Pagina's

woensdag 27 april 2022

Penny's paper challenge

Op deze Koningsdag een nieuwe uitdaging voor jullie bij Penny's paper challenge. Met de digi van sponsor SheepSkiDesignfor-you, maakte ik deze kaart.


We hebben nog steeds een DT call, dus als je het leuk vindt ons team te versterken, kijk dan even op het blog hoe je in contact komt!

Challenges:

Ik was een beetje laat met mijn kaart maar we zijn de hele dag op pad geweest. Met familie op familiebezoek geweest die twee uur rijden van ons vandaan wonen. Hopelijk hebben jullie ook een gezellige dag gehad! Groetjes Ela

donderdag 21 april 2022

Pop up garden

Hebben jullie genoten van een het mooie Paasweekend? Wij wel, in de tuin gerommeld en veel gefietst! En om nog een beetje in de voorjaarssfeer te blijven heb ik vandaag een pop-up garden voor jullie! Wie wil dat nou niet? Met leuke krokussen. 
Hier loop je de tuin in...


Close-up voor pop-up effect

Best lang over deze kaart gedaan, telkens even nadenken over kleur en compositie van de  spulletjes. Helaas sterkt het hengsel van de mand uit als de kaart dicht is, daar heb ik niet goed bij nagedacht😇. Ook lang getwijfeld over een tekst maar uiteindelijk besloten om geen tekst toe te voegen. Dan kan ik de kaart tzt voor de gelegenheid of ontvanger nog persoonlijker maken. Dat verdient zo'n kaart vind ik. 
Challenges: 

Dat was het voor nu, tot later! Groetjes Ela

woensdag 13 april 2022

Penny's paper challenge

Het  is tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge en ik heb een kleurrijke kaart voor jullie. Gebruik gemaakt van een digi van een van onze sponsors: colour of love: pelican-s-sea-friend-stitched-at-sea


Natuurlijk hebben de DT-leden ook weer hun best gedaan, zie ons blog voor meer inspiratie! En... we hebben ook een DT call! Dus als je het leuk vindt twee keer in de maand een creatie te maken met een digi van een van onze sponsors, kijk even op het blog van Penny's paper challenge wat je moet doen! Wie weet ben je binnenkort mijn collega ☺️.

Sponsors deze uitdaging zijn: 



Challenges: 
Groetjes Ela

woensdag 6 april 2022

Spring bij Crafty Friends

Oftewel lente bij Crafty Friends! Ik ben laat met mijn kaart, de challenge is op 1 april begonnen. Lente is het nog niet echt maar er is in ieder geval weer wat kleur in mijn tuin. Deze gele tulpjes staan er ook. Ik ben helemaal niet van de kleur geel in mijn tuin maar deze komen ieder jaar weer op en ik vind ze toch te gezellig om ze weg te halen. Nog een erfenisje van de vorige bewoners. 



Doen jullie weer mee? Groetjes Ela 

dinsdag 5 april 2022

25 jaar getrouwd

Een kaart voor een huwelijksjubileum is altijd handig om op voorraad te hebben. En dan wel voor een 25-jarig jubileum omdat die meer voorkomen in onze omgeving. Zelf zijn we dit jaar ook 25 jaar getrouwd! 


Had helemaal zin in de zwanen, dus ben lekker los gegaan. Allemaal spulletjes van Marianne Design, behalve de vierkante mallen gebruikt voor het plaatje: COL1478, COL1405, CR1432, CR1517, EWK1266, EC0138 en PB7060.

Challenges:

Tot snel weer! Groetjes Ela

zondag 3 april 2022

Happy Easter

Hallo daar, ik ben er weer! Weer thuis na een mooie reis Andalusië en bezoek aan onze zoon.

Gisteren zin om weer lekker te freubelen en ik zag een aantal leuke uitdagingen. Geïnspireerd op komend Pasen was deze kaart snel gemaakt! 

Challenges:

Mooie herinneringen hebben we gemaakt deze reis. We hebben prachtige steden gezien, Granada met het Alhambra, Sevilla, Cordoba, Jaén, Baeza, Úbeda en héél veel olijfboomgaarden onderweg! We hebben in de vallei van de Sierra Nevada overnacht maar door bewolking en Saharastof/-regen de bergen niet kunnen zien helaas. Wel veel gelopen en natuurlijk als kers op de taart een paar dagen met onze zoon kunnen optrekken (en plat kunnen knuffelen). Toen was het weer gelukkig wat beter, in ieder geval droog. 

Gisteren was ik jarig, voor het eerst was mijn zoon er niet bij. Maar hij had een doosje met chocolade over de post laten komen met een heel lief kaartje erbij. Natuurlijk moeders in tranen😄 net zoals op het moment we hem 'achterlieten' in Cordoba. Daar had ik niet zo'n last van toen we hem op het vliegtuig hadden gezet, nu des te meer. Ach, hoort erbij. We hebben natuurlijk uitgebreid gebeld gisteren. Met z'n tweeën uit wezen eten, dat was ook heel gezellig. 

Inmiddels ben ik ook weer aan het werk, gelijk volop de drukte in. Dat is een nadeel van buiten de seizoenen op vakantie gaan. Ook dat went wel weer. Zo, nu stop ik anders wordt het bericht wel heel lang! Groetjes Ela

vrijdag 1 april 2022

Spring! Gast DT bij Scrapping4fun

De lente komt eraan en wat is een lente zonder bloemen? Vandaag een Gastdesigner kaartje voor Scrapping4fun, challenge#211 met thema 'Spring'.  




Challenges:

En dit is mijn toppertje bij Scrapping4fun: gebaseerd op een lied 'Time is on my side' van de Rolling Stones. 


Altijd leuk om met jouw kaartje in een top te belanden en ook om gastdesigner te zijn. De laatste tijd was het raak!