Pagina's

dinsdag 29 oktober 2019

Dora: Oktoberfruit

Hallo dames,

Vandaag een beterschapskaartje met het oktoberfruit van Dora. Wat heeft ze weer een mooie tekening gemaakt met peertjes en appels. Kijk op Dora-knutselhoekje voor meer inspiratie van de andere dames! Helaas is de foto niet helemaal scherp zie ik nu, valt niet mee in dit oktoberlicht.


Deze kaart stuur ik in naar:

Groetjes, Ela.

maandag 28 oktober 2019

Borduursel vogel

Goedemorgen blogsters,

Een van de borduurkaartjes is af! Ik heb het patroon van het vogeltje van MD gebruikt maar dan andere kleurtjes gebruikt. Ik had nog een uitgestanste binnenkant liggen van mal LR0454 en daar heb ik de vogel op geborduurd. Vervolgens leek het me mooi om dan toch ook de grote mal LR0454 er omheen te gebruiken. Deze iets over het kaartje laten uitsteken en verder versierd met besjes en paddenstoelen.


Gebruike materialen Marianne Design: LR0454, EC0138 tekst, LR0623 Tiny's mushrooms, LR0622 Tiny's blackberries en CR1454 Cross Stitch.

Net deze kaart doe ik mee bij:
Het steelsteekje: alles mag met oranje op je kaart
Hobbyvision: Herfst
Kreativtanten: 34-alles-geht
Letscreate challenges: 152-ag-option-colors-of-fal

Benieuwd wat jullie van mijn vogel vinden! Tot morgen! Groetjes Ela 

vrijdag 25 oktober 2019

Herfstuiltje


Hallo dames,

Herfst is het, het blad aan de bomen kleuren zo mooi en het zonnetje schijnt. Dat is toch ook weer genieten. Ik heb daarom een heerlijke herfstkaart voor jullie waar de herfstkleuren goed vertegenwoordigd zijn:


Het ideetje heb ik afgekeken van Marleen moet ik eerlijk bekennen...(beter goed gejat dan slecht bedacht :)) maar die van haar is natuurlijk veel mooier... Ik kon het uiltje niet weerstaan, die heb ik woensdag toch maar aangeschaft. En nog wat borduurgaren aangevuld met nieuwe kleurtjes, ben namelijk druk aan het borduren met de mal van Marianne Design. Er zijn wat borduursels af, nu de kaart er omheen nog... dus die zien jullie later. Het blad van Marleen heb ik door een embossingmal gehaald, vond ik wel een leuk effect. Het achtergrondje met de herfstboom is natuurlijk een leuke basis en dit DP past natuurlijk qua kleur ook perfect. 

Voor deze kaart heb ik gebruikt van Marianne Design: 
Eline's Autumn achtergrond AK0073
Shaker mal CR1475
DP Summer Picnic PB7056
Blaadjes CR1336
Pompoen CR1420
Uiltje COL1475
Stencil leaves PS8014
Embossing folder DF3449
Tekst stempel Birthday wishes CS0996

Met deze kaart doe ik mee bij:

Ik wens jullie een fijn weekend en tot snel! Groetjes Ela

donderdag 24 oktober 2019

Verloting Candy

Hallo dames en heer,

Eindelijk is het dan zover, de 125 volgers zijn behaald! Ik had er een lange adem voor nodig maar het is gelukt😄.

Helaas heb ik van de laatste twee volgers geen naam en kan ze dus niet terug gaan volgen. En dan zijn er nog een paar die mij wel zijn gaan volgen maar geen berichtje onder de Candy hebben achtergelaten. Dus  die kunnen niet meedoen met de verloting.  Uiteindelijk had ik dus 5 namen en die heb ik ingevoerd in een random name picker en deze naam kwam eruit:


Angélique! Neem je even contact met mij op via de mail: elarubira@gmail.com?
Dan komt deze prijs jouw kant op!


Allemaal bedankt voor het meedoen en tot de volgende weggever...

Groetjes Ela




zondag 20 oktober 2019

Cold hands

Goedenavond blogsters,

Op deze herfstachtige dag heb ik voor jullie een winterse kaart. Het is toch geen weer om buiten te spelen maar de sneeuwpop is wel buiten. Hij is namelijk zijn handschoenen kwijt en heeft nu koude handen...zien jullie waar ze zijn gebleven?

Ik heb er een tweeluikje van gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo en het dp van Marianne Design Snowflake Kisses want ik wil graag meedoen bij Knutsels en Kadootjes: uitdaging roze/wit/zwart.

Er mag echt geen ander kleurtje op dus ook de wortel/neus is roze :) Ben benieuwd wat jullie er van vinden!
Binnenkort zal ik de Candy verloten, heb de 125 volgers eindelijk gehaald! Groetjes Ela


zaterdag 19 oktober 2019

Koek & Zopie

Nee, het is nog geen winter maar wel vast om in de stemming te komen deze winterse kaart. Lekker schaatsen en dan warme chocolademelk of snert. Als kind was ik er gek op!
Dit is de tweede post van vandaag, wil nog meedoen bij De Egel met deze leuke schets en de M van molen. En dit is toch een typisch Hollands tafereeltje?! De schets was niet zo moeilijk maar de letter M verwerken kostte even wat zoekwerk. Gelukkig vond ik dit wat ouder plaatje van MD met een molen. En een leuk DP en schets en de kaart is zo gemaakt.

Zoals gezegd stuur ik deze naar De Egel: schets + letter M.

Tot later! Groetjes Ela

Challenge Crafty Friends: embossing

Hallo dames,
Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige kaart. Ze was er erg blij mee! Vandaag weer een heel ander kaartje, dit is mijn DT bijdrage voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends: embossing, wet or dry:

Het witte gedeelte is geëmbossed met een mal van MD. Ik heb er nog geen tekst op gezet dan kan ie nog voor elke gelegenheid en dat is ook wel handig. Ik grijp weleens mis en dan moet ik op het laatste moment nog een kaartje voor de gelegenheid maken.

Onze sponsor voor deze challenge is:

Di's Digi Stamps 

http://www.disdigistamps.com/  http://www.disdigidownloads.blogspot.co.uk/
http://disdigidesignschallenge.blogspot.co.uk/ 
https://www.facebook.com/DisDigistamps

 De random winnaar wint een voucher van $6 voucher om in de shop van Di’s Digi Stamps te besteden.

Doen jullie weer lekker mee, dat kan tot 1 november.  Embossing gebruiken we vaak op onze kaarten dus dat moet goed komen, toch? 
Challenges:

Groetjes en een goed freubel weekend! Ela

vrijdag 18 oktober 2019

Candy 125 volgers

Deze Candy blijft bovenaan staan, scroll naar beneden voor mijn andere posts.

Nog 3 volgers en dan kan ik eindelijk mijn prijsje verloten onder de nieuwkomers!


 Dus: Ben je nieuw hier en wil je meedoen, laat dan even een berichtje achter onderaan deze post!  

Groetjes Ela

zondag 13 oktober 2019

84 jaar

Hallo dames,

Van een beterschapskaart naar een verjaardagskaart! Erg leuk te lezen dat jullie mijn pilletjes als schudmateriaal in mijn beterschapskaart ook verrassend vonden.

Morgen is mijn tante jarig, 84 wordt ze. Ze viert het niet echt maar krijgt toch altijd aanloop, ze is zelf nog heel actief. Morgen moet ik werken maar we gaan binnenkort samen even op pad. Dus alvast een kaartje in de bus en een belletje morgen.

Had vandaag gehoopt wat meer tijd in mijn hokje te kunnen doorbrengen maar da's niet gelukt. Eerst samen ontbeten, gesport, gepoetst, zoon geholpen kledingkast te ordenen en toen was het 15.00 uur... Maar goed,  toch even nog tijd over om een kaartje te maken😁.

Deze kaart gaat naar:
Cheerful Sketches
Carlin's kaartenparadijs: verjaardagskaart+eten/drinken

Nou tot snel maar weer! Groetjes Ela

woensdag 9 oktober 2019

Beterschap!

Hallo blogsters,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn Frosty Fun kaart! Vandaag nog een shakerkaart maar dan voor een zieke. Ik had nog even tijd om deze kaart af te maken ja de gezellige lunch. Ik heb het shakergedeelte gevuld met pilletjes, vond ik wel een leuk idee, alhoewel niemand dol op medicijnen is...😄.


Achter het schudgedeelte heb ik nog een label verstopt en een stethoscoop en strip medicijnen toegevoegd. Materialen Marianne Design: DDK3214, LR0616, LR0362, CR1475 en PB7056. Stempel CS0895.

Challenges:

En nu snel naar bed, morgen weer werken! Groetjes Ela

dinsdag 8 oktober 2019

Frosty fun

Lieve blogsters,

Als je een sneeuwpop bent mag je ook plezier maken! En dat doen ze dus, in ieder geval die linker, die heeft de rechter al bekogeld met een sneeuwbal en die is op zijn hoed beland.

De middelste kunnen ze niet raken, die staat achter 'glas'😁. Ik heb het shakergedeelte gevuld met sneeuw en wat sterretjes. Dat koste me overigens wel even wat moeite, maar inmiddels de tweede shakerkaart aan het maken en dat gaat al een stuk beter. De blauwe bloem vond ik in een winkeltje in Utrecht en past precies bij het DP van Marianne Design. En de andere spulletjes zijn ook van MD die ik pas heb gekocht.
Challenges:

Morgen ga ik met een vriendin lekker lunchen en bijkletsen. Daarna misschien nog mijn hokje in, mijn onafgemaakte kaartjes lonken😄! Fijne avond nog en tot e volgende kaart.   

zondag 6 oktober 2019

Herfst

Hallo dames,

Poe, vandaag en vrijdag was het op en top herfst. Hoe toepasselijk is dan mijn herfstkaartje al ziet er er daar toch wat vriendelijker uit. 


Alle materialen zijn van Marianne Design. En vorige week heb mijn bestelde spulletjes ontvangen dus daar ben ik dit weekend lekker mee aan de gang gegaan. En zo ben ik in een keer met drie kaartjes tegelijk bezig 🤔. En heb nog wat spulletjes gekocht die liggen te wachten... Maar er is vandaag wel eentje afgekomen, die zien jullie later!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn herfstkaartje vinden. Lees het weer graag!

Challenges:

Groetjes Ela


woensdag 2 oktober 2019

Sneeuwbol

Daar ben ik weer lieve blogsters,

Na sporten en huishoudelijke klusjes zit ik lekker in mijn freubelhokje. Deze keer heb ik een sneeuwbol voor jullie die ik zelf heb geknutseld. Ik heb geen mal daar voor maar wilde er graag een maken om het lieve stelletje pinguïns in te zetten.

Materialen Marianne Design:
Pinguïns COL1416, sneeuwvlokken CR1335, DP winter days PK9164, label COL1345 en tekst stempel KJ1717. De rand ijspegels is van Joy. Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn zelfgemaakte sneeuwbol.
Deze kaart stuur ik naar:
Marianne Design: speciale vorm + dier

Ik ga snel weer verder met mijn volgende (herfst?) kaartje! Fijne middag!


dinsdag 1 oktober 2019

Nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges

Hallo dames,
Een nieuwe uitdaging voor jullie bij The Sketchy Challenges en deze keer hebben we een schets voor jullie.

En dit is de schets waarmee jullie mogen werken.

Jullie doen toch weer mee? 
Deze kaart stuur ik in naar:
Love to craft: anything goes

Morgen weer een dagje vrij, heerlijk die knip in de week. Hopelijk nog even tijd voor wat freubelwerk, want inspiratie heb ik wel! Groetjes Ela