Pagina's

woensdag 20 juli 2022

A great bzzz Day: Penny's paper challenge #526

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge! Vandaag een bijenkorfje waar de bijtjes lekker omheen zoemen.  

Het is een digi van Patties creations en ik heb heerlijk zitten kleuren. Toevallig net een papierblok van Marianne Design binnen en daar zat deze gele met bloemen bij die er uitstekend bij past. Kijken jullie ook nog even op het blog voor de andere creaties?

Sponsors challenge 526: 

Patties creations

 Ching-Chou Kuik digital stamps

Ik weet, het is warm, goed excuus om je kamertje in te duiken met de gordijnen dicht en lekker freubelen. Wat ik vervolgens niet hebben gedaan, wel hebben we zo'n 35 kilometer gefietst en een stukje doorkomst van de Vierdaagse in Wijchen meegepakt! Groetjes Ela 


zondag 10 juli 2022

Bike fun

Een kaart voor mezelf als fietsliefhebber 😉. Nee hoor, maar ik houd wel van fietsen! Deze kaart gaat nog even in mijn voorraad voor een goede gelegenheid.

Ik ben aan de slag gegaan met de schets van De Egel met als thema 'wielen'. En bij Marianne Design hebben ze een kleuren thema. En bij Dutch Card Lovers willen ze een vervoersmiddel zien. Dus heb ik deze uitdagingen gecombineerd. 
Materialen Marianne Design: EWK1275, PB7058, CR1417, CS0996 en CS1009. 

Challenges:

Zo en dan is het weekend weer voorbij, morgen start de nieuwe werkweek. Woensdag op mijn vrije dag gaan we weer fietsen, het wordt mooi weer. Voor nu welterusten! Groetjes Ela  

woensdag 6 juli 2022

Challenge 154 Penny's paper

Vandaag een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge. Zoals gewoonlijk mag alles, als je maar papier gebruikt. Ik heb een digi van onze sponsor Twinkle lane ingekleurd, genaamd time-for-music


Zoals gezegd sponsors deze uitdaging Twinkle lane  en Stampers Delight. Kijk voor meer creaties van ons team op het blog van Penny's paper challenge. En doe lekker mee natuurlijk! Groetjes Ela 

vrijdag 1 juli 2022

Sunshine bij Crafty Friends #157

Het zonnetje schijnt volop, heerlijk. Vandaag dus een zonnige kaart voor de nieuwe uitdaging bij Crafty Friends, embossing, droog of nat.


Dit kaartje heb ik laatst in een serie van 3 gemaakt. Eentje daarvan hebben jullie nog een keer tegoed, de ander was een 'sterkte' kaartje en die heb ik eerder gepost. Met droge embossing dus, nat embossen doe ik nooit. De 'zon' is gemaakt van Crealies en de kern is van een bloemenmal van Marianne Design. 

Tot later! Groetjes Ela