Pagina's

donderdag 28 december 2023

Parom pompompom

Echt een heerlijk Kerstnummer, je hoort het alleen niet zo vaak.

Ik vond dat de vogeltjes dit maar moesten zingen, hoewel de Kerstdagen er alweer opzitten. Helaas ben ik daarna grieperig geworden, begon 2e Kerstdag eigenlijk al. Gelukkig zit er alweer een stijgende lijn in, gisteren was het slechts.

De vogels heb ik in spiegelbeeld gestempeld, vind het goed gelukt. Deze keer gewoon op een Mica gestempeld (wel zorgen dat je echt niet schuift omdat het heel glad is) en daarna snel op papier gedrukt. De contouren heb ik later met een zwarte fijnschrijver overgetrokken. Jullie weten natuurlijk welke het origineel is anders had ik jullie gevraagd of je het kon zien😉. Het plaatje heb ik verdiept opgeplakt, dan is het net een klein schilderijtje.


Tot de volgende! Groetjes Ela 

zondag 24 december 2023

Bendifold kaart

Een bendifold kaart, ik had er nog nooit van gehoord maar toe ik het model zag, herkende ik het wel. En niet al te moeilijk model met een heel leuk effect.



Ik wens jullie hiermee vast een fijne Kerstavond en gezellige Kerstdagen!

Groetjes Ela 

vrijdag 8 december 2023

Roze Kerst

Daar ben ik weer eens, het bloggen komt er niet echt van momenteel. Het freubelen gelukkig wel alhoewel het een drukke tijd is nu. Ik wilde met deze kaart meedoen bij KIC maar was te laat. Toevallig vragen ze nu Kerst met een vleugje roze, dus kan ie alsnog daar meedoen.

Het was een erg leuke schets om mee te werken. En dit is weer een deel van mijn nieuwe spulletjes en de zigzag stempel zat in het pakketje wat ik van Colien heb ontvangen vanwege haar verjaardagsverloting. 



Ik hoop dit weekend even bij jullie langs te komen, heb vast weer veel gemist. 

Groetjes Ela