Pagina's

woensdag 24 januari 2024

Floating love

Zoiets als zwevende liefde? Ik heb in ieder geval 2 uitdagingen gecombineerd 😄. Het viel nog niet mee om dit model op de foto te zetten maar op de derde foto zie je volgens mij wel goed de Floating techniek.
Challenges: 

Mijn 'reactie' probleem heb ik nog niet opgelost maar lees wel dat meerdere mensen hetzelfde hebben. Ik zou eens een andere browser moeten proberen of met de laptop of tablet proberen te reageren. Nog even tijd voor maken om het verder uit te zoeken.

Fijne dag, waai niet weg! Groetjes Ela 
maandag 15 januari 2024

Let it snow

Bedankt voor jullie reacties op mijn telefoon. En nee echt verkeerd om is ie niet maar de vouwlijn zit nu rechtstreeks ipv links. Dat heb je soms met linkshandigen, die doe het dan net andersom 😄. 

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier is het wit. Er ligt niet genoeg voor een grote sneeuwpop denk ik maar het zorgt wel voor een mooi winters tafereel. En de sneeuwpop is helemaal happy in dat witte landschap!


Kijken hoe het er morgenvroeg uitziet, als het maar niet glad is dan vind ik het prima.

Nog even wat anders, ik heb problemen met reacties achterlaten. Ik blog via mijn telefoon en krijg dan een meldingen als 'je moet inloggen in je Google account' (ook als ik ben ingelogd) en 'je browser staat geen cookies toe van externe sites' en ook dat heb ik gecheckt en staat volgens mij goed. Heeft iemand ideeën/een oplossing/soortgelijk probleem? Ik kan nog wel anoniem reageren maar dat is natuurlijk niet zo fijn. Hoor graag!

Fijne avond!

Groetjes Ela 


woensdag 10 januari 2024

Telefoon!

Deze telefoon van Dutch Doobadoo heb ik al zo lang liggen en nog nooit gebruikt. Nu toch maar eens uit de map gehaald en er voor gaan zitten en dit is het resultaat.

Volgens mij heb ik 'm verkeerd om gemaakt maar dat maakt niet uit. Ik wist ook niet zo goed hoe ik de basis moest versieren maar uiteindelijk vond ik deze digi en die heb ik met dezelfde kleuren ingekleurd. De stempel Birthday heb ik ooit gewonnen en die pas er prima bij. Verder nog wat zwarte plakpareltjes geplakt en 2 houten bloemetjes. En zo vind ik 'm af. Wat vinden jullie ervan?

Nog een toppertje: bij Ally's Angels is mijn bendifold card als een van de toppers gekozen:

Vanmiddag duik ik lekker mijn knutselhok in, de inspiratie borrelt volop. Fijne middag, geniet van het winterzonnetje! Groetjes Ela 


zondag 7 januari 2024

Hallo meneer de Sneeuwman

Krijgen we toch misschien wel winter, het is te hopen voor meneer de Sneeuwman anders is ie zo weg! Vandaag kwam zelfs het zonnetje weer eens kijken, dan ziet het er allemaal een stuk beter uit. 

Onderstaand moodboard heb ik gebruikt voor mijn kaart, het kwam allemaal mooi bij elkaar.Challenges:

Dan nog een toppertje te vermelden: bij 4 season swap ben ik in de prijzen gevallen met mijn spiegelbeeldkaart, de leuke vogeltjes. En bij KIC is mijn ijsbeer, vleugje roze, in de top 3 beland. Zo leuk weer! 
En dan zit het weekend er weer op en hebben we volgende week weer een normale werkweek. Maar hopelijk nog tijd voor wat kaartjes. 

Fijne avond! Ela vrijdag 5 januari 2024

Prachtig 2024!

Met de beste wensen voor 2024 trap ik het jaar af, ik wens iedereen een prachtig jaar met veel liefde en geluk! 

Na een gezellig Oud en Nieuw ben ik op 1 januari rustig in mijn knutselhokje gekropen. Ik zat in een lekkere flow en had ineens 3 kaartjes gemaakt! Zo nu en dan heb ik vorige week wel zitten kleuren (meer dan dat kwam er niet uit) en zo kon ik die ingekleurde afbeeldingen gelijk een plaatsje geven op mijn kaart. Het zat allemaal al in mijn hoofd.


Challenges:
  
En afgelopen week weer de draad opgepakt met werk en sport. Gelukkig ben ik weer opgeknapt, ik hoest alleen nog maar ook dat wordt langzaamaan beter. Lang geleden dat ik ziek was zeg. 

Iemand in Blogland gaat deze kaart herkennen, ik ga er tenminste vanuit dat ie inmiddels is bezorgd!

Het weekend staat voor de deur met kou op komst, kan niet wachten op droger weer. Tot snel! Groetjes Ela