Pagina's

zaterdag 31 maart 2018

Vrolijk Pasen!

Hallo dames,

Toch nog even een Paaskaartje aan jullie laten zien voor morgen om jullie heel fijne Paasdagen te wensen.


Alle materialen zijn van Marianne Design: Knipvel Easter Bunnies VK9555, DP Eline's Crafty patternsPB7054, kaartvorm LR0454, ronde mal Basic Shapes CR1360, bloemetjes stempel Baby Animal HT1630, letters CR1417, tekststempel KJ1717 en eieren COL1425. Embellisments zijn ook van MD maar al heel oud. Ik heb er wat pareltjes op geplakt.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design Kreadivas: Alles geht, option Ostern
The Sketchy Challenges: Anything goes
Hobbyvision: Bingo: streepjes-embellishments-rond

Een vrolijk Pasen allemaal! Lieve groet Ela

CANDY TIME!!

Dit bericht blijft bovenaan staan, scroll naar beneden voor mijn andere posts.

Hallo lieve blogsters,


Het is Candy Time!! Inmiddels heb ik 100 volgers en dit is mijn 300ste blogbericht, dus tijd voor een leuke verrassingscandy!! Wat het is? Dat blijft even geheim anders is het geen verrassing meer, lol. Maar ik kan je zeggen dat het een leuk pakketje is!

Ben je nieuw hier? Volg me dan en onder de volgers die er vanaf de 100 zijn bijgekomen verloot ik ook nog eens een leuke aanmoedigingsprijs bij 125 volgers.

Wat moet je doen?
  • Voor de 100 bestaande volgers: Niet te moeilijk allemaal dus alleen een leuk berichtje achterlaten dat je meedoet aan de Candy en het zou leuk zijn als je het ook op je blog vermeldt, zeg het voort!
  • Voor de nieuwe volgers: Volg me en zet de Candy op je blog met een linkje naar mijn blog en zeg het voort! Des te eerder 125 volgers, des te eerder de prijs eruit gaat!

Op 2 april (Tweede Paasdag en mijn verjaardag) zal ik bekend maken wie van de 100 volgers heeft gewonnen en verloot ik ook de prijs onder de nieuwe 25 volgers, mocht ik die al gehaald hebben (lijkt me erg ambitieus maar we gaan ervoor, hihi!!).

Dus...doe lekker mee zou ik zeggen, je hebt niks te verliezen alleen leuke prijsjes te winnen!
Lieve groet, Ela.

vrijdag 30 maart 2018

For the cutest little baby girl

Hallo dames,

Op deze vrijdag voor Pasen laat ik jullie een babykaartje zien. Ik heb nogmaals de challenge bij Knutsels en kadootjes gebruikt, zo leuk en met een heel grappig effect vind ik.


Materialen van Marianne Design:
Stempel: EC0170, DP Eline's Crafty Patterns PB7054, ster Craftables CR1421, Basis Shapes mal CR1390.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design Kreadiva's: Alles geht, option Ostern
Knutsels en Kadootjes: lift
createsandmakes/anything goes
thesketchychallenges: anything goes

Ik ben weer heel benieuwd naar jullie reacties! Misschien kom ik nog voor de Pasen met een kaartje, hoewel de dagen aardig gevuld zijn. Bij mij staan de Paasdagen in het teken van lekker eten, haha! Een uitgebreid ontbijt buiten de deur en dan ook nog eens op mijn verjaardag 2 april uit eten. jammie! En ik moet natuurlijk ook nog de tijd vinden om de Candy te verloten...

Mocht ik niet meer voor Pasen hier terug zijn: iedereen heel fijne en gezellige dagen toegewenst! Lieve groet Ela

dinsdag 27 maart 2018

Tulpen en hyacinten

Hallo dames,

Welkom Hetty, gezellig dat je me volgt! Nog een voorjaarskaartje voor jullie, dit keer met het knipvel Springtime van MD.

Deze keer heb ik het op een speciale manier gevouwen. Alle materialen zijn van Marianne Design: DP Eline's Crafty Patterns PB7054, knipvel Springtime VK9565, Vogelhuisje en vogel  LR0206, kippengaas CR1401, vlinder en bloemetje stempel HT 1630, tekststempel project NL PL1505.
Deze kaart stuur ik naar:
Marianne design Kreadivas: Alles geht, option Ostern
2 Sistersontheblog: tulpen, hyacinten of viooltjes
Ally's Angels: use ribbon a/o twine
Do al(l) Kreative: voorjaar/Pasen
anmacreatief/bingo: bloemen, roze, parels
Te
Benieuwd wat jullie van deze voorjaarskaart vinden! Fijne dag nog en tot de volgende kaart!
Groetjes Ela
zaterdag 24 maart 2018

Voorjaarskaartje Doortje-digi (DT)

Hallo dames,

Een beetje laat maar vandaag laat ik een kaartje zien die ik gemaakt heb voor dora-knutselhoekje die ze gisteren heeft geplaatst. Ik heb een van haar digi's gebruikt maar er zijn ook weer knipvellen van de tekeningen van Dora uitgekomen. Neem dus snel een kijkje op haar blog!  Een warm welkom aan mijn nieuwste volgers, Linda, Marlies, Angela en Angelique! Leuk dat jullie mij hebben gevonden.


Ik stuur deze kaart naar:
thesketchychallenges/anything goes
Ally's Angels/use ribbon-andor-twine
de-egel/things with wings
Do-Al(l) Kreatives: voorjaar/Pasen

Vandaag geen tijd gehad om te freubelen en morgen misschien een uurtje. In de avond vind ik het soms ongezellig om mijn hokje in te gaan en meestal heb ik er dan ook niet zo'n zin meer in. Dus niet erg productief dit weekend maar gelukkig heb ik nog wat kaartjes klaar liggen om aan jullie te laten zien. En vergeet niet nog aan mijn Candy mee te doen, loopt nog tot 1 april!! Tot snel dus!
Groetjes Ela

zondag 18 maart 2018

Lente scraplings

Hallo blogsters,

Wat heb ik toch weer leuke berichtjes op mijn blogs mogen ontvangen, heel gezellig allemaal! En ik ben weer in de prijzen gevallen, deze keer bij Catch the Bug met mijn verjaardagsbird. Ik mag weer Bugaboo stempels uitzoeken, heerlijk! Daar ga ik straks eens even goed voor zitten.

Maar nu mijn volgende kaartjes. Bij Marianne Design vragen ze scraplings. Leuk, die heb ik in het verleden al eens gemaakt. Het is het strookje wat je overhoudt als je uit een A4-vel een dubbele kaart uitsnijdt van 27x13,5 ongeveer. Ik heb er heerlijke lente/Pasen scraplings van gemaakt. Nu maar hopen dat het weer ook een beetje op het voorjaar gaat lijken...ben wel een beetje klaar met die ontzettend koude wind.

 
Voor mij is Pasen echt in de kleuren geel en paars. Alle materialen zijn van Marianne Design:
DP PK9122 en PB7054, Stempelset HT1630, ronde mal Basic Shapes CR1360, eitjes CR1399, letters CR1417 (happy is deel van stempel CS0996), Krokus LR0400, gras LR0360 en label COL1345.
 
Deze kaart stuur ik naar:
 
En dan is er weer een weekend voorbij en blijven er nog genoeg ideetjes, leuke challenges en half afgemaakte kaartjes liggen..! Dus tot snel maar weer en nog een fijne avond! Lieve groet Ela
 
 
 

woensdag 14 maart 2018

Hip, Hip, Hurray!

Hallo blogsters,

Een lekker vrolijk verjaardagskaartje met een digi van Bugaboo heb ik vandaag gemaakt. Ik heb de schets gebruikt van De Egel, die leent zich prima voor dit soort kaartjes vind ik. Ook het papierblokje van MD past er perfect bij. Ik heb er verder niet veel aan toegevoegd, vond ik niet nodig.

 
Er liggen nog wat nieuwe stempels, digi's en mallen op mij te wachten om gebruikt te worden maar het weer lokt me ook naar buiten ;) Ik krijg er ook altijd zo'n energie van en ook begint het te kriebelen voor de voorjaarsschoonmaak, haha! Hebben jullie dat ook? Ach, het gaat eind van de week weer vriezen, dus...goed excuus om toch weer achter mijn knutseltafel te gaan. Trouwens; ben ik
deze week ook nog in de prijzen gevallen bij Ally's Angels! Wat een feest! Als ik het goed heb, krijg ik een voucher van Noor!Design. Nog meer leuke spulletjes uitzoeken :))

Met deze kaart doe ik mee bij:
De Egel: schets met gebruik dier
Catch the bug: All natures creatures

Een fijne avond nog en tot de volgende kaart! Groetjes Ela

zaterdag 10 maart 2018

Nieuwe Challenge bij Crafty Friends!!

Hey dames,

Hier is mijn bijdrage voor Crafty Friends Challenge Blog. Deze keer is de uitdaging 'For a special lady'. En met moederdag in aantocht of voor een goede vriendin valt er echt wel een mooi kaartje te maken. Ik heb gekozen voor een 'special lady' die wel in het zonnetje gezet mag worden, gewoon omdat ze speciaal is! De challenge duurt tot 24 maart en de gelukkige winnaar ontvang 4 digital stamps naar keuze uit de Bugaboo's on-line store.


Ik heb deze leukerd ingekleurd:

Sponsor voor deze challenge is:

Helaas laat de kwaliteit van de foto wat te wensen over. Ik heb 'm gemaakt met mijn telefoon en daar zijn de kleuren mooier als op mijn laptop. Ik hoop dat jullie het goed kunnen zien dat het geel en groen is. Trouwens bij Cheerful Sketches ben ik met deze kaart in de top 4 gekomen en mag mooie digi's uitzoeken bij Bugaboo, jippie! Ik vind ze zo leuk, nu nog keuzes maken en dat is dan weer niet mijn sterkste kant :)


Met de (bovenste) kaart doe ik mee bij:

Ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden! En doe natuurlijk lekker mee bij Crafty Friends, ik daag jullie uit! Fijne zaterdag nog en groetjes Ela

vrijdag 2 maart 2018

Party!

Hallo allemaal,

Dank voor jullie reacties op mijn vorige posts! Voor vandaag heb ik weer een ingekleurde digi voor jullie. Ik heb als een soort confetti rondom gestipt met lichtblauw en roze maar het is echt heel slecht te zien op de foto, helaas. De digi is van Bugaboo:


Ik heb de mallen LR0454 en CR1360 en DP Country Flowers van Marianne Design gebruikt.


Met deze kaart wil ik meedoen bij:
Catch the bug: color challenge
De Egel: tree of a kind
The sketchy challenges: use a frame
Addicted to stamps: anything goes
Ally's Angels/Stitching

Wat vinden jullie van mijn snoezige verjaardagspinguin? Lekker weekend vieren nu, wel relax, niet echt verplichtingen. Sporten, wat huishoudelijke klusjes en dan trek ik me natuurlijk ook nog even terug in mijn hobbyhokje, mmm!

Tot snel!