Pagina's

vrijdag 29 maart 2024

Dat krijgt een staartje

Aapje steelt hier een bloemetje uit de paasmand! Zou hij de eitjes niet hebben gezien, of houdt hij daar niet van? Die tak waar ie aanhangt ziet er trouwens niet al te stevig uit, als ie het maar houdt... Benieuwd of dit nog een staartje krijgt.. Vreemd is het tafereel wel, een aap op een lentekaart!


Challenges: 

En weer 2 kaartjes op 1 dag gepost, moet geen gewoonte worden😉. En nu op naar het weekend, fijne Paasdagen allemaal!

Groetjes Ela Explosion box

Een collega van mij wordt dit weekend 50. Ze vind het volgens mij stiekem best een dingetje, ze is er wel mee bezig. Ze vroeg mij zelfs hoe ik het ervaar, 50 zijn😄. Nou, voor mij is het gewoon een cijfer. Voel me geen 50 (op 2 april ben ik trouwens alweer 50+1) en het is dat de omgeving er zo'n dingetje van maakt. Naast een gekke banner die we volgende week op kantoor of zetten (wij hebben erin ieder geval de grootste lol mee gehad😂), heb ik ook nog dit leuke explosion boxje voor haar gemaakt.
Had eerst een ander model in de maak maar die is in de prullenbak geëindigd. Lukte allemaal niet zoals ik wilde. Meestal kan ik er dan nog wat mee maar dit was mission impossible. Dus opnieuw begonnen.

Challenges:

Bijna een héél lang weekend, dinsdag op mijn verjaardag heb ik vrij genomen, woensdag is mijn vaste vrije dag en dan ga ik donderdag weer werken. Een mini vakantie dus! We gaan met Pasen een ontbijtbuffetje doen, gourmetten en op mijn verjaardag ergens lunchen en lekker fietsen als het weer meezit. De calorietjes moeten er ook weer af🤭.

Fijne dag en vast een goed en gezellig Paasweekend. Groetjes Ela zaterdag 23 maart 2024

Beterschap 2

Deze heb ik ook nog liggen, dan maar gelijk laten zien als we toch in de beterschapsferen zitten.


Zo! En nu echt aan de slag ☺️.

Beterschap!

Deze beterschap kaart wil ik vandaag aan jullie laten zien. Een tijdje geleden al gemaakt met een wat oudere mal van Marianne Design. Dat was toen ik in een heerlijke flow zat 😄. 


Het is echt 'Maart roert zijn staart' weer! Wat waren we verwend met die paar mooie dagen. Alhoewel ik dit ook prima vind hoor, wel fris maar met zon en over het algemeen droog op een Maartse bui na. Bedenk me trouwens dat daar nog een challenge van loopt, 'Maart roert zijn staart'... Ik ga snel aan de slag!

Groetjes Ela 

woensdag 20 maart 2024

Lentekippetjes

Het is even geleden dat ik een kaart postte hier. Drukke tijden op het werk met een tweedaags evenement, familieleden die aandacht behoeven en zo ben je weer twee weken verder. Ik heb op knutselgebied niet helemaal stil gezeten hoor! 

Zoals jullie gemerkt hebben is het voorjaar in aantocht. Vandaar maar gelijk een kaart in lente sferen. Ik vond de Lift uitdaging zo gaaf, die moest ik uitproberen. 


Challenges:

Ik heb wel weer nieuwe spulletjes gekocht en hoop er snel mee aan de slag te kunnen! Fijne zonnige dag verder! Groetjes Ela 

vrijdag 1 maart 2024

New home

Vandaag heb ik een verhuiskaartje te laten zien. Een collegaatje krijgt maandag de sleutel van hun eerste koopappartement. Een hele stap natuurlijk!

Het huisje op de kaart en de tekst is van Action. Ik heb zelf een deur in het huisje gemaakt en rolgordijnen opgehangen. De plantjes zijn van Marianne Design.


Benieuwd wat jullie vinden van deze verhuiskaart. Groetjes Ela