Pagina's

vrijdag 22 september 2023

Het is hier gezellig

Op mijn laatste vakantiedag nog een zomers kaartje, het zal waarschijnlijk de laatste zijn want de herfst is begonnen. Eigenlijk moet ik zeggen 'het wás hier gezellig' want we zijn inmiddels weer thuis. Maar we hebben het gelukkig hier ook gezellig, zou niet goed zijn als dat niet zo was.


De kleuren zijn niet helemaal perfect op de foto. Ik moest de foto bij kunstlicht maken, ja, de lampjes moeten weer aan. Het schuine gedeelte heb ik beplakt met restjes papier, ik houd vaak strookjes over dus die kon ik nu mooi gebruiken. De koordjes heb ik verschillende kleuren meegenomen uit Spanje. 23-9: betere foto gemaakt.

Challenges:

Nog een weekend en dan mag ik weer gaan werken na 4 weken. Je zou er bijna aan gaan wennen...

Fijne avond! Groetjes Ela 


zaterdag 16 september 2023

Zeedieren

Vanaf mijn vakantieadres nog even in vakantiesferen met deze kaart. Visjes heb ik wel gezien, de andere twee zeedieren niet. 


Challenges:

Ik had een toppertje te pakken bij Crafty animals met deze kaart: 

Wij genieten nog even van onze vakantie, het is zo weer voorbij! Even had ik de neiging om een knippakketje voor Kerstkaarten te kopen bij de Action hier, maar dat heb ik toch maar niet gedaan. Voelt toch een beetje gek bij 30 graden, al begrijp ik dat het in Nederland ook nog behoorlijk warm is. Ik heb er ook nooit zo'n behoefte aan op vakantie omdat we dan van alles te doen hebben. Als ik thuis ben ga ik weer aan de knutsel, nu pak ik vaak mijn e-reader, ook ontspannend! 

Groetjes en een fijn weekend, Ela vrijdag 18 augustus 2023

Bloemen

Dit kaartje heb ik een tijdje geleden gemaakt. Nog geen tekst erop zodat ik het nog voor diverse gelegenheden kan gebruiken.


 Challenges: 

We steken de barbecue aan vanavond, groetjes! 

dinsdag 15 augustus 2023

Schuifkaart vogel

Haha, ik zie verschillende posts voorbij komen met 'schuifkaart vogel', dus noem ik die van mij ook maar zo. Maar hopelijk hebben jullie ook bomen/bladeren erbij gedaan want dat vragen ze ook bij De Egel.


Dit model is superleuk om te maken. Het mooie dp van Marianne Design gebruikt en daar mijn papagaai op afgestemd qua kleur. Wat jungle bladeren en bloemen. 

Challenges:

Blij dat het zonnetje terug is, fijne avond! Groetjes Ela 

zaterdag 12 augustus 2023

Afgestudeerd! Apetrots op jou

De kaart die ik maakte voor mijn zoon heb ik nog niet laten zien. Zoals ik al zei eerder heeft mijn zoon zijn HBO diploma op zak. Bij het cadeau kon een leuke kaart niet ontbreken. En omdat hij ook zo'n toga en mutsje op zou krijgen bij de diploma uitreiking, vond ik het leuk om de uil te gebruiken. 

Hij vond 'm grappig, met de details van de champagne (die we toevallig later na de diploma uitreiking ook kregen), de boeken en de letters HBO (ik was even bang dat ie te kinderachtig werd met de diertjes). En ik ben zelf helemaal weg van het modelletje. Op het uitneembare kaartje hebben wij onze boodschap geschreven.

Inmiddels is hij weer thuis uit Mexico. Het was een mooie reis en ervaring! Wij zijn vooral blij dat hij weer heelhuids thuis is. Maandag start hij met zijn eerste echte baan, weer een nieuwe fase! 

Geniet van het zonnetje, fijn weekend! Ela

woensdag 2 augustus 2023

Nog meer spetters

Nog meer spetters, buiten spettert het ook lekker door😄! 

Mevrouw Gnome heeft het wel naar haar zin met een lekker ijsje. Zo te zien is zij wel op een tropische plek.


Challenges:

Het was hier even droog zowaar, maar dat was van korte duur, het regent alweer en zo gaat het de hele dag nog door waarschijnlijk. Pfff, wat verveelt dat snel zeg. Wel goed freubelweer!

Ik wens jullie toch een beetje zon vandaag, groetjes Ela 

dinsdag 1 augustus 2023

Spetters

 Wat is er lekkerder dan spetteren aan de waterkant (als het tenminste lekker weer is). En Gnome heeft er ook nog een lekker drankje bij, wat wil je nog meer.

Het was leuk te kliederen met inkt dus ik heb er gelijk nog eentje gemaakt met mevrouw Gnome, die volgt morgen, bijna af. Ik heb nog wel wat kaartjes te laten zien merk ik... 

Challenges:

4 season swap challenge: spetters

Groetjes Ela