Pagina's

zondag 28 december 2014

Lantaarn

Hallo dames,

Hopelijk hebben jullie een gezellige kerst gehad, ik wel en nu op naar het nieuwe jaar!
Een van de dingen die ik nog wilde maken was deze lantaarn. Bij Noor!Design is dit de challenge en het patroon stond erbij. Nou, het is gelukt hoor, kunnen we ook weer afstrepen, haha! Lijkt alsof ik een bucketlist heb maar dat is niet zo hoor. Erg leuk om te maken en deze staat nu lekker te pronken op mijn kast:
Hert groot en hulst: double dies, passepartout Joy 6002/0254, rand halfrond Joy 6002/0327, ijsrand Joy 6002/2036, kerstbelletjes, hulstblaadjes en sterretje Marianne Design COL1363, ster en hertje COL1330, sterren CR1294, bloem 45.8510 Leanecreatief.
 Huisjes 45.9012 Leanecreatief.
Dit rendierlichtje heb ik een keer van mijn tante gekregen en heb ik er in gezet. Het papier is van StudioLight en ook het hobbelpaard en het hartje (easysd439). Eén flap aan de bovenkant heb ik niet vastgeplakt zodat je er nog eens een ander lichtje in kan doen.
 Tekststempel weet ik even niet meer, ster op onderste doily is van Marianne Design LR0327.
Ik stuur 'm in naar Noor!design (via mail)
 
Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Lieve groet, Ela

donderdag 25 december 2014

zondag 21 december 2014

En de winnaar is......

Hallo dames,

Bedankt voor het meedoen met de Candy! Erg leuk om te organiseren en ..... er is een winnaar uitgekomen, jawel! De 100 volgers zijn nog niet gehaald, dus die Candy verloot ik nu niet, maar wat in het vat zit....
Jullie briefjes bewaar ik zodat jullie dus ook meedingen naar die prijs bij het behalen van 100 volgers. En dan nu.....rapadapa....tromgeroffel.....de uitslag!
Alle namen bij elkaar...

In een bakkie...spannend...


En dit is de winnaar!
Van harte Anja! Mijn zoon heeft het lootje getrokken maar wilde niet op de foto. Wil je mij jouw adresgegevens mailen (elarubira@gmail.com) dan zal ik het pakketje zo snel mogelijk opsturen. Veel plezier ermee.

De theepotcandy blijft dus van kracht, zal dat binnenkort even aanpassen/verlengen op mijn blog. Tot de volgende keer! Groet, Ela

zaterdag 20 december 2014

Sinterkerst Candy en bij 100 volgers nog één!

Dit bericht blijft bovenaan staan, scrol naar beneden voor mijn nieuwe posts.

Hallo lieve dames,

Vandaag wil ik jullie eens verrassen....ik geef twee mooie Candy's weg!
Waarom? Nou, gewoon, het is bijna Sinterklaas, Kerst en mijn blog bestaat inmiddels 1 jaar! Genoeg redenen voor een feestje dus, dacht ik zo! Alweer 1 jaar in bloggersland wat gaat het toch snel maar ik geniet ervan! Vooral de berichtjes zijn altijd zo ontzettend leuk om te lezen, ook al merk ik dat ik zelf niet altijd tijd heb er eentje bij jullie achter te laten. Maar ik doe mijn best!


Wat moet je doen om dit pakketje te winnen?
  • Word volger van mijn blog (als je dat nog niet bent en als je dat wel bent, doe je gewoon lekker mee natuurlijk!)
  • laat een berichtje achter op deze post, zo laat je weten dat je mee wilt doen
  • plaats deze Candy op je eigen blog en link terug naar mijn blog
  • zegt het voort, zegt het voort: hoe meer zielen, hoe meer vreugde en....
Bij 100 volgers verloot ik ook deze prijs:


Je hebt dus kans dat je ze allebei wint! Kun je na de kerst/winter ook nog aan de freubel, anders val je misschien in een zwart gat, stel je voor haha!

Na 20 december maak ik de winnaar(s) bekend. Veel succes allemaal!
Een fijne avond nog en lieve groet, Ela

maandag 15 december 2014

kerstlabel

Hallo allemaal,

De laatste week voor mijn Candy is ingegaan! En het gaat best lekker toch? Inmiddels hebben Anja Esmeralda, Wendy en Ingrid mijn blog weten te vinden, gezellig dames dat jullie er zijn! Maar even reeël, de 100 ga ik natuurlijk niet halen voor de 20e. Maar dat geeft niks, ik ga natuurlijk wel dat andere pakketje alvast verloten, spannend!

Ik viel zelf ook in de prijzen bij Noor!Design met mijn grijs/roze trapkaart! Ben er supertrots op want er zaten vele freubeluurtjes in die kaart. 

Nu dan een kaartje in de vorm van een label, voor de nieuwe challenge bij Marianne Design. De vorm heb ik gemaakt met die mooie mal LR0327 en geborduurd.

En verder gebruikt van Marianne Design:

DS vorige jaar kerst
Afbeelding Snoesje: 3DHM0064 
Mallen: COL1314, LR0234, COL1363, CR1294
Tekststempel EC0318
 
Met deze kaart doe ik mee bij:
 mariannedesign/challenge-118 label
 
Ooohh, er zijn nog zoveel leuke uitdagingen in blogland en ik heb nog zoveel ideetjes maar hebben jullie ook zo weinig tijd? Moet de kerstkaarten ook nog versturen, zo druk met het maken ervan dat ik dat bijna zou vergeten, haha! Ik beloof niks maar hopelijk tot snel...Groet, Ela


zondag 7 december 2014

Ik zie ze vliegen!

Hallo dames,

Wat gezellig dat jullie meedoen aan de Candy en bedankt voor de leuke en lieve berichtjes! Daar doe je het voor toch? Peet, Gina, Rimmie, Joke, Lisanne en Astrid welkom, dat we maar veel inspiratie bij elkaar opdoen! De Candy loopt nog even door, dus...doe lekker mee!

Een leuke challenge kwam weer voorbij bij Cards&Scrap, ik zie ze vliegen! Even geen kerst...hier is mijn aandeel: een verliefd stel hoog in de wolken....het kadootje vliegt met ze mee...


Marianne Design:
Verliefd stel en vogels: CO7406 (al wat ouder 3D knipvel), DS: Eline's buitenhuis PB7043, ballon: PP1401, bloem: CR1201
Tekstlabel 'veel liefs' is van Dutch Doobadoo (gewonnen Candy bij Rimmie)
Stippenpapier is uit een kerstblokje van....?
Pakje: Joy! 6002/0351

 
Ik stuur deze dus naar: cardsandscrap/ik zie ze vliegen!

Eindelijk heb ik de trishutter gemaakt, moest dat nou zo lang duren, haha!?!! Ontzettend leuk model en die kan dus ook weer van mijn lijstje, of op mijn lijstje, het is maar hoe je het bekijkt!
Een fijne avond nog en tot snel maar weer! Lieve groet, Ela

woensdag 3 december 2014

Winter in kraft en blauw bij Don en Daisy

Hallo dames,

Een kaartje met Daisy in kraft en blauw! Mooie kleurcombi vind ik. De sterren en de ijsrand heb ik bewerkt met glitter. Dit model kaart heb ik uit een oude Hobbyhandig waar een mooie serie kerstkaartjes gepresenteerd is, gemaakt door Astrid Schipper.

Materialen:
Marianne Design:
Daisy: DDK3211
hertjes, kerstster en lantaarn COL1330
klimop LR0206
hoekornamenten LR0258
DS 'Wintertime' PK9100
kader LR0234
charm JU0902
Joy!:
ijsrand 6002/2036
 
Natuurlijk stuur ik Daisy naar:
 
Ben weer benieuwd naar jullie reacties, tot snel! Groet, Ela

maandag 1 december 2014

Nieuwe Challenge bij Creaine!

Hallo dames,

Vandaag laat ik een kaartje zien die ik gemaakt heb voor de nieuwe challenge bij Creaine. Omdat ik bij een challenge de derde prijs heb gewonnen, mocht ik voor december gastdesigner zijn. De challenge is een KERST/WINTERKAART met een LAYOUT. Behalve twee digi's kreeg ik ook nog deze lieve digi om mee te werken:


 
dit is de layout:

Kijk dus snel op creaine-challenges.blogspot.nl/challenge-43 en doe weer lekker mee!

Ik stuur deze kaart in naar:
de creatieve zebra/Kerst maar anders (in dit geval niet traditionele kleuren)
 
Een fijne avond! Groet, Ela