Pagina's

maandag 27 juni 2022

Zomerlantaarn

Vandaag zomerbloemen op een zomerse lantaarn! Waarom zou je de lantaarnstencil alleen maar in de winter gebruiken? Bij Marianne Design wordt gevraagd een vormenstencil te gebruiken, toen hoefde ik niet lang na te denken. 

Lekker vrolijk toch? Ik wacht nog even met de tekst totdat ik een bestemming heb. Materialen Marianne Design: COL1505, PK9177 en PS8039.
Niet veel geblogd of kaartjes gemaakt de laatste tijd. Gewoon druk met andere dingetjes en werk. Het hele weekend op pad geweest (waaronder 1 dag werk) en dan is er weer een week om. Deze lantaarn is vorige week afgekomen maar geen tijd voor een blog. Ik wil graag meedoen bij Marianne Design, dus nu moest ie op de foto!

Nog een toppertje te delen:


Fijne avond nog, groetjes Ela 

woensdag 22 juni 2022

Girl talk

Vandaag een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge. We hebben weer ons best gedaan voor leuke kaarten met digi's van onze sponsors en dit is mijn bijdrage:

De digi van Leannsworld101 heet dan ook girls talk
Sponsors:


Het is misschien te mooi weer om in je hobbykamer te zitten maar jullie doen toch weer mee? Groetjes Ela 

Challenges:zaterdag 11 juni 2022

Vlinders, hugs & kisses

Vlinders, ik vind ze zo gezellig, lekker fladderen in de tuin. Dus vandaag nog een kaart met de vlinders. Ik heb geprobeerd de uitgestanst vlinder op de vlinder van het plaatje te laten lijken. 

Challenges: 

Girlzcreativecrafts: 25-things-with-wings

Hobbyvisiondt: 121-vlinders

Het zonnetje schijnt hier al, het wordt een mooie dag. Eerst maar gaan hardlopen en vanmiddag op de fiets naar de stad. Fijne dag allemaal! 

Groetjes Ela 
vrijdag 10 juni 2022

Sportieve verjaardagsgroet

Voor een sportieve jarige heb ik deze kaart gemaakt. 

Materialen Marianne Design: DP PK9169,  sportattributen LR0659, Ronde mal LR1360, stempel EC0138. 
Challenge:

De schets is van de Egel maar te laat met linken en toevallig vragen ze nu bij Marianne Design een sportkaart. Geen plaatje gebruikt maar een plaatje qua compositie en materialen nagebootst. Aan jullie de vraag van welk knipvel 😄?

Afgelopen tijd best druk geweest, ook mijn hobbykamer op de kop gezet. Ik heb wat extra opbergruimte erbij en heb alles lekker door mijn handen laten gaan en geordend. Heerlijk, ik houd van ordenen! Heb nu ook een extra scherm op mijn bureau omdat ik toch wel 2 dagen thuis blijf werken. Daardoor moest de spulletjes op mijn bureau opruimen en die zitten nu keurig in een ladenkastje. Zo is de werk-/knutselplek beter in verhouding. Helemaal happy, nu mijn kledingkast nog😅. Groetjes Ela 

Groetjes Ela 

Challenges:

Marianne Design: sportkaart


woensdag 8 juni 2022

Penny's paper challenge #523

Vandaag een kaart voor challengeblog Penny's paper. Ik heb gewerkt met een digi van sponsor Paper Nest Dolls, Tia-with-donut.


Sponsors: 


Challenges:

Vandaag wilden we eigenlijk de stad even in (mijn zoon en ik) maar dat stellen we even uit tot zaterdag. Het regent en dus zijn we binnen maar aan de slag gegaan, kasten opruimen, was opvouwen etc. Moet ook gebeuren 😉. Groetjes Ela 

vrijdag 3 juni 2022

Zoem zoem zoem

De bijtjes zoemen om je oren, ze zijn lekker druk! Ik heb vellum gebruikt achter het uitgesneden rondje, de bijtjes hebben natuurlijk wel bloemetjes nodig 😉. Een tekst heb ik nog even achterwege gelaten.


Challenges:


Zoals gezegd is onze zoon weer thuis, heerlijk hoor! Nu heeft hij vakantie en in juli en augustus gaat hij werken bij zijn oude stage adres. Daarna weer de schoolbanken in! 

Tot later, groetjes Ela 

 

woensdag 1 juni 2022

Crafty Friends: male card

Vandaag is de nieuwe uitdaging gestart bij Crafty Friends met als thema male card. Dit heb ik er van gemaakt:


Van restjes papier heb ik allerlei maten vierkantjes gemaakt en als lay out voor de achtergrond gebruikt. De digi van... ingekleurd en een tekst gestempeld. Meer is het niet! 

Pinkgemchallengeblog: anything goes

Carlinskaartenparadijs: vakjes/challenge-47-juni

Vandaag komt onze zoon thuis, we gaan hem zo van het vliegveld halen, zin in! Groetjes Ela