Pagina's

zaterdag 30 januari 2016

CAS!

Hallo dames,
Dat is lang geleden voor mij, het maken van een CAS kaartje. Ik zag de uitdaging voorbij komen bij KIC. Geïnspireerd door Marieke heb ik deze kaart gemaakt.
De digi heb ik lang geleden gewonnen en nu eindelijk eens gebruikt. Ik vind het lastig deze op goed papier te printen zodat ie in te kleuren is. Deze keer is het aardig gelukt, dacht ik. Maar ik zou het nog bijna vergeten te posten! Met deze kaart doe ik dus mee bij: kaartjes-inspiratie-challenges/CAS

Fijne knutseldag weer (het is er in ieder geval het weer voor!) en bedankt voor jullie altijd lieve berichtjes! Groetjes Ela

donderdag 28 januari 2016

Sketch met een mooie spreuk

Hallo dames,

Deze kaart heb ik naar aanleiding van de sketch bij Cheerful Sketches gemaakt. En zeg nou zelf, alle chocoholics zijn het toch met deze spreuk eens!? Een mooie spreuk loopt ook nog als challenge bij De Egel. Ik heb lekker gewerkt met het gave papierblok van Marianne Design, Peach en Mint PB7047, vlinders LR0357, ronde mal LR0388, embossingfolder DF3418 en tekststempel COL1366. Helaas heb ik de foto in het donker moeten maken, in het echt komen de kleurtjes veel mooier uit.
Deze kaart gaat naar:
Benieuwd wat jullie vinden! Ik kom nog te weinig bij jullie langs, beetje veel te doen momenteel. Ik doe mijn best en dat doen jullie ook! Wat een leuke reacties op mijn vorige kaart! Super leuk te lezen! Fijne avond nog en tot snel. Groet Ela

dinsdag 19 januari 2016

Vintage blauw-wit pop-up

Hallo dames,

Bedankt voor jullie leuke berichtjes op mijn schuivende Don. Mocht je deze ook eens willen maken, ik heb het model gevonden bij cards and scrap.
Nu dan een pop-upkaart modelletje gevonden bij stampingnicole.blogspot.nl. Weer eens wat anders, leuk om te maken als je in en goede beschrijving hebt. Zij legt het goed uit en heeft het regelmatig over een pup-opkaart, dat vind ik dan weer grappig.
Ik heb 'm in het blauw-wit gemaakt met het mooie winterse tafereeltje van Marianne Design en een kantje want dat willen ze graag zien bij WLVC. Verder heb ik glitter papier voor het randje gebruikt wat helaas niet zo heel goed te zien is op de foto. Ook de vlokken heb ik met wat glitterlijm bewerkt en op de bloemen zit zilverglitter. Ik doe mee aan de bingochallenge van Creaine en bij Anma willen ze graag bloemen zien. Volgens mij is alles aanwezig!

Materialen Marianne Design:
Afbeelding Mattie's winter, DS flower garden, ronde mal LR0388, Sneeuwvlokken CR1335, randje LR0387, kerstboompje COL1330, hoekje binnenkant LR0285, bloem en takjes LR0156, embossingfolder DF3418 en tekststempel project NL PL1517.
Ik stuur deze kaart naar:

Wat vinden jullie ervan? Ik probeer ook weer bij jullie langs te komen deze week. Fijne avond! Groetjes Ela


donderdag 14 januari 2016

Schuivende Don...

Hallo dames,

Deze schuifkaart stond ook al een tijdje op mijn lijstje om te maken. En deze kleuren komen momenteel veel voor in de challenges. Weer eens lekker een stempel ingekleurd. Kijk die Don eens schuiven...

Materialen: Don op de skies DDS3326, kerstboompje, lantaarn en grote den COL 1330 en LR0136, sneeuwvlokken CR1335, grote sneeuwsterren LR0327, DS Wintertime PK 9100 en stempels project NL PL1517. Met deze kaart doe ik mee bij:
donendaisy/kleurenchallenge 28
knutsels en kadootjes/blauw-wit
hobbyvisiondt/challenge-45-thema-kleurenpalet

Wat vinden jullie van mijn Donnyboy?
Fijne avond en tot de volgende keer! Groetjes Ela

maandag 11 januari 2016

Mooie spreuk

Hallo dames,
Een mooie spreuk of wens is de challenge bij De Egel. En laat ik nu net pas geleden een babykaartje hebben gemaakt met een mooie spreuk. Ik wilde zo graag mijn ooievaar en nieuwe ronde mal gebruiken.

Materialen van Marianne Design:

Ronde mal en bloemen LR0388, ooievaar COL1381, tekststempels CS0922, label COL1345, hobbelpaard LR0347 en DS nannies memories PK9122. Verder een strik en een charm (ook van MD). De uitsestanste bloemen heb ik nog even gekleurd met inkt.
de-egel/mooie wens of spreuk
mariannedesigndivas/anything-goes

Wat vinden jullie ervan, lief toch? Fijne avond nog en groetjes Ela


zondag 3 januari 2016

Kinderkaartje

Hallo dames,
Mijn eerste kaartje voor 2016 en ik wens iedereen vooral een gezond, gezellig en creatief 2016! Morgen mag ik weer aan het werk na een week vrije tijd. Het was heerlijk maar wat gaat het toch snel voorbij! Ach, een beetje ritme is ook niet verkeerd, toch?
Dit is een van de kaartjes die ik heb gemaakt tijdens mijn 'vakantie'. Een kinderkaart vragen ze bij Cards and Scrap en ik heb 'm volgens schets van Marianne Design gemaakt.
Lekker in felle kleurtjes en strak. Na al die kerstkaartjes was dit wel weer leuk!
Alles van Marianne Design: DS Eline's Fresh Flowers PB 7045, ballonnen COL1378, cupcake LR0342 en stempel project life PL1505. Splitpennetje uit voorraad.
Ik stuur deze naar:
cards and scrap/kinderkaart
marianne design/challenge-143 schets

Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn eerste kaart in 2016! Tot de volgende en een fijne avond nog. Groetjes Ela