Pagina's

woensdag 21 juli 2021

Nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenges

De twee weken zijn weer om en dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's Paper challenges. Ik heb mogen werken met een digi van sponsor All dressed up:

Het ging een beetje mis met het gezicht inkleuren, de verkeerde kleur. Niet helemaal goed gelukt, maar kon nog wel wat corrigeren gelukkig. Het blijft mensenwerk en het ene kleurwerk lukt beter dan het andere. Verder heb ik het eenvoudig gehouden, dan springt de digi er het best uit.

Vandaag springen we weer op de fiets! Dat is voor mij toch ook wel een mini vakantie van 1:dag hoor. Lekker fietsen in een andere omgeving. Nog steeds met z'n tweetjes, week twee is voorbij en zoonlief heeft het erg naar zijn zin in Zuid Frankrijk. Nog vijf weken...

Challenges:

Groetjes, Ela

donderdag 15 juli 2021

Zomer! Reminder The Sketchy Challenges

In ieder geval op mijn kaart.. doet toch lekker tropisch aan met die vogeltjes? Het is een reminder voor de lopende challenge 'zomer' bij The Sketchy Challenges.

Niet naar buiten kijken voor inspiratie maar gewoon op ons blog! We vinden het super leuk als jullie meedoen! 

Lijstje gebruikte materialen Marianne Design: COL1465, DF3449, CR1406 en CS1022.

Een fijne avond allemaal. Groetjes Ela

woensdag 7 juli 2021

Get well soon

Vandaag een beterschapskaart, gewoon voor de voorraad. Het is nog wel geen herfst maar de digi edward-fall-pumpkins blijft leuk natuurlijk. Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Penny's Paper challenges. Doen jullie weer gezellig mee?Challenges:

De komende tijd (7 weken) zijn we met z'n tweetjes. Onze zoon is aan het werk op een camping in Frankrijk, spannend! Na 1,5 jaar 'opgesloten' gezeten te hebben op zijn kamer achter de laptop (beetje overdreven natuurlijk) en op zoek naar vakantiewerk, kwam hij dit tegen. Een mooie uitdaging en ervaring, doen dus, zeiden wij! Wel even wennen hoor, het is wat stiller in huis...maar hij heeft het tot nu toe naar zijn zin en dat is het belangrijkste.

Groetjes Ela