Pagina's

maandag 19 april 2021

Hooray

Vandaag heb ik weer een bloemetje voor jullie. Deze keer heb ik twee losse bloemetjes aan mijn schuttinkje opgehangen.


De bloemetjes en reageerbuisjes lagen al héél lang op mijn bureau maar elke keer ging wat anders voor als ik überhaupt al aan de knutsel toekwam. Nu zijn ze eindelijk op een kaart beland. Ik heb daarvoor een smalle strook wit cardstock gebruikt wat overblijft uit een A4 gesneden vierkante kaart. En daarna heb ik de slingers opgehangen voor het tuinfeestje.

Van het weekend lekker in mijn eigen tuintje zonder schutting bezig geweest, het was er heerlijk weer voor. Sowieso weinig binnen gezeten, dat was vandaag wel weer anders...ach, moest toch werken.

Groetjes en een fijne avond. 

woensdag 14 april 2021

Voorjaarskleuren

Een verjaardagskaart vandaag in voorjaarskleuren. Zacht roze met wat groen, ik houd er van. En een tulpje mag natuurlijk niet ontbreken. 


Vanochtend hard gelopen, wat huishoudelijke klusjes gedaan, naar de kapper geweest en vanmiddag zijn we nog zo'n 20 km wezen fietsen. Was fris maar lekker, vooral in het zonnetje. 

En dan is de vrije dag al bijna weer voorbij! Vanavond plof ik lekker op de bank😊.  

Groetjes Elamaandag 12 april 2021

Plant in pot

Zelf heb ik niet veel planten meer in huis maar de planten die ik heb zijn vetplantjes, lekker makkelijk. Dus deze kaart met vetplantjes is echt wel van toepassing op mij.

Challenges:

Ik ben gisteren bezig geweest met het maken van een houder voor mijn twinmarkers. Die blijven het best liggend bewaard dus heb ik daarvoor een houder gemaakt met wc rollen. Waar die al niet goed voor zijn... 

Er passen er nog een aantal bij maar niet te veel, er kunnen 4 stiften 1 rol. Voorlopig helemaal prima. 

Het is fris buiten maar de zon schijnt hier, dus een wandelingetje zit vanmiddag nog in het verschiet. Groetjes Ela
woensdag 7 april 2021

Om je op te fleuren

Soms kun je wel een opfleurkaartje gebruiken. Maar niet voor ons vandaag, mijn zoon is namelijk geslaagd voor zijn rijbewijs! Het is gelijk de eerste keer gelukt, super trots! Dus dit opfleurkaartje hebben wij niet nodig maar komt vast eens van pas. Ik ben lekker aan de slag gegaan met mijn bloemetjes.

Materialen zijn van Marianne Design:
LR0454, LR0693, LR0570, CR1517, PK9167 en CS1022.
Challenges:

Een tijdje geleden heb ik al mijn stempels en knipvellen geordend in ordners. Ik moet nu alleen nog de stempels van de nummers voorzien. Maar ben er erg blij mee, geeft veel overzicht zo. Ik had namelijk alles nog in de originele verpakking in een doosje zitten maar dit is veel beter. 

donderdag 1 april 2021

The Sketchy Challenges #173

Vandaag begint ook een nieuwe uitdaging bij The Sketchy Challenges en deze maand hebben we een schets voor jullie. Dit is mijn uitwerking ervan:

En dit is de schets die teamlid Bianca heeft gemaakt of gevonden (kwam mij ook al bekend voor 😁):


Moet lukken toch? Leuk als jullie weer meedoen! Hopelijk heb ik dit weekend weer even tijd voor een rondje blog en een kaartje! Groetjes Ela

Challenge 151 Crafty Friends

Een bloemenkaart is mijn DT bijdrage voor de challenge ladies/girls bij Crafty Friends voor vandaag. 


The Sponsor of the Randomly Selected Winners Prize is
Prize - One lucky winner will receive £8.00 voucher to spend on digital stamps of their choice from the on-line store.

De moeite van het meedoen weer waard, toch? En een kaart voor een dame of meisje kan niet moeilijk zijn, genoeg mogelijkheden denk ik. Vanavond volgt er weer een DT werkje van mij.

Challenges: 

En dan ben ik een lekker lang weekend vrij. Morgen ben ik jarig en dan volgt het Paasweekend, helaas met minder mooi weer dan gisteren, maar dat geeft niet. We maken er wel wat van! Groetjes Ela