Pagina's

vrijdag 15 oktober 2021

The Sketchy challenge

Vanavond een reminderkaart voor jullie met de schets van The Sketchy challenges.  Kijk op het blog voor meer inspiratie en de schets.

Ik heb er een mannenkaart mee gemaakt voor de voorraad. Niet zo'n hele goede foto zie ik nu, misschien dat ik m nog een keertje opnieuw maak morgen overdag. 

Met deze kaart doe ik mee bij:

Langzaamaan begint het gewone leven weer en daar moet ik toch ook weer aan wennen, hebben jullie dat ook? Zo houd ik nog steeds afstand en vind het al gauw druk als ik met een paar collega's op kantoor ben en ze weer naast mijn bureau staan om wat te vragen of bij te kletsen. Maar het is ook fijn ze nu meer te zien, ik krijg er ook energie van. Dus het is een beetje dubbel. Overigens zal het bij ons niet helemaal terug gaan naar voor Corona, het thuiswerken blijft deels.

Ik vind het wel heel fijn dat mijn zoon zijn sociale leven weer oppakt en bijna geen moment aan zich voorbij laat gaan om samen met vrienden iets te ondernemen. 

Morgen zwaaien we eindelijk onze oud directeur uit, we hebben lang gewacht tot het weer kon. Wordt vast gezellig! 


Fijne avond en groetjes Elawoensdag 13 oktober 2021

Een klein cadeautje

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart. Grappig als je de schets overal terugziet inderdaad. Vandaag een kerstkaart voor jullie. Ik mocht met deze digi werken voor de nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge, het is een digi van Hetty Clare, leuk is ie hè! De papiertjes zijn van Action.


Ik zie leuke uitdagingen voorbij komen en wil graag aan de slag met nieuwe spulletjes van de beurs. Eens kijken of dat me vandaag lukt! Groetjes Ela


donderdag 30 september 2021

SlimLine herfst

En nog maar een herfstkaartje, het worden er steeds meer 😄. Deze heb ik gemaakt met de schets van 4 season swap.


Materialen Marianne Design: PB7059, COL1423, CR1336, PL1505, HK1703 en IT579.

Challenges:

Lekker buiten, brr! Ik begin wel weer te wennen aan de temperatuur maar gisteravond voor het eerst toch de verwarming aangezet.

Nog een paar uurtjes en we laten september ook achter ons! Voor je het weet zit je bij de kerstboom.

Fijne avond! Groetjes Ela 

woensdag 29 september 2021

Autumn greetings, Penny's paper challenge

Vandaag weer een herfstkaartje voor jullie. Het is hier in ieder geval begonnen hoor. Dit is mijn bijdrage voor de nieuwe challenge van Penny's paper challengeHet was weer heerlijk inkleuren deze digi van TwinkleLaneDesign, Wellington boots. En echt een herfsttafereeltje. Op het blog meer mooie voorbeelden! Doen jullie weer mee?

Challenges:

Wij zijn inmiddels terug van een heerlijke vakantie en ik ben deze week begonnen met werk. Even wennen weer, zowel aan de temperatuur als aan het ritme. Maar dat komt wel weer. 

Een fijne (regenachtige en dus perfect voor de freubel) dag!

Groetjes Ela


donderdag 16 september 2021

Penny's paper challenge

De volgende challenge staat alweer voor de deur! Terwijl wij nog genieten van de zon heb ik een deze keer een herfstkaartje voor jullie als bijdrage voor penny's paper challenges:


 Ik heb gebruik gemaakt van een digi van cute as a button. Mijn kaartje staat er nog niet bij maar wel die van de andere teamleden, genoeg inspiratie dus om mee te doen! 

maandag 6 september 2021

Gastdesigner Mijn Hobbyhonk

Een tijd geleden in mei ben ik met mijn kikkerkaart in de top 3 beland bij Mijn Hobbyhonk. Vandaag mag ik jullie de reminderkaart laten zien als gastdesigner voor de lopende challenge: feest met een drie.

Weinig inspiratie en tijd want de vakantie stond voor de deur maar het is me toch gelukt een kaart eruit te persen. Nu nog bedenken ook of ik nog een klein meisje ken die binnenkort 3 wordt oid😅...komt vast wel een keer van pas. 
Challenges:

donderdag 2 september 2021

Nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges

Daar zijn we weer na de zomerstop, terug met een leuke uitdaging bij The Sketchy Challenges.

We zitten nog in de zomer maar het thema is Autumn. Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt (bijna een jaar geleden zelfs😯) met de gewonnen stempel van Marianne Design. Ik had 'm nog niet aan jullie laten zien.

Challenges:

Carlins kaartenparadijs: herfst

Wij genieten momenteel van onze vakantie. Met z'n tweetjes, zoonlief loopt stage. Hij heeft het top gehad de 7 weken in Zuid-Frankrijk, hard gewerkt maar genoten. En nu na een weekje 'vakantie' doorstomen naar stage. Als je jong bent kun je veel aan 😄. 


Groetjes Ela