Pagina's

zaterdag 31 december 2022

'n jaartje erbij...

Klopt, het is bijna 2023! Maar het is een verjaardagskaartje wat ik heb gemaakt. Ik heb de techniek 'tunnelkaart' gebruikt, zag het voorbij komen bij Do Al(l) Kreatives en wilde het per se uitproberen. Gelukt maar net als GerJanne, niet perfect maar goed genoeg. De verrassing zit in de binnenkant...Materialen MD: CR1360, COL1505, COL1348, PK9174, PS8080 en LR0577.

Ik bekeek een filmpje van Jennifer McGuire, heel duidelijk maar ergens bij het omrekenen van inches naar cm is er toch iets niet helemaal goed gegaan, dat luistert wel nauw. Ik heb de kaart zelfs uit elkaar getrokken en opnieuw geplakt omdat ik niet tevreden was. Nu kan ie niet helemaal plat sluiten maar goed genoeg. Op zich is het niet moeilijk te maken hoor en het geeft zo'n leuk effect! Ga ik zeker vaker doen, oefening baart kunst. 

Ik ben de tweede inzending bij DAK, toch jammer dat ze met zo weinig deelnemers het jaar uitgaan, niet? Jullie hebben nog tot 18.00 uur...

Met deze kaart ga ik 2022 uit, wens jullie een gezellige Jaarwisseling en tot in 2023!

Groetjes Ela 

vrijdag 30 december 2022

Nog een Kerstsok

Een cadeautje voor een collega omdat ik vaak met haar mee kan rijden als we voor ons werk eens ergens naartoe moeten. Ze woont twee dorpen verder en haalt me dan thuis op en zet me thuis weer af. Dus een kleine blijk van waardering is op zijn plek. Ze was erg verrast!Wat een weertje vandaag zeg, onze wandelingetje valt een beetje in het water. Maar gelukkig hebben we de pizzaboer nog om naar uit te kijken!

Fijne avond. Groetjes Ela 

dinsdag 27 december 2022

Witte Kerst

Nou, die hebben wij niet gehad maar waar dit hert woont is het wel wit, het sneeuwt zelfs. En er zijn genoeg sneeuwpoppen gebouwd! 

Mijn kaartje is afgekeurd bij MD, gelijk hebben ze, je moet streng blijven. Maar deze voldoet volgens mij wel, zie geen vleugje groen of rood. 

Materialen MD: PK9181, LR0772, LR0633, CR1485, CR1335, CS1106 voor het lantaarntje en CS1080. 

Challenges: 

Marianne Design: geen traditionele kerstkleuren

De Egel Schets met rendier/hert

Girlz rebel challenge: 21-kleurencombi-optie sneeuw

Hopelijk hebben jullie gezellige Kerstdagen achter de rug. Misschien geniet je nog van vrije dagen zoals ik, maar misschien mag je ook weer aan het werk vandaag. Nog paar dagen en dan is 2022 ook alweer voorbij! 

Groetjes Ela 

zondag 25 december 2022

Er is een kindeke geboren...

Ik wens jullie heel fijne Kerstdagen! Maak er wat moois van, hoe je het ook viert.


Challenges: 


Groetjes Ela 


zaterdag 24 december 2022

Koor in de sneeuw

Voor mijn collega die 1 december jarig was maakte ik dit koor in een doosje. Zij zingt in een koor dus vond ik het wel toepasselijk. Er volgen nu wat foto's, iedere diertje moet natuurlijk even in de spotlight☺️.

Ze was echt heel verrast en vond het super leuk! Het was even een werkje, ik vond een Italiaans filmpje op YouTube en wonder boven wonder ging het ook allemaal gelijk goed. Een paar aanpassingen gedaan want ik wilde een dicht doosje binnenin, in het filmpje was de bovenkant open als en gemaakt als windlichtje met vellum. Ook leuk trouwens. Het lijkt op de foto of er telkens een scheur in het mica zit maar dat is reflectie. 

Challenges: 

Nog even aanrommelen vanmiddag en dan klaar voor kerstavond. We maken het gezellig met een film en wat lekkere kaasjes en toastjes. 

Tot morgen! Groetjes Ela 

vrijdag 23 december 2022

Vandaag een kaartje in niet traditionele kerstkleuren maar wel een traditioneel takje hulst (hopelijk wordt me dat beetje groen en rood vergeven bij Marianne Design ☺️). Deze hertjes lagen nog te wachten en omdat ik toch lekker bezig was, maar gelijk een kaart mee gemaakt. 

Materialen Marianne Design: CR1597, LR0774, LR0615, PK9172,  PK9181, VK9597, EC0197 en PL1516. Hulst heb ik ooit gekregen, geen idee van wie die is. 

Zijn jullie de Kerstkaarten nog niet beu? Ik niet hoor, er komen er nog een aantal voorbij, het is tenslotte nog geen Kerst😂. Vandaag werk aan het afronden thuis. Lekker rustig mails bijwerken, laatste afspraken inplannen en dan klap ik de laptop dicht tot in het nieuwe jaar. Heerlijk!

Groetjes Ela 

woensdag 21 december 2022

Kerst met hulst

Nog volop in de Kerstkaarten, maar inmiddels wel verstuurd. Er komen er nog wel een paar voorbij hier tot het einde van het jaar hoor. Het raam heb ik nu op deze manier gebruikt, deze keer zitten er vogeltjes voor het raam. Lief hè.

Challenges:

Een paar leuke cadeautjes vallen mij ten deel zo vlak voor de Kerst! In de prijzen gevallen bij Marianne Design en Girlz Rebel challenge:


En nog een toppertje bij 4 season swap challenge:

Dat is toch altijd leuk en voor wat betreft Marianne Design speciaal omdat het de op een na laatste challenge was. Ik word er in ieder geval altijd heel blij van! 

Nu ga ik aan de slag voor mijn gastdesignerschap bij 4 season swap, tot later! Groetjes Ela 

woensdag 14 december 2022

Familie hert

Nu het buiten zo koud en donker is komt familie Hert wat dichterbij om te kijken naar de gezelligheid binnen. Een kerstbloem voor het raam en gezellige lichtjes met een Kerstsok. Ik vond het wel een leuk idee, die vaas op de vensterbank.  


Ik heb volop inspiratie momenteel, nog zoveel ideeën die ik wil uitvoeren! Natuurlijk moeten er ook kaartjes worden gestuurd, dat zou ik bijna vergeten. Dit weekend echt doen. Verder druk met werk, laatste loodjes voor het einde van het jaar. Terwijl het natuurlijk gewoon weer doorgaat in januari. Wel ben ik lekker vrij tussen Kerst en Oud en Nieuw, even niks. 

Fijne avond nog, groetjes Ela 

donderdag 8 december 2022

Kerstkoor

Vandaag laat ik jullie mijn zingende vrienden zien. Ik vind ze zo leuk! Gecombineerd met de muziekmal en het vrolijke dp wat niet mag ontbreken bij deze vrolijke vrienden. Ik heb er een easelkaart van gemaakt.Materialen MD: EC0196, EC0197, PP7065, LR0785, CR1483.
challenges: 

De Kerstboom staat, ik begin langzaam in de Kerstsfeer te komen. Dit weekend nog wat Kerstfrutsels in huis, verder met voorbereidingen van mijn knutselbijdrage voor in het cadeaupakketje voor collega's en hopelijk nog meer geknutsel! Het wordt koud, dus lekker binnen blijven freubelen! 

Groetjes Ela