Pagina's

vrijdag 10 mei 2024

Lekker fruitig

Gisteren konden we helaas niet gaan fietsen, mijn fiets was stuk. In plaats daarvan lekker in de tuin bezit geweest en een kaartje gemaakt met die leuke vlindertjes. Het is niet mijn eerste vlindertje maar volgens mij heb ik die kaar nog niet aan jullie laten zien. Deze zwermt rond een heerlijk bakje fruit...maar misschien heeft ie toch liever een bloemetje?



Challenges:

Inmiddels staat de fiets bij de fietsenmaker, het weer blijft goed dus hopelijk valt het mee en kunnen we van het weekend weer een tochtje maken. Ik werk thuis vandaag en kan gelukkig zo nu en dan even in mijn tuin van het zonnetje genieten!

Groetjes Ela 


maandag 6 mei 2024

Bloemen

Vandaag een bloemenkaartje, een lekker voorjaarsbloeier. 


Gisteren naar Wageningen gefietst, was mooi om het defile weer te zien. Koffie en broodjes op een bankje, even een rondje over het festival terrein en toen weer naar huis gefietst! 

Groetjes Ela 

zaterdag 4 mei 2024

Welcome little ones

Een meerling geboren, dat is toch bijzonder. Misschien komen er nog meer kuikentjes uit het ei, wie zal het zeggen. Ik heb er zelf een S achter 'one' geschreven, een stempel voor een tweeling heb ik niet. De foto kan beter, ik zal morgen een nieuwe maken bij daglicht.


Challenges:

Om 20.00 uur zijn wij even stil. Morgen gaan we op de fiets naar Wageningen, daar is ieder jaar een Bevrijdingsfestival en een defile. Dat vinden we toch telkens indrukwekkend. Mooie avond en een gezellige Bevrijdingsdag gewenst.

Groetjes Ela