Pagina's

woensdag 30 december 2015

Laatste voor 2015!

Hallo dames,
Het is wat stilletjes in bloggerland want we hebben natuurlijk eventjes andere dingetjes te doen. Ik was klaar met mijn huishoudelijke taakjes en had nog even tijd om deze kaart af te maken. De schets is van Creaine maar ben te laat voor die challenge. Wel kan ie nog op het nippertje meedoen bij Noor-design waar dit model de uitdaging is.
Ik heb het mooie papier en easy 3d Scandinavian Winter vellen gebruikt van Studio Light.

Open geklapt
noortje-design/challenge december
Dat was het dan voor 2015! Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2016! Tot in het nieuwe jaar dan! Groetjes Ela

donderdag 24 december 2015

Sleetje rijden

Hallo bloggertjes,
Nog even net voor kerst een kaartje van mij. Had 'm al klaarliggen maar het was telkens te donker voor de foto. Vandaag was ik vrij en nog vergat ik de foto te maken! Ach ja, volgens mij gaat het wel. Bij WLVC zien ze graag 'vintage'kinderen. Nu vind ik dat altijd hele mooie plaatjes dus dat was niet zo moeilijk. Tegelijkertijd wens ik jullie met deze kaart heel fijne en gezellige feestdagen en een goed en creatief 2016!

Marianne Design: LR0351, CR1294, Plaatje VK9538, LR0116 en CR 1335.
Noor Design: 6002/2018 en 0380 en swirls klein 6002/0258.
wlvc/vintage kinderen
mariannedesigndivas/anything-goes

Bedankt voor de tijd die jullie telkens nemen om een berichtje achter te laten. Ik waardeer het enorm! Lieve (kerst-)groetjes, Ela

maandag 21 december 2015

Snowboard!

Hallo blogsters,
Dit weekend een kaart gemaakt in bruin-blauw met de stoere Snoesje op de snowboard. Kijk hem eens gaan, gaaf hoor!
De kaartvorm is van DutchDoobadoo, dit is de andere mal die ik uitgekozen heb waarmee ik dus een easelkaart heb gemaakt. Het lint kreeg ik er als extraatje bij! De mal (LR0234) om het plaatje is van Marianne Design net als:
DS Eline's buitenhuis PB7043, Snoesje 3DHM0074, cijfers AK0024 ( al wat ouder), takjes, vlaggetjes LR0329, belletjes en sterretje COL1363 tekststempel EC0138.
De letters 'cool' heb ik losgeknipt van malletje Yvonne's creations.
 Even nog wat close-upjes....met de splitpennetjes haal ik de kleur even terug van het plaatje.
Deze kaart stuur ik naar:
mariannedesign/cijfers op je kaart
mariannedesigndivas/anything goes
de-egel/bruin-blauw
Is ie niet stoer deze Snoes? Helaas is er hier niets wat lijkt op winter te bespeuren, ik stik telkens de moord met mijn winterjas op de fiets. Nog 2 daagjes werken en dan ben ik lekker tot 4 januari vrij. Heerlijk even bijkomen.

Ik dank jullie weer voor al die leuke berichtjes en ben weer heel benieuwd wat jullie van deze vinden! Lieve groet Ela

woensdag 16 december 2015

Winter in Kraft en roze

Hallo allemaal,
Ik heb niet helemaal stilgezeten hoor, alleen even geen tijd om te bloggen want de kerstboom moest natuurlijk ook gezet worden, kerstkaartjes verstuurd, druk met schilderen, werk en als ik dan 's avonds thuis kwam was het te donker voor een foto. Vandaag wel even tijd om de foto te maken van deze kaart:

 Het model is de Dutch Dobadoo swingcard art romance. Ik vind 'm zo gaaf! Deze heb ik uitgezocht toen ik de waardebon gewonnen had bij een challenge van HobbyVision. Ik heb er nog eentje en die laat ik binnenkort zien.
Het DS Nanny Memories is van Marianne Design, net als de belletjes, sterren, gras, kerstbomen, hertjes, label en de tekststempel. De halve 'doily' is een mal van Joy en de afbeelding is volgens mij van StudioLight. Deze kaart stuur ik naar:
wlvc/kraft met roze
hobbyvision/rendieren
kaartjes-inspiratie/winter, géén kerst
anmacreatief/alles mag 3
Cards2create/alles mag

Wat vinden jullie ervan? Ik kom vast nog wel even terug bij jullie voor de kerst, hopelijk heb ik dit weekend weer even tijd.
Lieve groet, Eladinsdag 8 december 2015

Kerst in rood-wit

Hallo freubeldames,
Weer eens een kerstkaartje en dit keer in rood-wit. 
Alle materialen zijn van Marianne Design:
DS Wintertime, Daisy DDK3212 (uitgestanst met malletje nr?), mallen creatables LR0327 (rond), LR0343 (vintagerand), LR0329 (vlaggen, de tekst heb ik er zelf opgeschreven), craftables CR1335 (sneeuwvlokken) en CR1343 (kerstklokjes).
Met deze kaart doe ik mee bij:
marianne design/kerst in rood-wit
mariannedesigndivas/use-at-least-two-dies
hobbynu/kerst in rood
don en daisy/christmas is coming!
Cards2create/bye-bye-challenge alles mag
anmacreatief/alles mag
Dat was ie weer even voor vandaag en jullie weer bedankt voor de lieve berichtjes! Fijne avond en lieve groet Ela


zondag 6 december 2015

Kraft en wit

Hallo freubelaars,
Niemand mee naar Spanje? Zou ik best willen hoor, lekker warm!
Hier in Nederland en met de kaartjes blijf ik in de koudere sferen, deze keer in kraft met wit. En ik heb de fiets die ik gewonnen heb bij Thea gebruikt! De producten zijn van Marianne Design; kerstboom LR0136, racefiets LR0392, gras LR0360 en tekst stempel (project NL). De 'bergtoppen' heb ik gemaakt met een stans van Leane Creatief.
Het is toch net of ie de berg op gaat? Met deze kaart doe ik mee bij:
Cards and Scrap/kraft-wit
mariannedesigndivas/use-at-least-two-dies
Cards2create/bye-bye-alles mag
Fijne avond nog, groetjes Ela

zaterdag 5 december 2015

Kadootje?

Hallo allemaal,
Al helemaal in de Sinterklaasstemming? Wij maken er een gezellige avond van maar alleen nog maar met een kleinigheidje. En natuurlijk wat lekkers! Toch ook wel jammer dat die tijd van het geloven in Sinterklaas voorbij is, maar kleine jongens worden groot!
Deze creatie heeft niks met de Sint te maken, maar het is toch een kadootje om te krijgen.


DS is van Action. Verder gebruikt van Noor Design: 6002/0327, 6002/0254 en binnenkant randje 6002/0380. Swirl hartjes is van Memorybox 99117. Sneeuwvlokjes/sterren zijn van Marianne Design. Tekststans is van Crealies, bloem is van Leane creatief. De afbeelding is van Studio Light.  Ik stuur deze naar:
kaartjes-inspiratie challenge/geen kaart maar een creatie
anmacreatief/alles mag

Heel benieuwd wat jullie vinden! Fijne (pakjes-)avond! Lieve groet Ela

vrijdag 4 december 2015

Even dit...

Hallo dames,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige blog! Ja, het zijn over het algemeen gelukkig leuke en vrolijke berichtjes die je leest. En soms lees je een naar bericht op iemands blog. Angélique (Annigide), collega Blogger, heeft voor Monique (crealoetje) een actie bedacht om haar kerststand wat gevuld te krijgen. Haar zus heeft slecht nieuws gekregen en haar hoofd staat natuurlijk niet naar freubelen. Monique daarentegen doet een oproepje haar zus een kaartje te sturen om haar op te peppen, ook al is ze heel stoer.

Mooi toch dat mensen in deze tijd iets voor een ander kunnen en willen betekenen al is het maar door het sturen van een kaartje. Daar doe ik graag aan mee. Klik op de linkjes als je meer wilt weten en/of mee wilt doen.

Fijne avond! Groetjes Ela

dinsdag 1 december 2015

Vintage beterschapskaart

Hallo dames,
Deze keer een vintage beterschapskaart en dan een keer niet in vierkant of rechthoek. Leuke uitdaging en deze mal leent zich heel goed er een aleaselkaart van te maken. Het plaatje heb ik van het WLVC blog, lief is ie hè, maar ook een beetje zielig. Hopelijk is beertje snel weer beter.
Materialen:
Noor design: tekststans, swirl, takjes en pleister. De twee frames en de basis voor de kaart zijn van Marianne Design. Het DS is van Action.
Ik stuur deze kaart naar:

Dat was het even voor nu! Groetjes Ela

zondag 29 november 2015

Warme winterwensen

Hallo dames,
Daar ben ik weer met een winters kaartje volgens schets van Cheerful sketches. Waterkoud was het vandaag hier in het Oosten, brrr! Deze kaart ligt al een tijdje klaar om aan jullie te laten zien, weten jullie het nog, zwart-wit met 1 andere kleur..nou dat is deze maar nu wel in de juiste schets!

Het DS is van Marianne Design, evenals de sterren, de tekst stempel, de ballon (label) en het plaatje. De slee en de ijspegelrand zijn van Noor design.
Ik stuur deze naar:cheerful sketches
Wat vinden jullie ervan? Vind het altijd super jullie berichtjes te lezen! Groetjes Ela

zaterdag 28 november 2015

Christmas is coming!

Hallo allemaal,
Leuk jullie berichtjes op mijn vorige kaart te lezen! Ja, kerst komt eraan maar het is nog niet zover, eerst nog even een dansje maken in de sneeuw met Rudolph! Wat een gezelligheid.

Van zijkant voor het model
Marianne design:
DS Eline's Silver Stars PB7048
Cardtopper DDK3220
Dennenboom LR0136
Sterren CR1294
Hulsttakjes CR1343
Snowflakes CR1335
Ster COL1330
Notitieblaadje COL1314
De ijspegelrand is van Joy.

Deze gaat naar: mariannedesigndivas/minimaal 2 MD stanzen
donendaisy/Christmas is coming!
de-egel/kerst inzending 3
Anmacreatief/kerst/winter inzending 2
scrapcard/ kerst met belletjes, sneeuwvlokjes en -sterren (2)
Lees graag wat jullie ervan vinden! Lieve groet Ela

donderdag 26 november 2015

Kerst trifoldkaart

Hallo dames,
Allereerst welkom Petra, veel plezier op mijn blog! Bedankt voor jullie opbeurende reacties op mijn jongens/mannenkaart. Ach ja, de ene zelfgemaakte kaart vindt je mooier dan de ander, toch? Ik denk dat iedereen wel zo zijn favorieten heeft.
Deze trifold was te laat voor deelname van de challenge bij DCL maar ik wilde dit model toch graag eens maken.Gebruikte materialen:
Marianne Design: cardtopper Christmas joy DDK3216, jingle bells COL1363, sneeuwsterren CR1335. Bloemetje.
Noor Design: ijspegels en sneeuwsterren 6002/2021 en 2036

Deze stuur ik naar:
donendaisy/christmas is coming
anmacreatief/kerst
de-egel/kerst
scrap-cards/kerst met sneeuwsterren, -vlokken en belletjes
Binnenkort meer, een fijne avond! Groet Ela

maandag 23 november 2015

Jongens/mannenkaart

Hallo freubeldames,
Super te lezen dat jullie Rudolph ook niet kunnen missen. De kleurstelling vond ik niet moeilijk al had ik eigenlijk een zwart-wit met lichtblauwe kaart gemaakt maar met een andere schets, hihi. Die hoort bij een andere challenge, lekker suf van mij. Maargoed, die houden jullie nog tegoed. Voor de challenge bij Cards and Scrap heb ik een jongens/mannenkaart geprobeerd te maken. Ben er zelf niet helemaal tevreden mee maar weet niet precies waar dat aan ligt.
Ik stuur 'm in ieder geval naar: 
 waar de uitdaging met deze schets loopt. Dat is het even voor nu! Lieve groet Ela


zaterdag 21 november 2015

Rudolph

Hallo allemaal,
Bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige post. Eergisteren zag ik dat ik bij HobbyVision ook nog in de prijzen ben gevallen! Ik heb nog nooit zoveel randomgeluk gehad, haha! Binnenkort volgen de creaties met o.a. de fiets van Thea en de ooievaar en papierblok van Knutsels&Kadootjes. Wat een feestmaand, heerlijk hoor.
Maar nu mijn kaart. Rudolph mag natuurlijk niet ontbreken dit jaar. Zwart-wit en 1 andere kleur in deze schets is de opdracht bij Creaine. Gelijk een kerstkaart gemaakt want daar is het tijd voor. Ik vond het een leuke schets al ging ie me niet makkelijk af. Dat zat 'm vooral in de halve cirkels.
Ik heb mijn best weer gedaan en vind het wel een leukerd geworden. Wat zeggen jullie ervan?
Hij gaat dus naar:
En natuurlijk zullen er nog vele kerstkaartjes volgen! Fijne dag en lieve groet Ela


zondag 15 november 2015

Dat verdient een bloemetje

Hoi dames,
Bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes! En wat ben ik in de prijzen gevallen vorige week, geweldig leuk!

Deze kaart maakte ik met minimaal 5 bloemen, dat is de uitdaging bij WLVC. Ik heb het in sobere kleuren gehouden dit keer:
Deze stuur ik dus naar:
wlvc/minimaal 5 bloemen
Materialen: Joy! 6002/0379+0380
6002/0359, 6003/0015, 6002/0264 Bille's flourishes, Label DutchDoobadoo, afbeelding Marianne Design VK9540

Wat vinden jullie ervan? Fijne avond nog! Groetjes, Ela

donderdag 12 november 2015

Kerst met Kraft

Hallo freubelaars,
Nog eventjes een tweede kaartje met Kraft voor de uitdaging bij Marianne Design Divas en de kerst uitdaging bij Hobby Vision.
Gebruikte materialen van Marianne Design:
Ronde mal CR 1201
Afbeelding DDK 3216
Takjes LR0189, Boom LR0379, ijssterren CR1335, label, tekststempel EC0138, DS Eline's wintertime PK9100.
Ik stuur deze kaart naar:
hobbyvision/challenge-43-thema-kerst
mariannedesigndivas/kraft
Wat vinden jullie ervan? Fijne avond allemaal! Lieve groet Ela

zaterdag 7 november 2015

Kadokaartjes

Hoi hoi dames,
Ben toch stiekem een beetje in de ban van de kleine kaartjes! Ik zag bij MD ATC kaartjes voorbij komen met de typemachine en toen heb ik deze gemaakt. Altijd handig als kadokaartje.
Simpel maar zo leuk! Ik heb verschillend DS gebruikt uit de blokjes Eline's Silver Stars en Old Press. En de typemachine dus (Collectables COL1358), meer is er niet nodig.
In stuur deze als 2e inzending naar 

Tot de volgende kaart en een fijne dag! Lieve groet Ela

woensdag 4 november 2015

Nog kleinere kaartjes!

Hallo dames,
Bedankt voor jullie fijne reacties op mijn vorige posts. Fijn dat mijn invulling van een vintagekaart ook wordt gewaardeerd! Nu toch weer terug naar de kleine kaartjes, deze zijn nog kleiner dan de vorige, 7,5x7,5. Ik heb ze gemaakt in een kleurenuitdaging van DCL met leuke stempeltjes van Inkadinkado, ingekleurd met aquamarkers.

Deze kaart stuur ik naar:

Ben benieuwd naar jullie reacties! Fijne dag, ik ga gauw weer aan de knutsel! Groet Ela

donderdag 29 oktober 2015

Vintage kerst

Hallo allemaal,
Zoals beloofd een heel andere kaart! Ik heb weer eens een vintage kaart gemaakt, dat was ook even geleden. Ik zie vaak zulke mooie vintagekaarten voorbij komen maar ik blijf het lastig vinden om de kaart zo vol te maken. Ergens vind ik het toch jammer dat je dan niet alles meer ziet :-)

Gebruikte materialen:
Marianne Design: Vintage afbeelding MD VK 9538, DS Eline's Silver Stars PB7048, Kerstboom LR0379, Hulst CR1343, stempel EC0138.
Joy! Craft: Slee 6002/2035 en swirl 6002/0359

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en of het genoeg vintagegehalte heeft!
Met deze kaart doe ik mee bij:
cheerfulsketcheschallenge/schets oktober
wlvc/vintage kerst
En nu moet ik weer een paar kaartjes gaan maken voordat ik kan posten. Dus tot later! Lieve groet Ela

maandag 26 oktober 2015

Nog een setje

Hallo dames,
Wat een heerlijk freubelmiddagje had ik gisteren. Gelukkig weer opgeknapt al hoest ik nog best. Zoals jullie zien heeft de tweelingkaart me in zijn greep, haha! Geniaal die leuke kleine kaartjes. Heb oud en nieuw van Marianne Design gecombineerd. Dit 3D knipvel (3DHM0037) had ik al een tijdje liggen en nu ik het thema muziek voorbij zag komen, dacht ik er aan. Het DS met muziek is ook een 'oudje' van MD. Daaronder zit het DS Eline's Silver Stars PB7048 (zo leuk!) bewerkt met mal LR0234. Gecombineerd met Kraft en de nieuwe kerstklokjes (CR1343) en een labeltje (COL1314). De hulstblaadjes zijn van COL1363 (alles van Marianne Design).
Deze tweeling stuur ik naar: 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Binnenkort laat ik jullie nog een kaartje zien die ik gisteren heb gemaakt. Heel wat anders! Fijne avond en tot de volgende keer! Lieve groet Ela

zaterdag 24 oktober 2015

Klein maar...

Hallo dames,
Daar ben ik weer met twee kaartjes deze keer. Leuke kleine kaartjes van 10x10. Ik heb ze woensdag gemaakt en ook nog een kadolabeltje nu ik toch bezig was! Snoesje heeft toch leuke wintervellen, heel gaaf vind ik ze, ook de kleurencombi. Dus maar gelijk mee aan de slag. Heb ook de nieuwe craftables voor kerst gebruikt die ik van de week gekocht heb. Kijk ze eens pret hebben!

 Deze spulletjes van Marianne Design heb 
ik gebruikt:
Snoesje knipvel 3DM0074
Craftables CR1343
Creatables LR0188
DS wintertime PK 9100
Stempel EC0138
Ik stuur deze naar: 

Op het moment ben ik een beetje grieperig maar al beter dan gister. Morgen maar weer lekker aan de freubel als de mannen naar het voetbal zijn. Potje thee erbij....momentje voor jezelf....mmm, heerlijk vooruitzicht. Fijne avond en tot de volgende kaart! Lieve groet Ela

woensdag 21 oktober 2015

Herfst

Hallo allemaal,
De smaak heb ik weer te pakken! Leuk Wilma, dat je me volgt. Veel plezier op mijn blog. Nu een herfstkaart in herfstkleurtjes. De avontuurlijke Snoesje is er nog even op uitgegaan om van de mooie natuur te genieten nu het nog niet te koud is.
Ingrediënten: 
Snoesje 3DHM0068
MD Creatables LR0379 
MD Craftables CR1336
MD Collectables COL1330
DS Joy!
Wolkjes Leanecreatief
Takjes en dennenappels Boekenvoordeel
Label Dutch Doobadoo

Deze stuur ik naar:

Ben benieuwd wat jullie vinden! Fijne avond nog en lieve groet, Ela

woensdag 14 oktober 2015

Terug!

Hallo lieve dames,
Dat is lang geleden, een berichtje van mij! Ik heb niet helemaal stilgezeten maar bloggen zat er even niet in. 'Mijn' kamertje moet ik nog even met mijn zoon delen voorlopig en de tijd ontbreekt me nog vaak om ervoor te gaan zitten. Maar langzamerhand komt er toch weer een kaartje uit mijn vingers. De verbouwing moet nog beginnen dus erg regelmatig zal het niet zijn. Deze kaart heb ik gemaakt met wat nieuwe producten van MD. Erg veel leuks weer! Zoals deze Don&Daisy:
Materialen MD:
Knipvel DDK3221
Boom LR0379
Voor ronde kaart LR0327 en CR1201
Stempel COL1314
DS old press en DD
Ik ga deze inzenden bij:

Kijken of het opvalt dat ik terug ben, haha! Een fijne dag gewenst allemaal en tot de volgende kaart. Ik kom ook weer bij jullie langs, gezellig! Groet Ela

woensdag 1 juli 2015

Tasje

Hallo allemaal,
Lekker zomers weertje hè dames! Op mijn vrije dag plaats ik nog even een tasje dit keer. Het kan nog net, binnenkort zit alles in dozen. We gaan namelijk verhuizen, klussen en lekker vakantie vieren dus van kaartjes maken komt voorlopig niet veel. Maar dat moet ik er dan maar even voor over hebben want ik krijg dan uiteindelijk wel mijn eigen knutselkamertje! Hoe heerlijk is dat? Dit tasje had ik o.a. gemaakt gemaakt voor de Cheerful sketches challenge maar ik was te laat. Heb mijn nieuwe spulletjes gebruikt die ik gewonnen had bij de Diva's.
Ik stuur het tasje nu in voor:
de-egel/juli-challenge-7 bingo: bloemen-vlinders-roze
webshop-anmacreatief/ zomer
mariannedesign/kleurenuitdaging
mariannedesigndivas/flowers
Een cadeautje op zich toch?
Materialen: Marianne Design: LR0357, DF3401, LR0329, LR1201, LR0327, LR0355, stempel EC0138, DS PB7045, plaatje DDK3219.
Waarschijnlijk voorlopig even de laatste creatie maar ik probeer wel bij jullie langs te komen als ik de tijd er voor vind. Ik wens jullie in ieder geval een fijne zomer! Lieve groet Ela

donderdag 18 juni 2015

ff lekker chillen!

Hallo allemaal,
Eventjes weer tijd voor een kaartje! En wat ben ik weer blij verrast te lezen dat ik de 1e prijs heb gewonnen bij Marianne Design Divas met mijn roze geboortekaartje! Helemaal happy!
Dit keer heb ik een jongenskaart gemaakt. Niet zo makkelijk want het moet toch vooral stoer zijn zonder al te veel frutsels. Ik vind 'm wel geslaagd en lekker zomers. Voor iedereen die heeft moeten zwoegen voor het examen, effe chillen!
Materialen MD: knipvel DDK3218‚ DS Eline's buitenhuis, anker en schelp LR0232, vogel (stempel) EC0120. Stand 'cool man' is van Yvonne creations. Het model is van Don&Daisy en is de challenge van dit moment, erg leuk! Ik stuur deze kaart naar:donendaisy/challenge-24
Ik probeer binnenkort weer eens bij jullie langs te komen, tot snel!zaterdag 6 juni 2015

Beterschap

Hallo dames,
Nog van harte welkom aan mijn 2 nieuwe volgers; Hermien en Bernadet. Deze kaart maakte ik voor dutchcardlovers, enkele afbeelding in een kader.
Wat lief van kikker om een mooi bosje bloemen mee te nemen! Dat was het eventjes kort, geniet van het mooie weer en het weekend! Lieve groet Ela


zaterdag 30 mei 2015

Pink please!

Hallo freubelaars,
Alweer een eindje het weekend in en nog even tijd een kaartje te plaatsen vandaag. Deze variant voor een meisje hadden jullie nog tegoed van mij, een poosje terug heb ik 'm in het blauw gemaakt. Nu heb ik beide varianten klaar voor mijn collega, ben benieuwd wat het wordt!
Ik vind het zo'n leuke modelletje! Ik heb de volgende spulletjes gebruikt: Marianne Design: mal LR0327, COL1348, LR1201, LR0347, afbeelding AK0043, DS Eline's Fresh Flowers B7045, stempel CS0922 en  hartjeshoek Memorybox.
Zo snoezig...
Met deze kaart doe ik mee bij:
Cards2create/geen vierkante kaart
mariannedesigndivas/pink please!
knutselsenkadootjes/challenge-25-monochroom
Mooie tekst...
Dat was ie weer voor deze keer! Morgen wordt regen verwacht, misschien tijd om even lekker te freubelen...! Tot snel en een fijne avond! Lieve groet, Ela

maandag 25 mei 2015

triple time stamping

Hallo dames,
Bedankt voor de leuke reacties op mijn Snoesjeskaart, vandaag even heel iets anders.
Dit vind ik zo'n leuke uitdaging bij Cards&Scrap: triple time Stamping. Niet moeilijk maar wel met een leuk effect. Nu ben ik niet zo van het stempelen maar dit vond ik het proberen waard. Ga voor meer uitleg van deze techniek naar cardsandscrap kaartenuitdaging 236 waar ik ook mijn kaartje plaats.
Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Fijne dag nog vandaag, geniet ervan! Groet Ela


woensdag 20 mei 2015

Snoesje in de tuin

Hallo dames, ook lekker genoten van het lekkere weer en de vrije dagen? Ik wel hoor, heerlijk. Toch ook kans gezien een kaartje te maken en te showen. Volgens schets bij Cheerful Sketches en de bingo bij knutsels en kadootjes is dit mijn kaartje met  het nieuwste knipvel van Snoesje:

Snoesje is natuurlijk van Marianne Design net als de rest van de spulletjes (LR0206, LR0360 en LR0249), behalve het tekstlabeltje, die is van Dutch Doobadoo. Met deze kaart doe ik mee met:
knutselsenkadootjes-bingo: lentegroen-parels-plaatje
cheerfulsketches/challenge 24
Wat vinden jullie ervan? Een fijne avond en lieve groet, Ela

zaterdag 16 mei 2015

vintage tasje

Hallo allemaal,
Wat ben ik toch een bofkont, ik heb nl de 1ste prijs gewonnen bij Marianne Design met mijn Daisy in het veld! En wat voor een prijs, wauw! Ik heb er gelijk 1 van de mallen gebruikt in mijn volgende project, een vintage kadotasje. Met deze gepimpte tas doe ik mee bij:
wlvc.blogspot.nl/alles behalve een kaart
webshop-anmacreatief/alles behalve een kaart
En dit heb ik ervan gemaakt:
Materialen MD: LR0351 (gewonnen), rand LR0343, hoekjes LR0285, afbeelding VK9527, labeltje LR0327 en blaadjes LR0156. Het DS had ik nog liggen. Onder het de afbeelding heb ik ook nog kant gebruikt maar dat is op de foto niet goed te zien geloof ik. Zal later nog eens een betere foto plaatsen. Ben benieuwd naar jullie reacties! Slaap lekker en tot snel, groet Elamaandag 11 mei 2015

Je bent een kanjer

Hallo dames,
Bedankt voor de leuke reacties op mijn 2 Daisy kaarten! Erg leuk om te lezen. Dit keer heb ik Snoesje uit de kast gehaald, deze stoere buitenboy houdt van avontuur.


 Deze kaart stuur ik naarcardsandscrap/kaartenuitdaging-235 en ze willen minimaal 3 sterren op je kaart zien. Dat is wel gelukt denk ik...


En dit is de binnenkant met 3 kadootjes! dit model had ik al gepind en nu dan eens gemaakt, grappig toch? Het DS is van MD Pk9107 en PB7045, net als cardtopper (3DHM0068) en de vlaggetjes LR0329. Het 'kanjer' label is van Dutch Doobadoo.
Hoor graag wat jullie vinden! Fijne avond en groet Ela


donderdag 7 mei 2015

liebster award!

Hallo allemaal,
Rimmie heeft mij genomineerd voor de Liebster award, bedankt Rimmie!

Wat is de Liebster award?
Dat is een virtuele award voor beginnende of kleine bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen en aan te geven dat je zijn of haar blog echt de moeite waard vindt.

Vraag en antwoord:

Waarom ben je een blog begonnen?
Bij toeval kwam ik op een blog terecht omdat ik een bepaald model kaart zocht en dat leek me ook wel wat. Het meedoen aan challenges vind ik uitdagend en ik vind het leuk inspiratie op te doen bij anderen.

Omschrijf jezelf in 3 woorden
Creatief, sportief en nuchter.

Wat zou je nog graag willen kunnen of leren?
Héél mooi stempels inkleuren en mooie vintagekaarten maken.

Wat voor werk doe je?
(Directie-)secretaresse bij een hele leuke organisatie.
Wat doe je naast bloggen nog meer?
Naast werk, huishouden etc sport ik graag en als er nog wat tijd overblijft vind ik een boek lezen ook heerlijk (vooral bij lekker weer in de tuin). Ik fiets ook graag. 
Op welke creatie van jezelf ben je het meest trots?
Poeh, lastige vraag...om dat van jezelf te zeggen, moet 'm nog maken denk ik, haha! Maar ik ben best trots op een aantal creaties hoor, bijvoorbeeld de trishutterkaart.
Wat staat al heel lang op jouw to do list, maar ben je nog niet aan toe gekomen?
De card-in-a-box!
Wat lees je het liefst op een blog?
Leuke verhaaltjes om een kaart heen en workshops. En op mijn eigen blog vind ik het heerlijk de fijne reacties te lezen.
Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?
Eerst een rondje hardlopen en dan de hele middag lekker freubelen of bij mooi weer met een boek in de tuin lummelen! In ieder geval dat je de tijd lekker aan jezelf hebt. En de wekker niet te hoeven zetten vind ik ook heerlijk.
Wat is jouw grootste verslaving?
Chocolade, daar kan ik niet van afblijven.
Wat zijn je grootste doelen/dromen?
Het leuk hebben met mijn gezin en een eigen hobbykamer staat hoog op mijn verlanglijstje (dan hoef ik niet telkens mijn rommel op te ruimen, haha!). Het lijkt me ook gaaf een keer aan te kunnen sluiten als DT lid op een van die mooie challengeblogs.
Bij deze nomineer ik:
gelinda omdat ik het supergaaf vind dat zo'n jonge meid verslingerd is aan kaartjes maken en ze hele verrassende creaties maakt (ook in opdracht).
afke omdat zij ook nog niet zo lang blogt en haar blog zeker het bezoeken waard is want ze maakt leuke kaartjes.
marieke Slaats ook zeker de moeite waard eens te bezoeken. Zij maakt kaartjes met grappige stempels.
Ina Twigt kan er ook wat van, erg leuke creaties te zien op haar blog. Lekker divers en mooie vormen.
doris vanwege haar eigen stijl waarin ze haar liefde voor de natuur en voor dieren laat zien.

Het zou leuk zijn als jullie bovenstaande vragen ook willen beantwoorden maar het hoeft niet natuurlijk, dat is aan jullie zelf!
De regels:
Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft en plaatst een link naar zijn of haar blog.
Je beantwoordt de 11 vragen die je hebt gekregen bij de nominatie.
Je nomineert zelf 5 tot 11 andere bloggers en brengt hen op de hoogte.
Je mag zelf niet terug genomineerd worden.

Dit is mijn bedrage, nogmaals bedankt Rimmie! Groet, Ela

woensdag 6 mei 2015

Op een mooie lentedag...

Hallo dames,
Nog een kaartje van Daisy, deze keer de gave en stoere stempel van Daisy op de scooter. Zie ze eens gaan, stoer chickie!
Materialen: stempel Daisy DDS3349, bomenrij LR0355, kader LR0234, boom LR0257, lantaarn COL1330, daisies RB2225, DS PB7045, tekst COL1314 alles van MD. Huisjes en wolken van leanecreatief.


Heerlijk toch, even lekker er op uit, op een mooie lentedag! Met deze kaart doe ik mee bij: mariannedesigndivas/use-stamp-or-decoupage sheet

Wat vinden jullie ervan? Lieve groet Ela
maandag 4 mei 2015

Daisy in het veld

Hallo allemaal,
Een warm welkom alsnog voor Adriana, Angelique en Diny!
Zaterdag heb ik onder andere dit leuke knipvel van Daisy gekocht en het grasje van Marianne Design. Even lekker voor gaan zitten en deze vrolijke kaart gemaakt. Het is een pop-up kaart geworden.
Kijk ze genieten van de vlindertjes om haar heen...
Deze kaart gaat naar: mariannedesign/challenge-128
Materialen van MD:
Ronde mal CR1201, Gras LR0360, Bomen LR0355, Cardtopper DDK3219, DS PB7045, Roos LR0294, Label COL1345, Vlinders CR1267, tekst stempel COL1314.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, binnenkort meer!