Pagina's

dinsdag 27 juni 2017

Zonnige verjaardag!

Hey dames,

Het wordt alweer iets drukker in Bloggersland, het warme weer is voorbij. Maar inderdaad, ook de tuin vraagt aandacht en als je terug bent van vakantie de was, haha! Wij gaan nog weg dus moet de tuin en de was ook bij zijn... Zo blijven we lekker bezig, toch? Ach, als we in de tussentijd nog maar even kunnen freubelen.

Deze kaart is voor een jarige in de maand juli, lekker toepasselijk op het strand in een luie strandstoel.


Ik heb Don weer eens uit de kast gehaald, raak nu wel bijna door mijn voorraad heen van deze leuke knipvellen. Verder heb ik gebruikt: basic shapes CR1375, strandstoel LR0423, hekje COL1423, schelpje en anker LR0232, Don DDK3218, DP7043 Eline's Buitenhuis en stempel EC0138.

Deze kaart stuur ik in naar:
marianne design\zomerse verjaardagskaart
marianne design divas\anything+option vintage
marianne design kreadivas/am Meer

Fijne avond allemaal! Groetjes Ela



zondag 25 juni 2017

Bedankt voor alles 2

Hey hoi,
Wat is het stil in bloggersland, maar 1 berichtje op mijn vorige post! Ik geef toe dat ik  zelf ook niet zo actief was met dat warme weer, maar  toch... Er zullen ook wel bloggers op vakantie zijn inmiddels. Het was in ieder geval wel knutselweer, toch?
Dit doosje heb ik tegelijkertijd met de vorige gemaakt.



Zelfde techniek gebruikt met inkt en de mal van Dutch Doobadoo. Label aan de binnenkant heb ik ooit een keer gekocht bij de HEMA en daar heb ik een stukje washitape op geplakt. Op de voorkant de mal Anja's butterfly mal LR0454 en Daisy die lekker ligt te luieren op het strand (DDK3219). Met dit doosje doe ik weer mee bij:

knutselsenkadootjes/zelf gestempelde achtergrond
Cardsandscrap/techniek (achtergrond)

Welterusten! Groetjes Ela

dinsdag 20 juni 2017

Bedankt voor alles!

Hey hallo dames,
Bedankt voor jullie reactie op mijn bloemenkaart, zo leuk te lezen!! Wat spat ie lekker van het scherm hè! Lekker weekend gehad zonder gefreubel deze keer. Maar dit kadootje heb ik vorige week gemaakt voor een collega die weggaat.
Het DP heb ik zelf gemaakt, ik ben lekker met inkt aan de slag gegaan en heb ook het stencil van Dutch Doobadoo gebruikt. Verder mal van Marianne Design LR0454 en COL1321 en het leuke knipvel van Don&Daisy gebruikt. Het doosje heb ik voorzien van een striksluiting en een paar bloemetjes maken het af. Aan de binnenkant heb ik de tekst gestempeld.






Wat vinden jullie ervan? Met dit dit Mercidoosje doe ik mee bij:

craftaddiction/bloemen
Knutselsenkadootjes/eigen gestempelde achtergrond
cards and scrap/techniek (achtergrond)

Tot de volgende keer en ik probeer weer langs te komen! Geniet van de zon! Groetjes Ela



dinsdag 13 juni 2017

Een bloemetje voor jou

Goedenavond ladies,
Oh, wat vliegt de tijd! Gisteravond deze kaart met de digi van Dora gemaakt zodat ik 'm vanochtend kon fotograferen en dan op het werk even kon sturen naar Dora. Maar opgeslokt door de drukte niet meer aan de kaart gedacht, dus te laat voor de DT post. Maar Dora gaat 'm nog plaatsen dus zeker niet voor niks gemaakt, wel voor niks gehaast, hihi! De andere dames hebben weer heel verschillende kaartjes gemaakt en die kun je natuurlijk wel bekijken op dora-knutselhoekje! Dit is mijn bijdrage:
Dit prachtige DP heb ik gewonnen bij Craft Addiction. Het is van Craft Emotions en het heet So Sweet, paperstack Botanical Summer. Ben er heel blij mee!

Ik doe ook weer mee bij:
Craftaddiction/bloemen
cheerful sketches/juni

Een fijne avond allemaal! Groetjes Ela

zondag 4 juni 2017

In het rond!

Goedemorgen dames op deze eerste Pinksterdag.
Gisteren zag ik dat ik random ben gekozen bij Craft addiction met mijn zwanenkaart. Zo leuk als je eens wat wint, kroontje op je hobby, toch?
Vandaag laat ik jullie een ronde babykaart zien. Het is een oudere stempel van Marianne Design, EC0110 en ik heb de mal Anja's Butterfly gebruikt, LR0454. Het DP is Fresh flowers. Verder ballonnen met COL1425 gemaakt. Door de vrolijke kleurtjes heb ik de rest eenvoudig gehouden.
Deze stuur ik in:
de-egel/rond
hobbyvision/rond
marianne design divas/baby

Ik ben benieuwd wat jullie vinden! Bedankt voor jullie altijd fijne berichtjes en een fijn Pinksterweekend! Groetjes Ela