Pagina's

maandag 30 april 2018

200!?

Hallo dames,

Voor de uitdaging bij Marianne Design heb ik deze kaart gemaakt, lekker feestelijk voor hun 200e uitdaging, een feestje waard toch? Al ga ik waarschijnlijk de cijfers vervangen want ik ken niemand die 200 wordt..haha! Het is een popup kaart geworden. Ik heb het DP Colourful PK9140 gebruikt en daar op voortgeborduurd qua kleuren.

Alle materialen van MD: ronde mal CR1201, kleine ronde mal CR1360, geembosd met DF3431, taart en cupcake LR0341, cijfers COL1405, ballonnen COL1378, slinger LR0329, label COL1435, randje CR1415, tekst COL1348.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Dat was ie weer, ik knutsel nog even lekker verder vandaag, het is er weer voor! Morgen heb ik een leuk nieuwtje voor jullie, komen jullie dan nog even terug? Lieve groet, Ela


vrijdag 27 april 2018

Opkikker nodig?

Hey, goedenmiddag allemaal op deze Koningsdag!


Vandaag ben ik eindelijk weer eens mijn kamertje in gedoken, eindelijk weer tijd. Vandaag heb ik een opkikkerkaart die ik jullie wil laten zien. Met kikker natuurlijk!Nog wat oudere papiertjes en malletjes van MD heb ik hiervoor kunnen gebruiken: DP PK9107, ronde mal CR1201, label, COL1321, kikker COL1352, bomen LR0355, blaadjes LR0156 en tekststempel CS0895.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Knutsels en Kadootjes: gebruik een kikker
Marianne Design Krea Divas: Alles Geht, option Häuser

Wat vinden jullie ervan? Binnenkort meer!

dinsdag 24 april 2018

Fijne dag

Hallo dames,

Hier ben ik weer eens, terug van weggeweest. Niet echt natuurlijk maar het ontbrak me de laatste weken aan tijd om te bloggen en kaartjes te maken. Het is altijd een drukke tijd bij ons op het werk vanwege een aantal evenementen en dan is het schuiven of eens een keer extra werken. De regelmaat is dan zoek en als ik dan tijd heb, ontbreekt de energie of de inspiratie. Maar goed, hier dan toch een kaartje van mij:

 
 
Ik heb dit keer een knipvel gebruikt van Dora met o.a. deze mooie magnolia. Op haar site staan nog meer prachtige voorbeelden. Een magnolia heb ik ook in mijn tuin, genieten geblazen want de bloemen zijn zo weer weg! De schets die ik heb gebruikt is van Hobbyvision.
 
Ik doe met deze kaart bij de volgende challenges mee:
 
Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn kaart! Ik probeer ook bij jullie langs te komen, volgende week ben ik lekker een weekje vrij. We zouden eerst weggaan maar dat hebben we verschoven naar oktober. Ik laat deze week toch staan, dagen genoeg en ben wel toe aan even niks! Fijne avond nog en groetjes Ela
 
 


zondag 8 april 2018

Gastdesigner Cheerful Sketches

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, later dan verwacht, maar we waren vandaag lekker buiten spelen 😊. Ik zou jullie nog de twee kaartjes laten zien die ik maakte voor de reminder bij Cheerful Sketches, de uitdaging voor april. Misschien hebben jullie ze gisteren daar al gezien. De kaartjes zijn gemaakt met DP van Marianne Design, allebei met dezelfde schets gemaakt en met digi's van Bugaboo maar toch totaal verschillend, kijk maar:


De bovenste kaart stuur ik naar:

 
En dit is nummer twee, zie het miertje lekker zitten smikkelen!
 
Dat was het weer eventjes voor vanavond, ik hoop dat jullie net als wij lekker van het mooie weer hebben kunnen genieten, 25 graden hier in het Oosten, heerlijk! Fijne week en tot snel. Groetjes Ela


zaterdag 7 april 2018

Fave Colour, Crafty Friends Challenge, DT post

Hallo dames,

Deze keer bij Crafty Friends Challenge de uitdaging gebruik je favoriete kleur. Ik heb gekozen voor geel, een van mijn favoriete kleuren ondanks dat ik het niet echt veel gebruik, maar ik word er van kinds af aan wel heel blij van, lekker zonnig. Mijn behang en bijpassende gordijnen waren dan ook geel met een beetje zwart en wit. Het zonnige geel heb ik gebruikt voor deze vogel:


Onze sponsor is deze keer Beccy's Place en de winnaar ontvangt een set digi's naar keuze. Klik op onderstaande linkjes om naar haar shop te gaan, Facebook of doe mee met de lopende challenge daar.
 
https://www.facebook.com/BeccysPlaceImages/ 
Doe weer gezellig mee, je hebt tot 20 april de tijd!

Met deze kaart doe ik mee bij:
dutch card lovers: bloemen en kleur
createsandmakes: #20 Anything goes
addicted to stamps and more: #286 Anything Goes

Wat vinden jullie van mijn coole birdie? Binnenkort nog meer van mij, mocht namelijk gastdesigner zijn bij Cheerful Sketches die ze vandaag laten zien. Ik zet ze morgen op mijn blog, ik wil dit bericht natuurlijk ook even de aandacht geven. Dus komen jullie morgen even terug? Groetjes Ela
 
 

woensdag 4 april 2018

Lente!

Middag dames,

Goede Paasdagen gehad? Wij wel, lekker gegeten maar ook lekker buiten geweest. Nog bedankt voor jullie felicitaties voor mijn verjaardag, gezellig te lezen! En nogmaals veel plezier met je gewonnen spulletjes Petra!
Eind van de week zou het voorjaar zich nog meer laten gelden, met hoge temperaturen. Daarom een voorjaarskaart met een kalfje, voor mij horen jonge dieren echt bij de lente. Kijk 'm eens genieten van alles om 'm heen.

 
Deze leuke spulletjes van Marianne Design heb ik gebruikt:
 
Stempel in the meadows: HT1633, kalf: HT1630, hekje: COL1423, achtergrond wolken:
DF3434, DP: country flowers PK9122, label: LR0327, tekst project NL PL1517.

Deze kaart stuur ik naar:
Marianne Design: Lente
Marianne design Kreadivas: alles geht, option Ostern
anmacreatief/voorjaar/lente

Tot de volgende kaart! Fijne avond, Ela 

maandag 2 april 2018

Uitslag Candy!

Hallo dames,

Op mijn verjaardag kom ik met de uitslag van de Candy voor mijn 100 volgers en dat is dit pakketje:

 
Lootjes gemaakt en in een potje gedaan...

 
Mijn zoon heeft er eentje uit getrokken...en dat is geworden.....
 
 
PETRA!!!
 
Van harte gefeliciteerd Petra! Ik hoop dat je het een leuk pakketje vindt, veel plezier ermee. Ik heb je adres dus zal het zsm opsturen.

En voor de andere dames, bedankt voor het meedoen en de berichtjes, blijf langskomen natuurlijk! Een fijne dag nog en tot de volgende kaart!

PS: de 125 volgers heb ik nog niet gehaald, daarvoor zet ik een nieuwe Candy op mijn blog die ik verloot onder de 25 nieuwe volgers. Toedels!