Pagina's

woensdag 30 juni 2021

Welkom thuis

Mijn collega is nu met vakantie, zij hebben een zeilboot en gaan dan altijd varen in Nederland. Ik was bezig met een aantal challenges te combineren met het thema 'maritiem' en toen leek het mij wel leuk als er bij thuiskomst een kaartje op haar deurmat zou liggen. Toepasselijker kan de kaart ook niet, dus dat komt goed uit! 

Challenges:

Eindelijk weer eens een paar uurtjes in mijn hobbykamertje beland, dat was even geleden. Als het mooi weer is besteed ik mijn schaarse vrije tijd liever buiten. Maar vandaag regent het al de hele dag zo'n beetje, dus aan de knutsel! 

Groetjes Ela 


donderdag 24 juni 2021

Penny's paper challenges

Ow, dit loopt nog niet gesmeerd allemaal, ik ben momenteel niet gestructureerd en we hebben ook nog eens problemen met de wifi.

Dus mijn post voor Penny's paper challenges is te laat, gisteren begonnen...

Maar hier dan toch mijn DT bijdrage:


Ik heb Peony in a jar gebruikt van sponsor 
Jullie hebben 14 dagen de tijd om mee te doen! 

Challenges: 

zondag 13 juni 2021

Pleistertje hier, pleistertje daar

Nee, gelukkig heb ik ze niet nodig die pleistertjes, maar een beterschapskaart komt altijd van pas. Ik ben aan de slag gegaan met de stempels van Marianne Design en heb op wit diverse pleisters en kruizen gestempeld.

Gemat op orange dp en een pocket gemaakt voor een label. Nog wat medische attributen en klaar! Challenges: 

Kort nachtje gehad, half 4 lagen we in ons mandje. Ik zou gaan sporten dus op tijd er weer uit. Nu had ik niet gedronken, dat scheelt wel een stuk maar zo'n korte nacht ben ik niet meer gewend😄. Ik sluit dus niet uit dat mijn ogen een keertje dichtvallen buiten in de luie stoel. Maar het was heel gezellig, lekker bij kunnen kletsen en dat is het korte nachtje wel waard!

Nog een rustige zonnige zondag! Groetjes Ela

zaterdag 12 juni 2021

Roze, roze en nog eens roze

Na mijn paarse kaart heb ik vandaag een geheel roze kaart voor jullie. Ik vind het wel een leuke uitdaging van Girlz Creative Crafts en heb 'm ook al een tijdje klaar maar nog niet gepost. En ik heb er toch maar een babykaart van gemaakt...

Toch maar de mooie ronde mal van Marianne Design gekocht, vind de doorsnee eigenlijk een beetje aan de grote kant maar je kunt er zoveel mee dat ie toch maar in mijn mandje belandde. Met dit papier erbij en nog meer leuke spulletjes en nog meer papier. Het 'vaasje' die bij de mal zit heb ik omgetoverd tot lamp😯.

Vanavond gaan we eindelijk weer eens vrienden opzoeken in Duitsland, dat is lang geleden!  Een fijne avond! Groetjes Eladonderdag 10 juni 2021

Van onschatbare waarde

Oeps, slecht begin... Vergeet ik de kaart voor de uitdaging bij Penny's paper challenges te posten... gisteren is ie live gegaan. Jullie doen toch weer lekker mee?


Ik ben aan de slag gegaan met de digi van Sheepski Design, Daisy Panel - image no 182, hier te vinden. Heel basic gehouden in een mini slim line model (16x8,5) omdat de afbeelding al mooi genoeg is. Maar wel een lekker kleurtje gegeven! 

Challenges: 

dutch card Lovers: mini slim Line

Na een heerlijke vrije week ben ik sinds maandag vol in het werk en ook gisteren moest ik werken op mijn parttime dag. Dus het hele ritme naar de knoppen. Maar we hebben het lekker gehad. Vrijdag zijn we ook nog gaan fietsen maar dan vanuit huis omdat de weersvoorspelling wat minder was. Dat viel alles mee en we hebben toch nog zo'n 35 km gefietst. Zelfs in de 'achtertuin' is het prima fietsen, kom je nog eens waar je met de auto niet komt! Er zullen vast nog meer tochtjes volgen, misschien morgen al ..

Nu eerst buiten sporten! Fijne avond, Ela

donderdag 3 juni 2021

Pensioen

Een collega is met pensioen gegaan. Hij werkte bij HR vanuit een ander kantoor en we hadden zo nu en dan (mail-)contact over ons personeel (wij zijn een organisatie binnen een grote organisatie met een eigen entiteit/personeel etc). 

Omdat ik een 'neutrale' kaart wilde maken (ik ken hem niet goed genoeg om te weten wat zijn hobby's e.d. zijn) moest ik gelijk aan de uitdaging van De Egel denken, gebruik stof. Van een stukje spijkerstof heb ik een hangmat gemaakt, tussen twee paaltjes gehangen en daar is aap in gaan liggen. 

Kijk 'm eens genieten, genoeg bananen om zich heen, lekker luieren op het strand, wie doet hem wat?! Het is precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had, ook wel eens fijn😊. Hij zou 'm inmiddels ontvangen moeten hebben maar aangezien ik een weekje vrij ben check ik mijn mail niet (hij is wel een type die wat van zich laat horen). We kregen van zijn collega een oproep om een kaartje te sturen. Ik weet niet of er verder nog iets gedaan wordt voor zijn afscheid, het is geen type die graag in de schijnwerpers staat maar je kon altijd van hem op aan. Nu weer afwachten hoe dat is met zijn opvolger. 

Mijn weekje vrij is bijna weer ten einde. Gisteren heerlijk zo'n 40 km gefietst in Buren (erg mooi stadje) en omgeving en langs de Lek. Genoten! Als het weer het toelaat gaan we morgen nog een rondje doen. Vandaag rondom huis gerommeld en ik ben met een borduurseltje begonnen.

Groetjes Ela


dinsdag 1 juni 2021

The Sketchy Challenges #175

Er ging iets mis met de automatische post dus wat later dan de bedoeling was..

Mei is alweer om, juni is aan de beurt. En wat een heerlijk weertje neemt juni mee! Ik heb een goede week uitgekozen om vrij te zijn. En bij zomers weer hoort een zomerse kaart! Dit is mijn bijdrage voor The Sketchy Challenges deze maand:

We hebben deze keer een schets:
En dit is het prijsje wat je kunt winnen.

We vinden het weer gezellig als je meedoet!

Challenges:

Morgen stappen we weer op de fiets, het belooft een lekker dagje te worden. Vandaag zijn we niet weggeweest maar heb ik in de tuin gerommeld. Dat kon weer sinds een week of drie. Dan hopelijk vrijdag nog een tochtje maken als het weer goed blijft. We zien wel hoe het loopt. Nu eerst maar eens lekker slapen! Groetjes Ela