Pagina's

zaterdag 30 augustus 2014

High-Tea time!

Hallo dames,

Gezellig Liesbeth dat je mijn volger bent geworden! En bedankt dames voor jullie leuke reacties op mijn vorige post, een feestje weer om te lezen!

Voor een collega die afscheid van ons nam heb ik een cadeauverpakking voor cadeaubonnen gemaakt. Ze kreeg een lekkere high tea van ons aangeboden in een mooi romantisch Slot. Dus ben ik met de toepasselijke stempel van Don&Daisy aan de slag gegaan, twee theetantes! Dit is het resultaat:

Ik heb een A-4 kraft papier dubbel gevouwen inclusief plakrand. Daarin kon ik dus de bonnen schuiven en een grote 'labelkaart' om een leuke boodschap op te schrijven. Het onderste dessinpapier is van Pion (theekopjes!) evenals het linker tabblaadje (weer theekopjes!). De mal van Marianne Design CR1201 heb ik 2x uitgestanst en de bovenste met 3D tape opgeplakt zodat het net lijkt of het plaatje in een lijstje zit. De randen heb ik beïnkt.

Verder gebruikt:
harten LR0159
stempel DDS332
blaadjes LR0156
tabbladen COL1314 (gewonnen bij Cards&Scrap)
diverse lint en tule
plakpareltjes
taartonderlegger
 
Deze gaat naar:
 
Veel kijkplezier en een fijn weekend nog! Lieve groet, Ela
 


zondag 24 augustus 2014

Tuinkaart

 
 
Hallo allemaal,
 
Is toch leuk weer beginnen als je tijdens de vakantie lekker in de prijzen valt, want ik had ook nog de 1e prijs te pakken bij Cards&Scrap, laat je inspireren door een tv-programma. Mijn "Babyboomkaartje" was gekozen, ik ben er best trots op! Kreeg twee Collectables van Marianne Design toegestuurd, die gebruik ik deels in mijn volgende "projectje" en laat ik binnenkort zien.
 
Eerst heb ik me weer eens uitgeleefd in vintage met bloemen, vlinders en vogeltjes! Daar doe ik dan ook wel even over hoor met mijn beperkte tijd momenteel maar dan heb je ook wat, haha! Dit model kwam ik al een aantal keren tegen op blogs en ben er eens mee aan de slag gegaan. Gaaf om te maken deze easel.
kaart dicht

open  
de "constructie"

 
Ik stuur deze kaart naar:
 
wlvc/challenge-nr-30, zeg het met bloemen
 

 

Het plaatje is van Marianne Design VK9527. De mallen van Marianne Design zijn LR0257, LR0206, LR0156 en CR1201. Het vogelkooitje is gestempeld (EC0120) en uitgeknipt. Hetzelfde deed ik met het hekje (Boekenvoordeel) De vlinders zijn uitgeknipt uit de mal CR1267. De rode bloem in de bloem is een knoop. Verder heb ik nog 6002/0263 en 0031 gebruikt van Joy! Crafts. Het dessinpapier is van Action en de houten bloemen van Xenos. Wat vinden jullie ervan? Ik lees weer graag jullie reacties! Tot snel en lieve groet, Ela

vrijdag 15 augustus 2014

Gastdesigner Cheerful Sketches!

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan eindelijk weer eens, na een lekkere vakantie! Hopelijk hebben jullie ook een fijne vakantie gehad of voor degene die nog gaan, geniet er lekker van! Volgens mij begint het weer aardig kriebelen in blogland en zo langzaamaan ga ik jullie blogs weer eens bezoeken, gezellig!

Voor mij is het weer even 'opstarten' met het kaartjes maken naast het werk maar weer om buiten te zitten is het toch niet, dus....aan de slag, haha!

Dit kaartje heb ik gemaakt op verzoek van Cheerful Sketches omdat ik de 2e prijs heb gewonnen bij challenge nr 13. Ik vind het wel een eer om dat te doen! De kaart is gemaakt volgens schets en de Bestie-digi heb ik opgestuurd gekregen. Schatje toch? De tekst 'with love' is van Tulip Elements, een van mijn prijsjes. Het tulpenpapier is van Kruidvat het groene dessinpapier van Marianne Design PK9107. De passepartout is van Joy! 6002/0254.

De challenge loopt nog tot 28 augustus dus klik hier en doe lekker mee zou ik zeggen!


Lieve groet, Ela