Pagina's

dinsdag 24 november 2020

Kling klokje...

Vandaag een trishutter kaart voor jullie, helemaal in Kerstsfeer. Het model had ik al een tijdje liggen maar verder nog niks mee gedaan. Met mijn nieuwe spulletjes en het liedje had ik snel een idee...


En nog even liggend. Je ziet zo goed dat ik de slinger laat doorlopen, even wat knip en plakwerk. De muziekbalk heb ik dubbel uitgestanst, ingekort en daar de nootjes uit geknipt. Materialen van Marianne Design op een rijtje: DP Frozen Winter PK9172 en Brocante Christmas PK9171, kerstballen LR0681 EN 0682, muziekbalk CR1506, klokjes CR1343, kerstboom LR0556 en dennentak LR0181. Liedjes stempel CS0946.

Benieuwd wat jullie van mijn trishutter vinden!

Challenges:

Was het weer voor nu, ben druk dus houd het kort. Tot snel! Groetjes Ela

maandag 16 november 2020

Merry everything and happy always

Zo'n leuke tekst! Uiltje erbij en dat super leuke papier van Marianne Design voor de schets en klaar. 
Jullie hebben deze papiertjes en de schets natuurlijk al een paar keer voorbij zien komen bij De Egel. De kleurtjes passen ook precies in het kleurenschema. 

Drukke werkweek en spannend ook. Deze week spreken we met een aantal kandidaten die mogelijk onze nieuwe directeur wordt. Het is net of ik zelf op sollicitatiegesprek ga☺️.  

Maar eens kijken wat jullie van mijn kaartje vinden, das een stuk minder spannend en altijd leuk te lezen 😄.

Challenges:

Groetjes Ela



zondag 15 november 2020

Reminder The Sketchy Challenges

En de tweede post van de avond, deze keer de reminder voor The Sketchy Challenges. We werken met een schets en die is leuk! 



Zo heb ik die leuke kleine plaatjes van Mattie kunnen gebruiken, jij hebt ook vast nog wel wat liggen! Kijk eens bij de teamleden voor meer inspiratie, er is genoeg mogelijk! 

Challenges:

Ally's Angels: anything goes

Lets craft and creatie: a.g. + favo schets

Doen jullie gezellig mee? Groetjes Ela



Winterlandschap

En nog een slim-line kaart van mij (21,5x10,5)! Ik had deze al een tijdje in mijn hoofd en wilde het eerst met een steruitsnede maken. Maar dat ging niet, omdat een ster als je die dubbel vouwt niet gelijk is. Dus opnieuw en een rondje uitgesneden. Het vergde nogal wat creativiteit om de juiste papiertjes bij elkaar te zoeken en dan moet het ook genoeg zijn, je hebt nogal wat nodig. 

Op de voorkant kwam ik dus te kort, dus knippen plakken en verdoezelen met een lichtsnoer😇.

De kerstboompje had ik nog liggen in die kleuren en pasten er mooi bij. Nog twee hertjes en een ijspegelrandje.


En zo is ie helemaal uitgeklapt. Een Kerstgroet en boog wat boompjes. Genoeg ruimte over om te schrijven. Ik heb 'm verder niet te druk gemaakt, is al zwaar genoeg door al het papier! 
Nog even snel insturen....en bedankt Wies voor het voorbeeld 😉!


En nu even bijkomen van deze creatieve klus😄. Groetjes Ela

zaterdag 14 november 2020

Winterwonderland

Winterwonderland met een witte vos! Dat leek me nou eens leuk. Dus lekker aan de slag met de sterrenhemel en de bergen. De sterren zijn van glitterpapier maar dat is helaas moeilijk te zien op de foto. Eigenlijk was ie zo klaar, zo zat het ook in mijn hoofd. Het kostte me bijna meer tijd om een fatsoenlijke foto te maken 😊.


Challenges:

Mijnhobbyhonkchallenges: slimline-card

Do all Kreatives: glitter en Kerstgroet

Creative Sketchy girls: Kerst/winter

Ben benieuwd wat jullie van mijn witte vos vinden! En nu even stofzuigen, was ophangen en boodschappen doen en dan is er misschien nog tijd over om mijn kamertje in te duiken. Fijn weekend! Groetjes Ela

zondag 8 november 2020

Schuifdoosje

Zoonlief is afgelopen maandag 18 jaar geworden! En net zoals zovelen hebben we telkens het feestje moeten bijstellen. Deze keer wilden we een kroegje afhuren voor een groot feest. Je wordt maar een keer 18 dachten we. Dat ging niet door. Dan maar met een paar vrienden naar de kroeg. Ging ook niet door. Dan maar op de dag zelf uit eten. Ging ook niet door. Uiteindelijk dus bij de Oosterburen een paar dagen eerder toch nog kunnen uit eten met z'n vieren (zijn vriendin hebben we maar beschouwd als behorend bij ons huishouden 😇).  

Het doosje wat ik gemaakt heb ging een beetje op dezelfde manier😊.




De bedoeling was dat het kadootje in dit doosje gestopt werd. De maatvoering aangepast en het zou moeten passen (trots dat dat gelukt was). Helaas had ik er geen rekening mee gehouden dat het laatje niet helemaal open geschoven kon worden vanwege het systeem (kaartje wat omhoog komt als lade uitschuift). Bovendien was het pakje eigenlijk te zwaar voor het trekmechanisme. Dus... 

Het kadootje was op zich al heel mooi ingepakt in een leren doosje (het was een armband) en ergens ook zonde om het dan zonder doosje in het laatje te leggen. Dus hebben we er maar een kaartje in gedaan met alleen geld wat ie ook nog kreeg van ons. Het werd dus een 'geldlade' 😅. Hij was er niet minder blij mee, had meerdere kadootjes op deze manier en ik heb me ook goed vermaakt met het maken ervan! 

Ik doe mee met de volgende challenges:

Tot de volgende kaart! Groetjes Ela


vrijdag 6 november 2020

Wiebelkaart

Een wiebelkaart vragen ze bij Marianne Design. Dat was wel weer even geleden dus een goed moment om er een te maken. 


Helaas is deze kaart niet op de post gegaan. Ik had 'm vast gemaakt voor het vriendinnetje van mijn zoon die dinsdag op moest voor haar rijbewijs. Maar je raadt het al, ze was gezakt. Echt op het laatste moment, terwijl het zo goed ging. Ik had er nog wel een leuke tekststempel bij '#eerste keer', maar gelukkig had ik die nog even achterwege gelaten. Dus de kaart moet weer even in de kast! Maar komt vast goed.

Ingrediënten van Marianne design:
EWK1277, LR0650, LR0623, LR0535, LR0570, CR1360, PB7054, COL1314 en PL1516

 Met deze wiebelkaart doe ik mee bij:

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen en ook vandaag! Ik moet wel werken maar het oogt allemaal wat vriendelijker en uitnodigender voor een wandeling. Dat ga ik zo dus nog even doen. 

Binnenkort meer (o.a. het leuke uitschuifdoosje wat ik maakte voor mijn zoons 18e verjaardag). Geniet van het zonnetje! Groetjes Ela.