuwd wat jullie vinden! Fijne avond en groet Ela

dinsdag 10 maart 2015

Een kaartje zonder plaatje

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie gezellige berichtjes op mijn babykaart! Ik heb er weer van genoten. Nu weer eens wat anders, een kaartje zonder plaatje. Dat is de uitdaging bij Dutch Card Lovers in het zwart/wit met 1 andere kleur en met de schets van Cheerful sketches.
Ik heb zacht geel genomen, vind ik wel mooi bij zwart/wit. Hier heb ik ook weer de mal van Memorybox gebruikt en ook de hartjes die eruit gestanst zijn. Verder de mooie tekst van Marianne Design Eline airmail EC0120 en het DS is van MD noir&blanc PK7043.

Tot de volgende kaart maar weer en een fijne avond! Groet Ela

zondag 8 maart 2015

geboortekaartje in het blauw

Hallo dames,

Hier ben ik weer eens! Zaterdag ben ik naar de knotsgekke kaarten- en scrapdagen in Den Bosch geweest. Was erg leuk eens mee te maken, ik had toegangsbewijzen gewonnen bij Aletta! Nu wilde ik al heel lang een keer gaan maar het kwam er niet van, dus hoe leuk is dat. Heb leuke producten gekocht die weer op mijn blog voorbij komen.
Bijvoorbeeld deze leuke hoekmal van Memorybox (99117). Ik zag een keer bij Gaby zo'n rand met harten maar kwam deze dus tegen en daar was ik gelijk verliefd op. De harten die eruit gesneden zijn, heb ik ook weer gebruikt.
Het nieuwe hobbelpaard van Marianne Design is ook helemaal te gek, vinden jullie ook niet? En dan die mooie teksten...Nou ja, zoals jullie zien is het dus een geboortekaartje voor een jongen geworden. Mijn collega is in verwachting van haar tweede kindje dus kan maar vast een kaartje op voorraad hebben. Maak er ook nog een voor een meisje.

Mal LR0327, knipvel 3D MD Eline AK0043 al wat ouder maar schattig, CR 1201, PB7943 Eline's buitenhuis, 'hoera' COL1348, hobbelpaard LR0347, tekststempel MD CS0922. Ik stuur deze kaart naar:
mariannedesign/blauw geboortekaartje
Scrap cards-challenge-71-gestanste letters
hobbynu/47 blauw geboortekaartje
decreatievezebra/zonder bloemen (laatste, dcz stopt helaas!)
Het is wel een lang verhaal geworden, tot de volgende kaart! Lieve groet Ela