Pagina's

woensdag 21 juli 2021

Nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenges

De twee weken zijn weer om en dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Penny's Paper challenges. Ik heb mogen werken met een digi van sponsor All dressed up:

Het ging een beetje mis met het gezicht inkleuren, de verkeerde kleur. Niet helemaal goed gelukt, maar kon nog wel wat corrigeren gelukkig. Het blijft mensenwerk en het ene kleurwerk lukt beter dan het andere. Verder heb ik het eenvoudig gehouden, dan springt de digi er het best uit.

Vandaag springen we weer op de fiets! Dat is voor mij toch ook wel een mini vakantie van 1:dag hoor. Lekker fietsen in een andere omgeving. Nog steeds met z'n tweetjes, week twee is voorbij en zoonlief heeft het erg naar zijn zin in Zuid Frankrijk. Nog vijf weken...

Challenges:

Groetjes, Ela

donderdag 15 juli 2021

Zomer! Reminder The Sketchy Challenges

In ieder geval op mijn kaart.. doet toch lekker tropisch aan met die vogeltjes? Het is een reminder voor de lopende challenge 'zomer' bij The Sketchy Challenges.

Niet naar buiten kijken voor inspiratie maar gewoon op ons blog! We vinden het super leuk als jullie meedoen! 

Lijstje gebruikte materialen Marianne Design: COL1465, DF3449, CR1406 en CS1022.

Een fijne avond allemaal. Groetjes Ela

woensdag 7 juli 2021

Get well soon

Vandaag een beterschapskaart, gewoon voor de voorraad. Het is nog wel geen herfst maar de digi edward-fall-pumpkins blijft leuk natuurlijk. Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Penny's Paper challenges. Doen jullie weer gezellig mee?Challenges:

De komende tijd (7 weken) zijn we met z'n tweetjes. Onze zoon is aan het werk op een camping in Frankrijk, spannend! Na 1,5 jaar 'opgesloten' gezeten te hebben op zijn kamer achter de laptop (beetje overdreven natuurlijk) en op zoek naar vakantiewerk, kwam hij dit tegen. Een mooie uitdaging en ervaring, doen dus, zeiden wij! Wel even wennen hoor, het is wat stiller in huis...maar hij heeft het tot nu toe naar zijn zin en dat is het belangrijkste.

Groetjes Ela

woensdag 30 juni 2021

Welkom thuis

Mijn collega is nu met vakantie, zij hebben een zeilboot en gaan dan altijd varen in Nederland. Ik was bezig met een aantal challenges te combineren met het thema 'maritiem' en toen leek het mij wel leuk als er bij thuiskomst een kaartje op haar deurmat zou liggen. Toepasselijker kan de kaart ook niet, dus dat komt goed uit! 

Challenges:

Eindelijk weer eens een paar uurtjes in mijn hobbykamertje beland, dat was even geleden. Als het mooi weer is besteed ik mijn schaarse vrije tijd liever buiten. Maar vandaag regent het al de hele dag zo'n beetje, dus aan de knutsel! 

Groetjes Ela 


donderdag 24 juni 2021

Penny's paper challenges

Ow, dit loopt nog niet gesmeerd allemaal, ik ben momenteel niet gestructureerd en we hebben ook nog eens problemen met de wifi.

Dus mijn post voor Penny's paper challenges is te laat, gisteren begonnen...

Maar hier dan toch mijn DT bijdrage:


Ik heb Peony in a jar gebruikt van sponsor 
Jullie hebben 14 dagen de tijd om mee te doen! 

Challenges: 

zondag 13 juni 2021

Pleistertje hier, pleistertje daar

Nee, gelukkig heb ik ze niet nodig die pleistertjes, maar een beterschapskaart komt altijd van pas. Ik ben aan de slag gegaan met de stempels van Marianne Design en heb op wit diverse pleisters en kruizen gestempeld.

Gemat op orange dp en een pocket gemaakt voor een label. Nog wat medische attributen en klaar! Challenges: 

Kort nachtje gehad, half 4 lagen we in ons mandje. Ik zou gaan sporten dus op tijd er weer uit. Nu had ik niet gedronken, dat scheelt wel een stuk maar zo'n korte nacht ben ik niet meer gewend😄. Ik sluit dus niet uit dat mijn ogen een keertje dichtvallen buiten in de luie stoel. Maar het was heel gezellig, lekker bij kunnen kletsen en dat is het korte nachtje wel waard!

Nog een rustige zonnige zondag! Groetjes Ela

zaterdag 12 juni 2021

Roze, roze en nog eens roze

Na mijn paarse kaart heb ik vandaag een geheel roze kaart voor jullie. Ik vind het wel een leuke uitdaging van Girlz Creative Crafts en heb 'm ook al een tijdje klaar maar nog niet gepost. En ik heb er toch maar een babykaart van gemaakt...

Toch maar de mooie ronde mal van Marianne Design gekocht, vind de doorsnee eigenlijk een beetje aan de grote kant maar je kunt er zoveel mee dat ie toch maar in mijn mandje belandde. Met dit papier erbij en nog meer leuke spulletjes en nog meer papier. Het 'vaasje' die bij de mal zit heb ik omgetoverd tot lamp😯.

Vanavond gaan we eindelijk weer eens vrienden opzoeken in Duitsland, dat is lang geleden!  Een fijne avond! Groetjes Ela