Pagina's

vrijdag 1 maart 2024

New home

Vandaag heb ik een verhuis kaartje te laten zien. Een collegaatje krijgt maandag de sleutel van hun eerste koopappartement. Een hele stap natuurlijk!

Challenges:

De Egel: verhuiskaart met plant

Benieuwd wat jullie vinden van deze verhuiskaart. Groetjes Ela 


zaterdag 24 februari 2024

Nog een lifter

Leuk te lezen dat jullie mijn boogjes kaart geslaagd vinden! Vandaag nog een kaart met het thema van de Liftchallenge. Met deze kaart ben ik helemaal in mijn nopjes, alles lukte gewoon zoals ik het wilde! 


Op naar de volgende creatie, ik zit momenteel boordevol inspiratie. Maar er moeten natuurlijk ook huishoudelijke klusjes worden gedaan, dus daar ga ik eerst maar aan beginnen. Woensdag op mijn vrije dag op de koffie bij een jarige vriendin geweest en dan komt er 's middags ook niet veel meer van. Dus...aan de slag! 

Een fijne dag! Groetjes Ela dinsdag 20 februari 2024

Kiekeboe!

Vandaag een kiekeboe kaart voor jullie. Bij de Liftchallenge vragen ze om een repeterende vorm, tekst en een kiekeboe. 

Van de regenboogkaart had ik nog stroken over zoals ik zei en die heb ik maar gelijk gebruikt op mijn volgende kaart. Ik heb een deel uitgesneden en daar komt Zebra uit gekropen. Heb wel een tijd lopen zoeken voor het juiste papier voor achter de cut out. Jeetje, wat kun je daar toch een tijd zoet mee zijn, haha! Inmiddels heb ik ook al een andere kaart volgens deze opdracht gemaakt, want ik vind de uitdaging wel erg leuk. Die volgt een andere keer.  

 

challenges: 

Benieuwd wat jullie vinden van mijn kaart. Tot snel! Groetjes Ela
maandag 19 februari 2024

XOXO

En nog een kaartje als gastdesigner voor 4 Season Swap challenges. Weer een klein kaartje, 11x11 cm.

Dit is het uitgestanste deel van het hart op mijn eerdere kaart. Gelijk maar gebruikt. 


Ik houd het kort, ben aan het werk. Fijne dag! Groetjes Ela 

zondag 18 februari 2024

Regenboog

Vandaag een regenboogkaart voor jullie. Ik heb de floating techniek weer gebruikt. Het wolkje had ik al een tijdje liggen en is van Action. De tekst van Marianne Design. Niet zo heel goed overgekomen op de foto helaas. 


Nog een close-up voor de floating techniek 

Challenges: 

Ik heb wel even lopen stoeien met de bogen voordat ik tevreden was. Er liggen er nog een aantal afgekeurd op mijn bureau, die waren qua maat dan net niet goed. Inmiddels heb ik daar weer een bestemming voor gevonden.

Van de regenboog wordt ik wel vrolijk, dan het weer momenteel niet. Ach, lekker aan de hobby!

Groetjes Ela 

donderdag 15 februari 2024

M van Madeliefjes

Of meizoentjes, veel leukere naam! Zo liefjes zijn ze, vond ik als kind al. Menig ketting of krans heb ik ermee gemaakt. Heerlijk toch zo'n veld met madeliefjes?!


Dit leuke model vond ik op Pinterest Dianne Ross:  https://pin.it/75X6mJ2ov. Gelijk maar opgeslagen want het is helemaal niet moeilijk maar wel ontzettend leuk. 

Vanavond sporten en daarna koffie met appeltaart! Gisteren gebakken omdat we familie op bezoek kregen en er is nog over (of ik heb een te grote bakvorm gebruikt 😋). 

Fijne avond! 


maandag 12 februari 2024

Dieptekaart

Een dieptekaart, al veel voorbij zien komen maar zelf nog niet gemaakt. De ronde vakjesmal van Marianne Design is daar heel geschikt voor dus ben ik er mee aan de slag gegaan. 


Ik heb 4 lagen onder de uiteindelijke laag geplakt voor een mooi contrast en diepte. Maar dat hoeft natuurlijk niet, minder kan ook. Er zit een ronde roze basiskaart onder maar rechts is die niet goed te zien op de foto door de schaduw. De vogeltjes heb ik zelf ingekleurd. Een mooie bloem die lijkt op die van het dp, leuke teksten en klaar!

Challenges: 

En dan nog een toppertje bij Ally's Angels en 2 Sisters on the blog met mijn telefoon:
Altijd leuk zo'n verrassing! 
Een fijne avond nog! Groetjes Ela