Pagina's

woensdag 28 februari 2018

Lekker buiten (brrr)

Hallo dames,

Een tweede post van mij vandaag, dat gebeurt niet vaak. Ik wil nog heel graag meedoen aan de challenge bij Cheerful Sketches omdat ik dat zo'n leuke schets vind en het idee al lang in mijn hoofd had. Dus..snel aan het werk, gelukkig had ik al veel materialen klaar liggen en de digi al ingekleurd.  Hebben jullie dat ook weleens? De foto is net gemaakt dus met kunstlicht en niet van de allerbeste kwaliteit...


 
Ik doe nog snel mee bij:
 
Meer tijd heb ik niet, dat begrijp je, dus tot de volgende keer!! Groetjes Ela
 

Beet!

Hallo dames,

Beet! Een vette vis aan de haak geslagen dus even de handen vol! Ik dacht eens een andere mannenkaart te maken met een leuk vissertje. Ik heb de stempels al zo lang liggen en eigenlijk nooit gebruikt, vraag me niet waarom...Materialen van Marianne Design:
DPPK9099 en PK9129, ronde basic shapes CR1360, stempel Little Sweethearts TC0815, tekststempel project NL PL1517, randje CR1362, visjes CR1364.

Challenges:
Marianne Design: mannenkaart
Ally's angels: stitching
Anreda: schets
Marianne Design Kreadivas: alles geht, option vouw of doosje
2 sisters on the blog: mannenkaart
Creates and makes: anything goes

Er wordt lekker meegedaan met de Candy en ik heb er weer twee volgers bij, welkom! Ik en benieuwd wat jullie van mijn mannenkaart vinden. Groeten en een fijne dag! Ela

zaterdag 24 februari 2018

Have a great Diary!

Hallo blogsters,

Bedankt voor jullie positieve reacties op mijn CAS poging!

Morgen zet ik mijn Candy op mijn blog maar eerst nog even jullie mijn gepimpte agenda laten zien (anders is het jaar al om, hihi). Het is een simpele agenda van de HEMA en ik heb er een leuke voorkant voor gemaakt. Ja, ik heb nog steeds een papieren agenda, heerlijk. Ik word er vrolijk van telkens als ik 'm tevoorschijn haal, jullie ook? Het is een insteekhoes en daarin zat een kaart net zoals die aan de binnenkant. Daarbij heb ik de kleuren gezocht en dat is het DP Colourful geworden van MD.

 
De afbeelding is een digi van Bugaboo die ik heb ingekleurd en verder heb ik alleen met de letters van MD het woord 'Diary' toegevoegd, en een tekststempel met 'have a great day'.
 

binnenin nog een leuke tekst in handlettering.
 

 Met deze agenda doe ik mee bij:

Stamping Sensations: anything with flowers
A gem of a challenge: spring flowers

Worden jullie er ook vrolijk van? Gisteren ben ik naar de beurs geweest in Den Bosch en daar heb ik natuurlijk het een en ander gekocht. Maar valt best mee hoor, ik had een bescheiden lijstje en daar heb ik me aan gehouden. Ik moet zeggen dat het me een beetje tegenviel, niet veel nieuws gezien, niets wat je ook in de winkel of online kunt kopen. Echt superdruk was het ook niet maar dat is niet zo erg. Wat vonden jullie er van?

Nog een fijne avond verder (lekker bij de kachel) en vergeet morgen niet terug te komen voor mijn Candy (al blijft de prijs nog even een verrassing)! Lieve groet, Ela


maandag 19 februari 2018

CAS cats

Daar ben ik weer! Deze keer een CAS kaart met verliefde poezen in het zwart en rood. Een CAS kaart blijft een uitdaging voor mij, ik zie vaak de prachtigste CAS kaartjes voorbij komen, zo knap! Dit is mijn poging:


De poezen zijn van Bugaboo, lief zijn ze hè. Verder heb ik de stansmal van Marianne Design gebruikt en de tekststempel weet ik niet meer van wie die is. Nog wat washitape en klaar is CAS!
Deze kaart gaat naar de volgende challenges:
Addicted to stamps and more/CAS
addicted-to-stamps/hearts
Knutsels en kadootjes: liefde en vriendschap
.happylittlestampers/anything-goes-with-dies
creachickys/winter-valentine
addictedtocas/cat

Binnenkort meer! Groetjes Ela

zondag 18 februari 2018

50!

Goedemiddag dames,

Wat een heerlijke dag is het vandaag in het zonnetje! Ik heb lekker een kilometer of 8 gerend en zit nu eventjes achter mijn laptop want ik wil deze kaart met jullie delen. Een vriendin van mij wordt woensdag 50 jaar en ik heb deze kaart voor haar gemaakt. Volgende week viert ze het feestje. Heel wat anders dan het stoere haantje:Materialen gebruikt van Marianne Design:
Party Numbers, Ster Craftables CR1421, Vlinder Creatables LR0454, Roos Creatables LR0295, Pump Creatables LR0291, DP Country Flowers PK9144 en tekststempel CS0996.
Het takje achter de roos is van Noor! Design. Het labeltje en de bloemtjes heb ik van de week meegenomen uit Duitsland.
 
Met deze kaart doe ik mee bij:
Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze kaart. Verder nog druk met twee bedankjes voor collega's die afscheid nemen, andere leuke kaartjes maken en ik moet nog tijd vinden mijn Candy te plaatsen. Kortom, de zondag is zo weer voorbij...dus ik ga snel verder!! Een fijne zondag nog en lieve groet, Ela

vrijdag 16 februari 2018

Haantjesgedrag?

Hoi dames,

Dank voor jullie reacties op mijn zwaluwkaart, heel leuk te lezen! Bij Anreda hebben ze een hele  leuke schets als challenge en ik wilde daar het stoere haantje bij gebruiken. Kijk maar hoe hij haantje de voorste wil zijn, stoertje!

 
materialen Marianne Design:
Haantje COL1429
vierkant mal CR1375
kippengaas CR1401
ronde mal COL1321
DP colourful PK9140
tekststempel CS0996
 
Het randje is van Joy.
 
Met deze kaart doe ik mee bij:

En nu lekker weekend, heerlijk. Volgende week vrijdag ga ik naar de beurs in Den Bosch, heel veel zin in! Daar wil ik ook wat spulletjes inslaan om een leuk pakketje samen te stellen voor mijn Candy. Ik ga er dit weekend vast over na denken, dus binnenkort meer!! Fijn weekend en groet, Ela


dinsdag 13 februari 2018

1 zwaluw...

Hoi allemaal,
Dora heeft weer prachtige tekeningen gemaakt en ook de uitgekomen knipvellen zijn prachtig! Kijk hier maar eens voor de voorbeelden van het DT. Ikzelf heb de zwaluw met haar nest ingekleurd. Een vogel die haar jongen voedt, een speciaal moment.

Deze stuur ik naar:
thesketchychallenges/anything goes
craftycalendarchallenge/2 or more layers

Tot snel weer! Groetjes Ela

zondag 11 februari 2018

Route 66

Hey dames,

Wat leuk dat jullie weer komen neuzen op mijn blog. Ik zie dat ik inmiddels 100 volgers heb (welkom Marjan!), wauw het is er toch een keer van gekomen, hihi! Dit verdient een Candy, die ik binnenkort ga weggeven. Daarover snel meer, ik moet nog even wat bedenken! Nu eerst mijn kaartje, een stoere mannenkaart deze keer. Ik heb de schommelkaart gebruikt wat de uitdaging is bij de Egel, ze hebben er zelf een patroontje bij gezet, kan dus niet mislukken ;).

  
Ik heb het knipvel Industrial met stoere 'on the road' plaatjes en het DP Vintage van StudioLight hiervoor gebruikt. Daarbij de stans van Amy Design (een paar hoekjes van gebruikt) en verder een labeltje en een tekststempel van MD. De basic shapes mal van MD is perfect voor dit soort 'labels' die ik heb vastgemaakt met een splitpen. En meer heeft een mannenkaart niet nodig vind ik. Die mannen houden niet van frutsels, toch?
Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Hier is het het weekend van de Carnaval, de optocht is begonnen. Dus het is vakantie hier en veel mensen gaan op wintersport. Ik werk gewoon volgende week, misschien een extra dagje vrij zodat we er een dagje op uit kunnen. Voor de wintersporters: Hals und Beinbruch en voor de carnavallers: Alaaaf! Hoe dan ook: veel plezier en een fijne zondag verder!! Groetjes Ela


zaterdag 10 februari 2018

Crafty Friends Challenge #77: Love is in the air (DT)

Welkom terug allemaal,

vandaag een nieuwe challenge bij Crafty Friends Challenge Blog. Hoe toepasselijk deze maand: Love is in the air! Ik heb de Love Owls van Pink Gem gebruikt (http://www.pinkgemdesigns.com/catalog/love-owls-digi-stamp-pi-834.html) op mijn projectje. De gave mal van Dutch Doobadoo gebruikt, zo'n leuk model! Ik heb er nog eentje klaar liggen maar die is lekker winters. Dus die laat ik een andere keer zien.  


en nog even de voorkant..met een groot hart
Onze sponsor is deze keer:
Link to web-store
Link to challenge blog  
Link to Facebook Group page
De gelukkige winnaar wint 2 "SINGLE" digi stamps (NO sets or personalised watermarks or sentiments) naar keuze uit de Pink Gem Designs on-line store.


woensdag 7 februari 2018

Veel liefs van mij

Hallo dames,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn winterse schaapjes kaart. En winter hebben we! Lekker koud met een zonnetje erbij. Het is alweer ruim een week geleden sinds mijn laatste post??! Jeetje, wat gaat de tijd snel en ik heb echt wel zitten freubelen. Het wordt dus echt tijd jullie te trakteren op een kaartje. Aangezien het de maand van de liefde is, een lief kaartje.

 
Alles is van Marianne Design: afbeelding Bunny Love VK9551, harten LR0159, hartje als label COL1306, basic shapes CR1390, bomenrij LR0355, dp PK9107 en PK9144, swirls LR0116, tekstsstempels COL1306 en EC0138.

Deze kaart stuur ik naar:
Marianne design Kreadivas: alles geht, opion es ist Kalt Draussen
Knutsels en Kadootjes: liefde en vriendschap

Zaterdag ben ik in ieder geval bij jullie terug met een kaartje voor de challenge bij Crafty Friends Challenge en dat is ook een heel lief kaartje geworden maar dan weer heel anders! Fijne koude maar zonnige dag nog! Groetjes Ela