Pagina's

zondag 30 maart 2014

Het is een jongen!

Hallo dames,

Het mooie weekend is al bijna weer voorbij maar er volgen nog prachtige dagen !
Gisteravond weer een kaartje geproduceerd en het is een jongen geworden, haha! Ik heb weer eens oud en nieuw gecombineerd want die plaatjes van Eline Pellinkhof blijven zo schattig, vinden jullie ook niet? De challenge van Just a Note is het gebruik van deze schets.


Gelukkig kan ik ook weer nieuwe blogs volgen maar dat moet ik doen door het URL-adres te kopiëren in mijn leeslijst (toevoegen). Zo kunnen mensen mij ook volgen als het via Friends Connect niet lukt. Dus hopelijk hebben nieuwe volgers er een handeling extra voor over mij te volgen en ik hoop dat het in de nabije toekomst wordt opgelost.

Materialen:
Dessinpapier Eline's Buitenhuis PB7043
Knipvel Baby's Eline Pellinkhof (AK? productnr. kan ik niet vinden, het is een oudje)
Marianne Design Craftables CR1201
Charm schoentje JU0875
Wit kader bewerkt met chalk Joy! 6002/0254
Lint "It's a boy" uit voorraad
Stempels Boekenvoordeel
 
Link naar Challenges:
 
Lieve freubeldames, een heel fijne avond nog!! Lieve groetjes, Ela

vrijdag 28 maart 2014

Groetjes!

Hoi dames,

Hier een liftkaartje voor de Liftchallenge. Ik heb de hartjes van Marianne Design gebruikt (COL1306) en restjes dessinpapier van Action. Label is van de HEMA en heb ik kleiner gemaakt. Malletje van de bloem is van Marianne Design CR1201 en daar heb ik een bloemetje in geplakt. Lint met vogeltjes heb ik in een stoffenzaak gekocht. Schattig hè! De foto is helaas niet optimaal, heb 'm gemaakt in de late middagzon.


 Link naar challenge: liftchallenge-62

Geniet er weer van en ook van het zonnetje morgen, mmmm!! Fijne avond en lieve groet, Ela


woensdag 26 maart 2014

Zeg het met bloemen...

Hallo dames,

Allereerst hartelijk dank voor jullie leuke en lieve reacties op mijn vorige blog! Gelukkig doet-ie het nog, had en heb nog steeds wat problemen met het blog. Ik kan ook ineens Google Friends Connect niet gebruiken, dus geen nieuwe blogs volgen en misschien zij mij ook niet...Leuk hoor, computers, maar dan moet het wel werken, hè! En zoveel verstand heb ik er nou ook niet van...

Maargoed, wat gezelligers, hier mijn kaart voor Dutch Stamp Chickies Challenge blog: Bloemen en Kaartjes Inspiratie Challenge: Bingo (ik heb gekozen voor bloemen, parels en swirls). Wat een lieverd is het vinden jullie niet, hij bloost gewoon! Ben wel benieuwd voor wie de mooie tulpen zijn...


 
De voorkant met de double dies van Boekenvoordeel uitgestanst en met embossingsmal (ook van Boekenvoordeel) bewerkt. Dessinpapier is van Action. Voorkant heb ik versierd met de mallen van Marianne Design, LR0206, LR0249 en LR0257. De stempels zijn ook van Boekenvoordeel en de tekststempels zijn van ??? (gooi de verpakking altijd weg, weet het even niet en kan het zo snel ook niet vinden, sorry), liefheersbeestje en pons binnenkant had ik nog. Verder nog wat plakparels en glitter gebruikt maar dat is niet zo goed te zien op de foto helaas. Ik vind het een gezellige voorjaarskaart geworden, jullie? Lieve groet, Ela
 

zaterdag 22 maart 2014

FEEST!

Hallo allemaal,

Het zal jullie niet zijn ontgaan, het is feest bij Marianne Design! Vandaar ook challenge nr. 100 met het thema "FEEST!" omdat zij haar 20-jarig bestaan viert. Bijzonder toch?! Dit is de kaart die ik ga insturen:



Wie jarig is trakteert en natuurlijk horen er slingers en ballonnen bij zo'n jubileum!! Tenslotte een bloemetje voor Marianne...

Materialen Marianne Design:
Daisy knipvel: DDK3203
Dessinpapier Eline's Buitenhuis PB7043
Ballonnen: PD0001
Letters FEEST en cijfers: AK0022(?) en AK0023
Blauwe bloemen: JU0903

En verder: Rand rechts: Joy! 6002/0098, plakparels, lint en nog meer bloemen. De vlaggetjes heb ik zelf gemaakt met verpakkingspapier van koekjes. Geniet er weer van, lieve groet, Ela.

Link naar challenge:
mariannedesign/challenge-100
donendaisy/challenge

zondag 16 maart 2014

Vintage met knopen

Hoi dames in blogland,

Gisteravond deze kaart gemaakt voor WLVC met als thema: knopen. Ik heb het zwart/wit gehouden met het papier van Marianne Design PK 7043 een vleugje oud-roze. Het kanten lint en de taartonderlegger heb ik "oud" gemaakt met stempelinkt. De afbeelding en het filmbord heb ik uit een miniboekje van Studio Light (Vintage Line nr. 78). Heel handig boekje met allerlei vintage afbeeldingen.
De passepartout en de takjes rechts bij de bloemen zijn van Joy! 6002/0258, de hoekjes en de pump zijn van Marianne Design, LR0285 en LR0291. De zwarte bloemen zijn van Avec, evenals de meeldraden. De knopen zijn uit mijn voorraad.

Link naar de challenge: wlvc/challenge-nr-21.

Ik vind de kaart best stijlvol geworden, deze Lady, wat zeggen jullie ervan?
Nog een heel fijne zondagavond gewenst! Lieve groet, Ela


zaterdag 15 maart 2014

Gefeliciteerd!

Hallo dames,

Bedankt weer voor jullie leuke en gezellige berichtjes, ik lees ze elke keer weer met heel veel plezier! Ik lees net dat ik derde ben geworden bij NKU met het kaartje van mijn vorige post "Zomaar"! Hoe leuk is dat om je weekend te beginnen, super!

Maar nu nog snel een kaartje voor de liftchallenge (link: liftchallenge-61). Dit keer heb ik geëxpirimenteerd met de gluepad en glitters. Ik moet er nog handigheid in krijgen, was een beetje een geklieder, maar het resultaat is oké vind ik.

 
Dessinpapier is van Action

takje van Joy! 6002/0264
tekststempel van Boekenvoordeel
Glitters van Panduro

Dat was het eventjes voor vandaag, ik ga nog even snel een mailtje sturen voor mijn prijsje!

Lieve groet, Ela

woensdag 12 maart 2014

Zomaar...

Hoi dames,

Nog steeds mooi weer dus ik heb weer lekker buiten gespeeld! De kaartenhobby wordt steeds meer verschoven naar de avonduurtjes want als het dan zo'n lekker weertje is, moet je er wel van genieten.

Deze kaart is gemaakt aan de hand van een schets van Nederlandse Kaarten Uitdaging en ik ga 'm ook insturen voor Dutch Stamp Chickies Challengeblog waar ze graag lint en/of kant op je kaart zien. Grappig dat elk thema wel een keer langskomt bij de blogs. Je moet het ook maar elke keer verzinnen, toch?


Deze leuke stempel is van Boekenvoordeel. De tekststempel is van MD EC0138, label is van een scrapvel van Panduro en het roze label is van de HEMA, roze dessinpapier van Pion, rode hartjes van Xenos, lint met hartjes, kant en plakparels van Action en tule uit voorraad.

Link naar challenge:
nederlandsekaartenuitdagingen/uitdaging-62
thedutchstampchickies/challenge-nr-11

Geniet er weer van en een fijne avond nog! Lieve groet, Ela

dinsdag 11 maart 2014

In de tuin!

Hallo allemaal en een hartelijk welkom voor Claudia, mijn 30e volger! Erg gezellig dat je erbij bent. Morgen ga ik rondje blogs doen dan kom ik weer eens even buurten.

Maar wat een weertje hebben we toch! Heerlijk! Lekker om eens in de tuin te werken of te luieren in het zonnetje. Don werkt nog even wat hout weg voor als het toch nog wat kouder wordt...


Deze ga ik inzenden voor:
Marianne Design, mannenkaart (link: mariannedesign.blogspot.nl/challenge-99)
Scrap-cards, kraft (link: scrp-cards-challenge-59)

Marianne Design:
Don & Daisy knipvel: DDK3210
Creatables: LR0206
Collectables: COL1346
Dessinpapier: Eline's buitenhuis PB7043

Joy!:
Kraftpapier
Bille's flourishes 6002/0263 en 0264

Boekenvoordeel:
Embossingstencil "stenen muur"
Stempel hekje

De houten vlindertjes zijn van Xenos. Ik vind het een stoere mannenkaart geworden, wat vinden jullie? Geniet nog even van het lekkere weer! Lieve groet, Ela

zaterdag 8 maart 2014

Gastdesigner Don&Daisy, challenge nr. 14

Hoi allemaal,

Zo blog ik elke dag en zo gaat er een week overheen. Mijn zoon had deze week vrij en dan heb je gelijk een heel andere ritme. Ook heb ik lekker genoten van het mooie weer, lekker buiten gespeeld, haha!

Voor challenge nummer 14 van Don&Daisy die vandaag is ingegaan, mocht ik gastdesigner zijn. Hoe leuk is dat! Ik dacht gelijk aan de mensen die liever gaan skiën dan carnaval vieren dus heb ik Don op de skies gezet maar wel met lekkere felle carnavalskleuren.

 
 
De kaart is gemaakt naar aanleiding van deze sketch:
 


Hij staat op het Challengeblog van Don&Daisy (link: challenge-14) en ook nog andere mooie en inspirerende voorbeelden dus ga snel kijken en doe gezellig mee! Je kunt tot 27 maart inzenden en een leuke prijs winnen en misschien word je net als ik tot gastdesigner gekozen. Leuk toch?!
Lieve groet, Ela
 
Dessinpapier: Marianne Design
Mallen Marianne Design: LR0116 en LR0234
Stempel Don: DDS3326
Tekststempel: EC0138
Washitape en veren: HEMA