Pagina's

dinsdag 25 september 2018

Herfst!

Hallo blogsters,

Wat is het toch weer leuk in blogland, zulke leuke reacties en ik krijg de smaak helemaal weer te pakken, de inspiratie borrelt mijn bureau af!

Deze heb ik gemaakt met een digi van Dora van dora-knutselhoekje.blogspot.com. Kijk ook op haar blog voor meer inspiratie en ander digi's/knipvellen. Een heerlijk herfstachtig tafereeltje met het jonge hertje. De schets die ik heb gebruikt is van Cheerful Sketches, die ik heb gedraaid. Het DP is van Joy! Crafts.


De herfst doet goed zijn intrede, wat was het ineens koud vanochtend, brrr. Eventjes schakelen hoor! Zondagavond zelfs al de verwarming voor het eerst weer aangedaan. Ach, ook weer lekker, het heeft toch ook wel wat en er is genoeg inspiratie tijdens dit jaargetijde! Zoals ik al zei, heb zoveel ideetjes op dit moment, ik hoef me niet te vervelen tijdens een regenachtige dag (kan me trouwens niet heugen dat ik me heb verveeld na mijn jeugd....) Kom snel weer bij jullie langs, groetjes Ela

maandag 24 september 2018

Baby geboren!

Hallo lieve blogsters,

Voor mijn collega die net een meisje heeft gekregen (neem aan dat ze niet op mijn blog kijkt), maakte ik deze kaart met de mal van Dutch Doobadoo:
 
 
en open is ie zo:

Het dp is van Marianne Design Nanny memories PK9122, ooievaar COL1381, balletschoentjes LR0466, letters CR1417, rammelaar LR0307, stempels COL 1381 en CS0922 en plaatje is een oud knipvel. De hartenmal is van Action. Snoezig toch en het was een werkje maar zo leuk om te maken! Heerlijk zo'n freubeldag, gisteren heeft het hier de hele dag geregend, dus ik had een goed excuus! Ik doe met deze kaart mee bij:

 
Morgen kom ik met mijn DT werkje voor Dora, een heel ander kaartje dan deze en dat maakt het leuk, dus tot dan! Groetjes Ela

zaterdag 22 september 2018

Nieuwe challenge bij Crafty Friends! #93

Hallo dames,

Daar ben ik alweer met een kaartje voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends #93 met als thema 'herfst kleuren' . Dat komt goed uit want het begint toch echt op herfst te lijken. Ik heb een digi van Bugaboo ingekleurd maar dat mag van alles zijn natuurlijk, als het maar in het onderstaande kleurschema past.

 
 
Onze sponsor stelt een mooie prijs beschikbaar, nl een voucher van $12 om on line te besteden bij:
 
 
Kijk op:
 
 
Dan wens ik jullie allemaal een fijn weekend, morgen volgens mij echt een freubeldagje voor de boeg als ik het weer mag geloven :) heerlijk toch die Herfst?! Groetjes Ela
 

 

maandag 17 september 2018

Wintervogel

Hallo dames,

Toch weer een volger erbij; welkom Pinky!

Hoewel de zomer deze week terugkomt (morgen 26 graden, lol), heb ik een winterse kaart gemaakt. Ik zag het nieuwe knipvel van Mattie en moest 'm hebben! Want wat zijn ze weer mooi.


De afbeelding is dus van Mattie's mooiste en verder heb ik gebruikt: mal LR0485, takjes LR0189 en LR0437, vogel en vogelhuisje LR0206, bloem CR1201, label PL516 en stempel COL1314. De achtergrond is een embossingfolder van Action.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design: vogel
Knutsels en kadootjes: vintage
Love to craft: anything goes
Love to scrap: anything goes

Inmiddels ben ik dus weer een beetje aan de freubel zoals jullie zien :), ik krijg er weer zin in! Het bloggen blijft een beetje achter...zijn jullie alweer volop 'in bedrijf'? Ga mijn best doen, want ik vind het ook elke keer weer een feestje jullie berichtjes te lezen!


zaterdag 15 september 2018

Reminder The Sketchy Challenge #145

Hai dames,

Weer een kaartje van mij, deze keer een reminderkaart voor The Sketchy Challenge # 145 Across the miles/travel.Een leuke uitdaging die nog 15 dagen duurt, je heb dus nog even tijd om mee te doen! En wil je meer inspiratie, die vind je hier. We hebben maar liefst 2 sponsoren die een geweldige prijzen beschikbaar stellen:Deze kaart stuur ik naar:

Wat vinden jullie ervan? Ben benieuwd! Fijn weekend en tot snel. Groetjes Ela

vrijdag 14 september 2018

Kites! GD bij Scrapping4fun

Hallo dames,

Vandaag mag ik jullie een kaart laten zien die ik als gastdesigner heb gemaakt voor scrapping4fun. Het thema deze challenge is under the sea/at the beach. Af en toe hebben we nog nazomerweer en wind hebben we in ieder geval, dus je kunt je vlieger nog even oplaten! Ik had deze kaart gemaakt voor de grote zomeruitdaging op het inspiratieblog van Marianne Design maar nog niet aan jullie laten zien. 


Doe lekker mee aan deze leuke uitdaging, we krijgen tenslotte weer zomerweer! 
 
Deze kaart stuur ik naar:
 
Verder wil ik jullie nog bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige post. Liefs Ela