Pagina's

vrijdag 27 oktober 2017

Mr. & Mrs.

Hey dames,
Bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige herfstkaart! Deze keer een heel ander thema: een kaart voor Mr. & Mrs. met een schets van Marianne Design. Helaas wordt er in mijn omgeving niet veel getrouwd dus deze heeft niet gelijk een bestemming. Maar dat komt vast wel goed.

De ingrediënten zijn van Marianne Design:
DP Country Flowers, CR1201, LR0311, Bunny love VK9552. De tekst heb ik zelf geschreven. De dubbele strik heb ik gemaakt met mijn pas gescoorde strikjesmaker van Joy. Echt handig!
Deze kaart stuur ik naar:
mariannedesign/schets
De-egel/huwelijk, samenwonen, jubileum
mariannedesignkreadivas/alles geht, option Herbst


Jullie reacties zijn welkom! Groetjes Ela

maandag 23 oktober 2017

Blaadjes vallen

Hoi allemaal,
Het mooie van het herfstseizoen vind ik het kleuren van de blaadjes. Wat een prachtig gezicht is dat toch. Ik heb het vastgelegd op een kaart.

En dan is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Het is een schudkaart dus de blaadjes vallen letterlijk!
Het DP is van BoBunny. Verder is alles van Marianne Design:
Om een doorkijkje te maken hebben de basic shapes CR1390 gebruikt. Daarachter mica geplakt en daar weer achter het tafereel. De afbeelding is van Tiny IT 579, dennetakje LR0437, blad CR1336 en paddestoelen CR1420.  Het grote blad heb ik al heel lang en weet echt productnaam of -nummer niet.
Jullie bedankt voor de reacties op mijn 1e bijdrage voor Crafty Friends, erg goed te lezen dat ie gewaardeerd wordt!

Deze kaart stuur ik naar:
Webshop-anmacreatief/herfst
mariannedesignkreadivas/alles geht, Herbst
hobbyvision/herfst
Scrapcard/100ste: Herfstbingo
Knutselsenkadootjes/schudkaart

Het is een lange post geworden, bedankt voor het langskomen en tot de volgende kaart! Groetjes Ela

zaterdag 21 oktober 2017

Challenge 69 Crafty Friends Challenge Blog!

Hallo dames,

En dit is mijn eerste bijdrage voor Crafty Friends Challenge Blog als DT lid Team 1!!
De challenge 69 'Cute' gaat vandaag van start en sluit op vrijdag 3 november 9.00 uur (PTM).De gelukkige winnaar ontvangt 2 digi's naar keuze!
One lucky winner will receive 2 digital stamps of their choice!

De sponsor van deze random gekozen prijswinnaar is:
The sponsor of the randomly selected Winners Price is:

All dressed up

Link to webstore:     
Is ie 'cute' of niet dit herfst-egeltje? Doe dus gezellig mee bij Crafty Friends Challenge Blog en kijk ook wat de andere teamleden hebben gemaakt!

Met deze kaart doe ik mee bij:
addicted to stamps and more/264 CAS
webshop-anmacreatief/herfst
creativesketchygirls/#17 herfst
Hobbyvision/#67 Herfst

Tot snel en gezellig weekend. Groetjes Ela
donderdag 19 oktober 2017

Samen 100 en..spannend nieuws!

Hallo blogsters,

Zoals beloofd laat ik jullie mijn kaartje wat ik maakte voor een collega aan jullie zien. Tegenwoordig wordt 'samen 100 jaar' vaak gevierd. Zo ook dit stel wat beide 50 is geworden dus dat is samen 100! Ik probeer kaartjes op verzoek altijd zo persoonlijk mogelijk te maken maar in dit geval waren hun persoonlijke interesses wat lastiger te combineren dus heb ik er maar een feestelijke verjaardagskaart van gemaakt. Wel met 2x 50 erop!

Ik heb een driedelige easelkaart gemaakt in geel/blauw met twee klein 'schudballonnen', gevuld met de getallen 50 en wat schudmateriaal. De taart heb ik een hele tijd geleden geborduurd maar het kwam er nooit van het te gebruiken. Nu vond ik het perfect passen! Zo zie je maar weer, als je het maar lang genoeg bewaard, komt het een keer van pas. De foto is helaas niet heel erg scherp, moest het maken in kunstlicht op het werk.


Het gele DP is van Pion, tweezijdig en zo mooi! Verder zijn alle materialen van Marianne Design: Blauwe DP Country Flowers PK9144, ballonnen COL1378, taartmal PK9001, ronde stans achter taart LR0388, cijfers COL1405, en tekststempel CS0996. Het lint heb ik een keer in Spanje gekocht en heeft een handige plakrand aan de achterzijde. Nog wat pareltjes geplakt en klaar! 
Deze kaart gaat naar:

En dan nu mijn nieuwtje! Ik heb een tijdje geleden gereageerd op een oproep voor DT lid bij Crafty Friends Challenge Blog. En je raadt het al, of je hebt het al op hun blog gelezen: ik ben uitgekozen!! Ik had het al niet meer verwacht, er ging een tijdje overheen. Maar ben heel blij, zo leuk om deel uit te maken van een team in een challengeblog, ik heb er heel veel zin in! Zaterdag zien jullie mijn eerste bijdrage voor de nieuwe challenge. Spannend hoor!

Tot snel dan! Groetjes Elazondag 15 oktober 2017

I'm in the garden!

Hey bogdames,
Bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige kaart, ik lees ze met veel plezier! Deze kaart is een ode aan de herfst en aan mijn bezigheden in de tuin. Want wat een weertje vandaag, heerlijk! Dus de tuin in want herfst, dus blad. Lekker een kopje thee met manlief tussen de bedrijven door en vanavond nog een kaart gemaakt op verzoek van een collega, maar die komt later. Het is een herfst drieluik geworden:


Gebruikte spulletjes van Marianne Design:knipvel IT526 (Tiny), paddestoelen CR1420, bladeren CR1336, boomtak LR0257 letters CR1417, DP PK9129 en embossingfolder 'knitting' DF3418.
Deze stuur ik naar:
mariannedesign/paddenstoelen en bladeren
scrapcards/herfst bingo (ik heb rijtje paddenstoel, bladeren en herfstdier gebruikt en rijtje embossing, bladeren en tekst.
anmacreatief/herfst
mariannedesignkreadivas/alles geht, herbst

Welterusten! Groetjes Ela

vrijdag 13 oktober 2017

Luv you!

Hey blogsters,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen! Vandaag heb ik een 'luv' kaart te showen. Ik heb deze een tijdje geleden gemaakt en heb er nog geen bestemming voor maar dat komt zeker goed!


Gebruikte materialen Marianne Design:
Hart LR0159, label CR1254, ronde stans onder plaatje CR1201, DP Fresh Flowers en Country Flowers PB704 en PK9144, tekststempels projectNL en afbeelding Bunny Love VK9551. Een paar bloemen, pareltjes en wat touw en klaar is de liefdesverklaring!

Deze kaart stuur ik naar helaas de laatste challenge van Marianne Design Divas.
Mariannedesigndivas/Final challenge
mariannedesignkreadivas/alles geht

Reacties zijn weer welkom! Groetjes Ela


donderdag 12 oktober 2017

Special Delivery

Hey dames,
Een special delivery heb ik voor jullie:Is het geen schatje? Ik heb gebruikt voor deze kaart:
Een oude mal van Marianne Design met borduur. Verder LR0454 vorm kaart en onder geborduurde kaart, LR0327 rond frame om plaatje, CR1412 veren, COL 1381 ooievaar en tekststempels.

Deze stuur ik naar:
knutselsenkadootjes/babykaart, geen roze of blauw
mariannedesigndivas/final challenge
mariannedesignkreadivas/alles geht, option Herbst
de-egel/oktober easelkaart
2sistersontheblog/borduurkaart

Ben benieuwd wat jullie vinden! Fijne dag verder en groetjes Ela

dinsdag 10 oktober 2017

Vogeltje voeren

Hoi dames,
Mijn bijdrage voor Dora is weer een pimpelmeesje in wintersferen. Je vindt de andere creaties van het team én vele andere digi's hier. Ook kun je daar ons nieuwe dt lid Anja verwelkomen en succes wensen!

De digi van Dora heb ik gecombineerd met vrolijke kleuren en de schets van Cheerful Sketches.
Het DP is van Kruidvat en de ijskristallen, tekststempels en tekst 'winter' zijn van Marianne Design.
cheerfulsketcheschallenge/oktober

Bedankt voor jullie leuke reacties en tot de volgende kaart!

maandag 2 oktober 2017

Doosje met wat licht

Hallo dames,
Dit doosje zag ik eens bij Marleen voorbij komen maar ik heb de wikkel achterwege gelaten. Ik heb de stermal uit het deksel gestanst en het was nog een hele klus om dit ook uit DP te doen op maat. Poging nummer 3 lukte 😂. Het zal vast wel makkelijker kunnen maar ik kom er meestal met een omweg. Het blauwe cardstock heb ik aan de binnenkant geplakt zodat het een leuk effect geeft. Daarop heb ik de tekst gestempeld. Dit het geworden:
Het wordt alweer wat lastiger goede foto's te maken merk ik. Voor de foto heb ik er twee grote waxinelichtjes in gedaan maar dat kan natuurlijk ook iets anders zijn.
De materialen die ik heb gebruikt van Marianne Design zijn:
Stermal CR1421, pinguïn COL1416, DP Wintertime PK9100 en Silver Star PB7048, ijskristallen CR1335 en tekststempel CS0996.
Met deze kaart doe ik mee bij
mariannedesign/2 basiskleuren en 1 afwijkende kleur
mariannedesigndivas/our-final-challange
Mariannedesignkreadivas/alles-geht-option Herbst