Pagina's

donderdag 29 oktober 2015

Vintage kerst

Hallo allemaal,
Zoals beloofd een heel andere kaart! Ik heb weer eens een vintage kaart gemaakt, dat was ook even geleden. Ik zie vaak zulke mooie vintagekaarten voorbij komen maar ik blijf het lastig vinden om de kaart zo vol te maken. Ergens vind ik het toch jammer dat je dan niet alles meer ziet :-)

Gebruikte materialen:
Marianne Design: Vintage afbeelding MD VK 9538, DS Eline's Silver Stars PB7048, Kerstboom LR0379, Hulst CR1343, stempel EC0138.
Joy! Craft: Slee 6002/2035 en swirl 6002/0359

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en of het genoeg vintagegehalte heeft!
Met deze kaart doe ik mee bij:
cheerfulsketcheschallenge/schets oktober
wlvc/vintage kerst
En nu moet ik weer een paar kaartjes gaan maken voordat ik kan posten. Dus tot later! Lieve groet Ela

maandag 26 oktober 2015

Nog een setje

Hallo dames,
Wat een heerlijk freubelmiddagje had ik gisteren. Gelukkig weer opgeknapt al hoest ik nog best. Zoals jullie zien heeft de tweelingkaart me in zijn greep, haha! Geniaal die leuke kleine kaartjes. Heb oud en nieuw van Marianne Design gecombineerd. Dit 3D knipvel (3DHM0037) had ik al een tijdje liggen en nu ik het thema muziek voorbij zag komen, dacht ik er aan. Het DS met muziek is ook een 'oudje' van MD. Daaronder zit het DS Eline's Silver Stars PB7048 (zo leuk!) bewerkt met mal LR0234. Gecombineerd met Kraft en de nieuwe kerstklokjes (CR1343) en een labeltje (COL1314). De hulstblaadjes zijn van COL1363 (alles van Marianne Design).
Deze tweeling stuur ik naar: 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Binnenkort laat ik jullie nog een kaartje zien die ik gisteren heb gemaakt. Heel wat anders! Fijne avond en tot de volgende keer! Lieve groet Ela

zaterdag 24 oktober 2015

Klein maar...

Hallo dames,
Daar ben ik weer met twee kaartjes deze keer. Leuke kleine kaartjes van 10x10. Ik heb ze woensdag gemaakt en ook nog een kadolabeltje nu ik toch bezig was! Snoesje heeft toch leuke wintervellen, heel gaaf vind ik ze, ook de kleurencombi. Dus maar gelijk mee aan de slag. Heb ook de nieuwe craftables voor kerst gebruikt die ik van de week gekocht heb. Kijk ze eens pret hebben!

 Deze spulletjes van Marianne Design heb 
ik gebruikt:
Snoesje knipvel 3DM0074
Craftables CR1343
Creatables LR0188
DS wintertime PK 9100
Stempel EC0138
Ik stuur deze naar: 

Op het moment ben ik een beetje grieperig maar al beter dan gister. Morgen maar weer lekker aan de freubel als de mannen naar het voetbal zijn. Potje thee erbij....momentje voor jezelf....mmm, heerlijk vooruitzicht. Fijne avond en tot de volgende kaart! Lieve groet Ela

woensdag 21 oktober 2015

Herfst

Hallo allemaal,
De smaak heb ik weer te pakken! Leuk Wilma, dat je me volgt. Veel plezier op mijn blog. Nu een herfstkaart in herfstkleurtjes. De avontuurlijke Snoesje is er nog even op uitgegaan om van de mooie natuur te genieten nu het nog niet te koud is.
Ingrediënten: 
Snoesje 3DHM0068
MD Creatables LR0379 
MD Craftables CR1336
MD Collectables COL1330
DS Joy!
Wolkjes Leanecreatief
Takjes en dennenappels Boekenvoordeel
Label Dutch Doobadoo

Deze stuur ik naar:

Ben benieuwd wat jullie vinden! Fijne avond nog en lieve groet, Ela

woensdag 14 oktober 2015

Terug!

Hallo lieve dames,
Dat is lang geleden, een berichtje van mij! Ik heb niet helemaal stilgezeten maar bloggen zat er even niet in. 'Mijn' kamertje moet ik nog even met mijn zoon delen voorlopig en de tijd ontbreekt me nog vaak om ervoor te gaan zitten. Maar langzamerhand komt er toch weer een kaartje uit mijn vingers. De verbouwing moet nog beginnen dus erg regelmatig zal het niet zijn. Deze kaart heb ik gemaakt met wat nieuwe producten van MD. Erg veel leuks weer! Zoals deze Don&Daisy:
Materialen MD:
Knipvel DDK3221
Boom LR0379
Voor ronde kaart LR0327 en CR1201
Stempel COL1314
DS old press en DD
Ik ga deze inzenden bij:

Kijken of het opvalt dat ik terug ben, haha! Een fijne dag gewenst allemaal en tot de volgende kaart. Ik kom ook weer bij jullie langs, gezellig! Groet Ela