Pagina's

vrijdag 28 december 2018

Licht en warmte

Hallo lieve blogsters,
De Kerstdagen zitten er weer op en het jaar ook bijna. Hopelijk hebben jullie het gezellig gehad, wij wel en ook niet te veel gegeten 😋. Gisteren restjes van eerste Kerstdag opgebakken, dat wordt ook een traditie. En dan langzaam aan naar de oliebollen en appelflappen! Maar in de tussentijd heb ik nog een klein kadootje aan jullie te laten zien:



Alle materialen Marianne Design:
LR0546, CR1415, PL1516, KJ1717 en DP PB7054.

Met dit doosje doe ik mee bij:
Marianne Design: kleurenschema

Gisteren met mijn zoon op de fiets (beetje beweging, altijd goed) naarnde stad geweest voor wat hippe spijkerbroeken en een trui. Hij is makkelijk, weet precies wat hij wil maar vindt mijn mening nog wel belangrijk. En ik vind het gezellig met mijn 16 jarige zoon! Nu zijn de mannen op vuurwerk jacht en ik ga zo even sporten en verder zie ik wel wat de dag brengt. Zal ook nog wel in mijn hobbykamer belanden 😁.

Fijne dag allemaal en tot snel! Groetjes Ela

zondag 23 december 2018

Fijne Kerst!

Hallo dames,

Waarschijnlijk is dit mijn laatste post voor de Kerst. Misschien morgen nog eentje maar je weet hoe dat gaat zo'n dag voor Kerst... Dus nog even genieten van die jolige Kerstman!


Deze kaart stuur ik naar:

Nog een dagje en dan is het Kerst! Gezellig thuis een uitgebreid ontbijt, een spelletje, een wandelingetje en lekker eten. Maar ook zorgen helaas. Een ernstig ziek familielid in het ziekenhuis dus daar gaan we ook nog even langs. Misschien dat ik daar later wat meer over kwijt wil, maar ik vind het altijd lastig om over andermans ziekzijn te praten.

In ieder geval wens ik jullie allen gezellige Kerstdagen, geniet van elkaar!
Lieve groet, Ela


zondag 16 december 2018

Kerstcadeautje voor jou

Hallo dames,
Vanochtend de eerste sneeuw, mooi wit was het. Ik heb lekker in mijn hobbykamertje gefreubeld, een heerlijk rustig dagje. Ik heb nog wat laatste Kerstkaartjes gemaakt waaronder deze:


En hieronder een close-up zodat je ziet hoe ik de schets heb gebruikt mét hetzelfde plaatje. Het plaatje was te klein voor het hele rondje dus heb ik het onderste stuk 'opgevuld' met glitterpapier alsof het sneeuw is.


Ik hoop dat jullie de schets van De Egel herkennen. Ik vond de Kerstman in een ouder knipvel van MD, het schoot me ineens te binnen dat ik die nog had toen ik op zoek ging naar een Kerstman. Leuk om weer eens te gebruiken en zeker in de combinatie met de traditionele kerstkleuren en verschillende DP-tjes.

Met deze kaart doe ik mee bij:
De Egel: schets met Kerstman
Ally's Angels: Christmas
Love to Scrap: season greetings
2Sistersontheblog: bingo; tekst-wit-dier

Nog 4 drukke dagen en dan ben ik vrij. Ik probeer deze week nog bij jullie langs te komen! Groetjes Ela

zaterdag 15 december 2018

Nieuwe challenge bij Crafty Friends

Hallo dames,
Door omstandigheden iets later met mijn post voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends, thema add a charm.
Ik heb een digi van All dressed up gebruikt en de tekst die ze zingen ook toegevoegd😀.



Twee charms heb ik gebruikt, een sneeuwvlok en een viool. Verder een oude kerst DP van Marianne Design en de kaart vorm is van Dutch Doobadoo. Ben weer benieuwd naar jullie reacties! En doe natuurlijk lekker mee bij Crafty Friends!

Sponsor is All dressed up

Je kunt 2 digi's winnen naar keuze!

Met deze kaart doe ik mee bij:
Do al(l) Kreatives: Kerst/Nieuwjaar
Scrapping4fun: Christmas
Ally's Angels: Christmas
Love to Craft: anything goes
Love to Scrap: season greetings

Gisteren hadden we een uitje van het werk,  een speurtocht in een oldtimer (lelijk eendje) en daarna lekker gegeten. Wat hebben we gelachen! Vanmiddag ga ik naar de voetbalwedstrijd van mijn zoon kijken. Dus de dag is weer gevuld! Tot snel. Groetjes Ela

maandag 10 december 2018

Kerst

Hey dames,
Wat een leuke en verrassende reacties op mijn vorige post, ik heb ze weer met veel plezier gelezen. En weer een kaartje om te laten zien, deze keer volgens schets van Creative Sketchy girls.


Alle materialen zijn van Marianne Design,  behalve het DP (Maja) en het lint.
Met deze kaart doe ik mee bij:
Creative Sketchy Girls: schets
Scrappping4fun: Christmas
Love to Scrap: Christmas/winter
Love to Craft: anything goes
Do al(l) Kreatives: Kerst/Nieuwjaar

Leuk te vermelden:
Top 3 Dutch card lovers

Top Love to Craft
Wat vinden jullie van deze kaart? Ben heel benieuwd! De boom staat heel gezellig te wezen, lekker de lichtjes aan. Het weer doet ook goed z'n best passend te zijn voor de tijd van het jaar, beter dan die regen dit weekend, brrr! Ben 3x natgeregend in twee dagen, haha. Een fijne avond verder! Groetjes Ela

zaterdag 8 december 2018

Sleigh bells ring

Halo lieve bloggers,

Een kerstkaartje, hoe kan het ook anders in deze tijd. De Sint is weer naar Spanje en bij ons staat de kerstboom. Vandaag heb ik 'm samen met mijn zoon versierd, gezellig! Overigens stond ie bij ons nooit zo vroeg als dit jaar, we grepen de laatste jaren telkens bijna mis met het kopen van een boom. Dus dit jaar wat eerder op pad, Sinterklaas vieren we toch niet echt, behalve dan een letter en een kado met gedicht voor onze zoon, dat kan ik toch niet laten. Straks nog wat kerststukjes en frutsels en klaar! En daar hoort natuurlijk ook een Kerstkaart bij. Deze is volgens schets van Marianne Design:

Materialen MD:
DP winter Dream PK9150, tekststempel CS0949, veer CR1412, sneeuwvlokken CR1335, embossingfolder DF3439, tekst happy xmas EC0149 en sterretjes KJ1717. 

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design: schets
4 Seasons swap: bingo: ijsblauw-lint-label
2Sistersontheblog: bingo: lint-kraft-label of lint-wit-blauw
Do al(l) Kreatives: Kerst/Nieuwjaar
Scrapping4fun: Christmas

Stormachtig weer dus lekker op de bank vanavond! Morgen wil ik aan de slag met mijn nieuwe spulletjes die ik vandaag heb ontvangen met de post! Daar zit ook de jullie wel bekende poinsettia bij, die had ik nog steeds niet. En nog een paar mooie spulletjes, zin in! Fijne avond verder en tot de volgende keer. Groetjes Ela

maandag 3 december 2018

Beterschap

Lieve bloggers,
De ene collega na de ander valt momenteel om door griepverschijnselen. Dus daarop gebaseerd heb ik deze twee kaartjes gemaakt, twee beterschapskaartjes om aan een kadootje, fruitmand of bloemetje te knopen. Leuk toch?


Alle materialen zijn van Marianne Design.

Met deze kaartjes doe ik mee bij: 
Dutch card lovers: kaartjes 7x7
Love to craft: anything goes

Met Kerst ben ik lekker anderhalve week vrij en dan ga ik ook eens aan de slag met mijn blog, beetje opfrissen. En ik wil aan de slag met onze foto's maar dat neem ik me wel vaker voor, haha! Kwam de doos weer tegen op zolder dus deze Kerst wil ik er écht aan beginnen. Maar ook de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw gaan altijd tóch weer snel voorbij, dus het wordt nog een uitdaging. Nou tot snel maar weer en vast een gezellige Sinterklaasavond! Groetjes Ela

zaterdag 1 december 2018

The Sketchy Challenges: Laatste challenge 2018

Hallo dames,
Wat vliegt de tijd! Dit is alweer de laatste challenge van 2018 bij The Sketchy Challenges! En hoe kan het ook anders in de maand december, het thema is Kerst.  Dus leef je lekker uit deze maand, het mag!


Er is weer een leuke goodybag te winnen, gesponsord door:

Genoeg reden om mee te doen, je bent vast al aan de Kerstkaarten begonnen!

Met deze kaart doe ik mee bij:
Ally's Angels: winter
2 Sisters on the blog: bingo: tekst, wit, dier 
Do al(l) Kreatives: Kerst/Nieuwjaar

Bedankt nog voor de felicitaties, mijn man vond de kaart erg leuk. Fijn knutselweekend (het zou nattig worden) en tot snel! Groetjes Ela