Pagina's

zondag 30 augustus 2020

Bootje varen

En weer een borduurkaartje klaar, deze keer met bootjes. Ik heb een fancy fold mal gebruikt van Marianne Design, je weet wel, waar je met dunne strookjes papier een vlinder kon vouwen of een liefheersbeestje. Daar zitten ook burduurpatroontjes op en die heb ik gebruikt.
Het is natuurlijk geen ingewikkeld borduurpatroon maar ik vond het wel mooi zo bij elkaar, vooral de verschillende kleurtjes blauw die ook in het plaatje terugkomen. Achteraf had ik misschien toch liever een basis witte kaart gebruikt in plaats van een blauwe, maar ja, zit zo vast als een huis. Met deze kaart die ik met bij:

Jullie berichtjes lees ik graag!
Ik ga zo lekker sporten en daarna duik ik mijn hobbykamertje in. De mannen zijn vanmiddag allebei weg en er is niks wat moet, dus ga ik me vermaken met gefreubel vanmiddag. Tot snel! Groetjes Ela

dinsdag 25 augustus 2020

Tropical

Een beetje laat met mijn tropische kaart maar misschien denk je nu weer even terug aan die heerlijke tropische temperaturen. Of je bent blij dat dat voorbij is maar dan denk je nog even aan die heerlijke cocktail.
En zoals verwacht weer een Z-fold! Je zou er gemakkelijk verslaafd aan kunnen raken...

De cocktail en het fruit is een stempelset van Action en ik heb 'm al meerdere keren op blogs voorbij zien komen. Verder DP  en stempels van MD en toen vond ik het wel vol genoeg. 

Met deze kaart doe ik mee bij:

Mijn zoon maakte geen cocktails deze zomer maar milkshakes! Heerlijk, vooral de aardbei. Een fijne middag nog. Groetjes Ela

maandag 24 augustus 2020

At Christmas all roads lead home

In de laatste week van augustus heb ik een Kerstkaart voor jullie. De tweede al van dit jaar, daar ben ik nog nooit zo vroeg mee begonnen. Maar ik had al snel een ideetje, wilde de double Z fold maken, stond al zó lang op het lijstje! En helemaal niet moeilijk eigenlijk maar gelijk een leuk effect.


Materialen van Marianne Design:
HK1707, CR1483, PB7057, CS1009, LR0670. Niet te veel tierelantijntjes toegevoegd, lekker strak gehouden.

Mijn tweede double Z-fold kaart volgt binnenkort maar dan heel zomers! 

Challenge: 

En toen was het alweer maandag! Wat vliegt de tijd, zelfs nu. Nog 1 week en dan gaat zoonlief weer naar school, dat wil zeggen, online. Erg jammer, ik hoop echt dat daar nog verandering in komt, al was het maar 1 dag in de week. Ook voor HBO studenten is het belangrijk dat ze af en toe echt contact hebben met medestudenten. Maar daar ga ik niet over, we moeten er maar weer het beste van maken! 
Een fijne dag, groetjes Ela

zaterdag 22 augustus 2020

Nieuwe challenge bij Crafty Friends

Alweer tijd voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends! Wat vliegt de tijd...
Het thema is Fairies/Fantasy. Geen sponsor deze keer, dus we spelen Just for fun. Hop naar het blog voor meer inspiratie. Maar niet minder leuk om mee te doen toch?




Ik zag dit mooie papier blokje bij de Action, vooral de kleurencombi sprak me aan. En dat belandde dus in mijn mandje (samen met nog twee andere blokjes🤭). Eenmaal thuis moest ik gelijk denken aan deze digi en heb deze met dezelfde kleurtjes ingekleurd. Past natuurlijk perfect bij de uitdaging. Nu is de beurt aan jullie!

Challenges:
Scrapping4funchallenges:anything-goes

Groetjes Ela

maandag 17 augustus 2020

Dikke knuffel

Zo nu en dan heb je ze nodig, een dikke knuffel! 
Dit is het tweede borduurkaartje met een oud patroontje van Marianne Design. Met die warmte heb ik het borduren een beetje opgepakt.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Het is hier lekker afgekoeld na de flinke bui van gisteravond. Alles open om het zo goed door te laten waaien en de warmte uit huis te krijgen. Ik moet zeggen dat het wel aangenaam is nu. Op kantoor werd het vorige week steeds drukker, ze zochten allemaal de airco op. Maar dat is toch ook niet de bedoeling. Ik probeer het bij 1x in de week te houden. 

Een fijne dag verder! Groetjes Ela

woensdag 12 augustus 2020

Is het al Kerst?

Om de hitte te verdrijven heb ik vandaag maar een Kerstkaart zitten knutselen. Het heeft overigens niet geholpen 😊 maar het was leuk om te doen, al moest ik wel even in de Kerststand.

Ik dacht nog leuk de schets van Cheerful Sketches te gebruiken voor de challenge maar die was natuurlijk al afgelopen. Maar ik heb 'm toch gebruikt. Ik heb er niet al teveel frutsels aan toegevoegd, vind het wel mooi zo strak. Hij kan nog wel meedoen bij:

Jullie berichtjes lees ik met veel plezier! Een koele nacht toegewenst... Groetjes Ela

dinsdag 11 augustus 2020

Groetjes

Een vrolijke kaart in zomerse kleuren deze keer. Ik had wat oude borduurpatronen van Marianne Design gevonden en die heb ik dit weekend zitten borduren. Vervolgens is het me gelukt er een kaart mee te maken volgens schets van Marianne Design.


Gebruikte materialen van Marianne Design: DP PB7056, LR0388, CR1390, PL1516 en CS1022.
Challenges:
2 Sistersontheblog: borduurkaart
Met de nieuwe interface van blogger kan ik nog niet echt overweg. Ik blog altijd op mijn telefoon of tablet en een bericht intypen is niet zo makkelijk. De bovenste balk met o.a. het uploaden van foto of het maken van een link verdwijnt telkens als ik type. Ook het naar boven scrollen lukt maar een klein stukje en dan stopt het dus kom ik niet bovenaan mijn post.. Iemand een tip?
Een fijne avond en houd vol, iets verkoeling komt eraan😊!

dinsdag 4 augustus 2020

Geniet ervan

Op de valreep een kaartje om mee te doen bij De Egel. Dan loopt de uitdaging 4 weken en dan nog ben je bijna te laat. Maar ik begin weer een klein beetje freubel en blogzin te krijgen. 



Challenges:

Ik ga m snel inzenden! Gelukt. Nu even rustig mijn post afmaken 😄. We zijn alweer een tijdje terug van de anders dan anders vakantie. Ook de voorpret was anders deze keer. Maar ik ben wel blij dat we zijn gegaan, toch even een andere omgeving, lekker eten en heerlijk weertje. En nu weer thuis aan het werk!  Groetjes Ela




zaterdag 1 augustus 2020

Nieuwe challenge bij Crafty Friends

Eindelijk weer eens een berichtje van mij! Na de vakantie nog niet echt in de freubelstemming geweest. Maar vandaag begint de nieuwe challenge bij Crafty Friends en het thema is 'Summer'. Dus ben ik mijn kamertje gekropen en een zomerse creatie gemaakt met de lieve digi van Lee Holland, onze sponsor.



En nog even een kleurenpalet ter inspiratie voor zomerse kleuren.


Je kunt twee digi's van onze sponsor Lee Holland winnen! Je hebt deze keer maar 1 weekje de tijd, tot 7 augustus.


Challenges: