Pagina's

zaterdag 4 juli 2020

Nieuwe challenge bij Crafty Friends

En daar ben ik weer met mijn bijdrage voor Crafty Friends. Deze maand willen we cirkels zien op je kaart. Ik heb er een reiskaartje van gemaakt, vond ik wel toepasselijk bij de naam van de digi 'Chibi Traveler'.

Deze digi is van onze sponsor

https://www.facebook.com/groups/stampersdelights/

Met deze kaart doe ik mee bij:

Blogger laat me een beetje in de steek momenteel zoals ik al zei. Ik blog altijd met mijn telefoon maar daar gaat het uploaden van foto's niet meer goed. We zijn nu op vakantie dus misschien kan ik het hier eens rustig uitvogelen. We zijn in Spanje en alhoewel ik het vliegen best spannend vond, ging dat allemaal prima. Mondkapjes op en ook hier dragen de Spanjaarden ze veel, ook gewoon op straat. Het is niet verplicht, alleen als je de 1.5 meter niet kunt aanhouden. En dat is nou net hetgeen een Spanjaard niet zo makkelijk vindt😊. Gisteren lekker gegeten in een restaurant en naar het strand geweest. We maken er wat van! Groetjes Ela

woensdag 1 juli 2020

The Sketchy Challenges #165

Vandaag begint de nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges. Thema is Anything goes.
Ook deze kaart heb ik even geleden gemaakt maar nog niet laten zien.
Alle materialen zijn van Marianne Design. 

Doen jullie weer mee? Gezellig! Kijk voor meer inspiratie van onze teamleden op het blog. Je hebt tot eind van de maand de tijd!

Groetjes Ela

Geniet van elk moment

Deze kaart is voor mijn vriendin die vrijdag jarig is. Ik heb 'm al een tijdje geleden gemaakt maar nog niet aan jullie laten zien. Het is een heerlijk zomerse kaart geworden, perfect passed bij het weer van vorige week, maar minder bij het weer van vandaag 😊.






Bijna alle materialen zijn van Marianne Design: DP PK9148, COL1465, summer dreams EWK1261, CR1432, LR0570, LR0188 en CS1022. De hartmal is van Action.
 
Met deze kaart doe ik mee bij:
 Marianne design: zomerse kaart

Momenteel nogal problemen met blogger. Het uploaden van foto's lukt niet vanwege geweigerd door server (?) en hij kan de foto's  niet finden, pff.  Het blogger lukt nu alleen op tablet of laptop (ook moeizaam). Nou ja, eerst maar op vakantie...geen geduld om het nu uit te zoeken. Snel de kaart op de post doen en dan nog de laatste dingetjes voor vertrek morgen. Tot later! Oja,  vanavond nog een post voor nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges!