Pagina's

vrijdag 27 oktober 2023

Geef mij maar winter

Moeder en dochter Gnome hebben de lantaarntjes mee en wandelen door het mooie winterlandschap. Zo dadelijk gaan ze nog even sleetje rijden. 


Challenges:

Nou, geef mij ook maar die winter, daar kun je je tenminste lekker op kleden. Want wat is het nat hier, brrr. Ik hoef er niet per se uit vandaag maar hopelijk is het wel een uurtje droog voor een frisse neus! 

Groetjes, Ela 


vrijdag 20 oktober 2023

Huisje-boompje-beestje

Het is een babykaartje geworden en dan maar gelijk ik de vorm van een huisje dacht ik, dan is dat getackeld. 

Met deze uitdaging heb ik toch een beetje geworsteld, ik was aan een ander kaartje begonnen maar daar had ik geen geschikt beestje voor... Dus toen bedacht ik dat ik nog zo'n mal heb ik de vorm van een huisje. Het aapje heb ik al een hele tijd ingekleurd liggen dus die heeft eindelijk een bestemming. Helaas lijkt ie nu geel maar hij is toch licht bruin. Tja, het is buiten ook zo grijs en grauw vandaag en vooral NAT. Misschien volgt er later nog een betere foto. 

In de binnenkant heb ik de tekst BABY gestempeld maar nog niet boy of girl, dat kan ik er dan nog achter stempelen ik de kaart nodig heb. 

Challenge: 

Knutsels en kadootjes: huisje-boompje-beestje

Gelukkig mag ik vandaag werken want buiten heb je niks te zoeken als het niet hoeft. Goed knutselweer, dat dan weer wel! Maar geen tijd meer voor een nieuw huisje-boompje-beestje kaart vandaag helaas, want het is wel een leuke uitdaging. 

Groetjes Ela



vrijdag 13 oktober 2023

Herfst

Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige kaartje! Wat hebben we toch nog een lekker weertje zo aan het begin van de herfst. De bomen beginnen nu mooi te kleuren, het gaat nu snel. Dus vandaag een herfstkaarten. Deze had ik al gemaakt voordat de inspiratie inzakte 😅. 


Nog een toppertje te laten zien, altijd leuk!

Fijn weekend en hopelijk tot snel! Groetjes Ela 


donderdag 12 oktober 2023

Geluk

Geluk zit vaak in kleine dingen, wat mij betreft in ieder geval. Ben aan de gang gegaan met leuke basismallen en randjes. Vrolijke papiertjes en uiteraard een klavertje 4. Toevallig had ik een tijdje geleden deze tekststempel gekregen dus die kwam nu goed van pas. Het ontbreekt me momenteel aan inspiratie maar dit kon ik nog verzinnen 😂. Eenvoudig maar leuk, toch?


Hopelijk is het zo wat opgedroogd als ik naar huis ga, het komt hier met bakken uit de lucht..Eens kijken of ik een beetje GELUK heb...😄

Groetjes Ela