Pagina's

vrijdag 21 juni 2024

Onder water

 Een onderwaterkaart deze keer voor jullie. Nu hebben we natuurlijk al genoeg water gezien maar goed. Dit is in ieder geval leuker om naar te kijken dan de regen. De stempel is van Studio Light en heb ik een keer gewonnen (sorry, weet niet meer waar). Ik heb er een soort frame omheen gemaakt met de mallen van Marianne Design. 


   Challenges:

Vanmiddag nog een uitgebreid programma met werk, bestuursvergadering en eten. Het wordt dus een lange dag. Helaas mis ik dan ook het voetballen, maar hopelijk kunnen we op de terugweg nog een deel meepikken via de radio! 

Groetjes Ela

zondag 16 juni 2024

Vlinders

Eindelijk weer eens een kaartje van mij, deze heeft lang onaf op mijn bureau gelegen. En de vlinders nog langer! Ik had er een boel uitgestanst en af en toe in elkaar gezet zo tussendoor. Nu hebben er een aantal eindelijk een plekje op een kaart gekregen, samen met de rups.



Het zal de komende weken ook niet veel worden met de knutsel, veel andere bezigheden en dan is het niet eens fietsweer! We hebben het straatwerk in de achtertuin flink aangepakt en daarna was het natuurlijk ramen wassen ☺️. En de heggen moesten gesnoeid dus dat kost wel wat tijd. Maar geniet er weer van als het af is! Nu het weer nog....

Fijne zondag verder! Groetjes Ela 


dinsdag 28 mei 2024

Swingend hertje

Een swingend hertje voor jullie vandaag. Wat ziet ze er mooi uit hè en het vlindertje komt nog een bloemetje brengen voor haar krans!



Dit is een berichtje even tussen de bedrijven door dus...fijne midddag! Groetjes Ela



woensdag 22 mei 2024

Veel geluk

Zo af en toe kan iemand wel een gelukswens gebruiken, toch? Ik zag de Lift challenge voorbij komen en had gelijk een idee daarvoor. De tekst stempel heb ik met groen/blauw en zwart gestempeld, alleen in zwart vond ik te hard. 



Benieuwd wat jullie van mijn lucky charm kaart vinden! Al zou het hoefijzer the eigenlijk andersom moeten hangen, nu loopt het geluk eruit🤭. Maar zo is ie nu eenmaal, het oogje zit aan die kant. 

Heb me voorgenomen er een 'rustig' dagje van te maken met misschien nog een rondje rennen en wat huishoudelijke klusjes, dat gaat altijd maar door hè! Fijne dag, groetjes Ela 

Oja! Bij Kreativtanten heb ik gewonnen met deze groene kaart:


dinsdag 21 mei 2024

It's your special day

Een kaart voor iemand die iets te vieren heeft. Met lekkers uiteraard! Het roze vierkantje heb ik met een maskstencil bewerkt, anders vond ik het een beetje saai. En ik had zitten knoeien met lijm dus toen maar een hartje geplakt om het te verbloemen 😄.


Morgen ben ik al weer lekker vrij, de weken vliegen om zo! Fijne avond, Ela


zondag 19 mei 2024

Pluk de dag

Het begint hier nu op de achtergrond te rommelen maar vanochtend kon je er best op uit met de picknickmand. Bij het leuke papier 'Picnic time' zitten ook een aantal vellen met uitdrukplaatjes, lekker makkelijk!


Ik heb weer genoten van het moment, tijdens een wandeling klein grut gezien van de watersnip en een zwaan op haar nest. Prachtig die natuur.

Geniet van het lange weekend!

zaterdag 18 mei 2024

Get well soon

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart. Fruit vind ik altijd een leuk gegeven voor een beterschapskaart. Van mijn zoon kreeg ik het leuke papier van Marianne Design, Picnic time, by Marleen. Daar wilde ik gelijk mee aan de slag! 


Challenges:

De fiets was gelukkig vorige week vrijdag alweer gemaakt en zondag zijn we op pad geweest. Heerlijk, had me alleen een beetje verbrand omdat ik een uitsparing van mijn T-shirt op de rug totaal was vergeten! Alles gesmeerd maar dat plekje niet terwijl ik daar juist zo zorgvuldig mee ben (lichte huid dus oppassen geblazen). Maar het is nu gelukkig weer oké. Hoop dit langere weekend nog een tochtje te maken! Fijne Pinksteren. 

Groetjes Ela