Pagina's

dinsdag 26 november 2019

Happy Winter!

Hey allemaal,
Wat was het weer leuk om jullie reacties te lezen op mijn Pinguïn kaart! 

Vandaag een winters kaartje, dit keer met een andere liefhebber van kou, de sneeuwpop. Hij is helemaal in zijn nopjes. Het is een digi van Dora, natuurlijk op haar blog te vinden en kijk dan ook gelijk even naar de andere kaartjes van het team.

Ik heb de digi ingekleurd en uitgeknipt. Daarna opgeplakt op het achtergrondje van MD. Leuk DP en klaar eigenlijk dacht ik zo! Wat zeggen jullie ervan?

Challenges:

Tot snel maar weer, morgen aan de freubel, heb zojuist een opdracht voor een 25-jarig huwelijk gekregen en een collega is dit weekend 40 jaar in dienst dus daar moet ook kaart voor komen. Leuk! 
Groetjes Ela

vrijdag 22 november 2019

Merry everything and a happy always

Hey dames,

Een Kerstkaart deze keer voor jullie met een geinige tekst! Ik heb de leuke pinguïn weer eens gebruikt, hij voelt zich helemaal thuis in deze omgeving. Ik was begonnen met zwart/wit/grijs maar uiteindelijk heeft het toch nog wat kleur gekregen. En die gele sterretjes knallen er lekker uit!Gebruikte materialen Marianne Design:
Winter achtergrond AK0069, DP PB7057 en PB7048, basicmal CR1359, pinguïn COL1416, kerstboompjes CR1483 en tekst CS1009.

Challenges:

Ik moet echt eens even kijken hoe ver ik ben met de Kerstkaarten... Maak er af en toe wel eentje tussendoor maar das niet genoeg denk ik. En jullie, zitten jullie al op schema?
Vanavond een avondje bankhangen na een drukke week en dan relaxed het weekend in! Fijne avond en groetjes, Ela
woensdag 20 november 2019

Voor Colien!

Hoi dames,
Gisteren was blogster Colien jarig en als het goed is heeft ze deze kaart op tijd ontvangen:

De kaart is gemaakt volgens de schets van 2Sisters on the blog, dat is voor deze maand de uitdaging. Ik vind het een mooie schets om mee te werken. Het mag geen Kerst/winterse kaart zijn, ik hoop maar dat dat gelukt is.. Verder doet deze kaart mee bij: Ally's Angels: Anything goes 

Vandaag is de dag weer omgevlogen met sport, boodschappen, afspraak op de poli en nu pruttelt de hachee op het vuur. Vind mijn zoon zo lekker (en ik ook!). Vanmiddag nog wel even aan de freubel geweest, hoop het kaartje vanavond af te maken.

Een fijne avond en tot snel! Groetjes Ela

zondag 17 november 2019

Chocolate is the answer

Hey blogsters,

Bedankt voor jullie reacties, zo gezellig te lezen. Het  weekend is weer voorbij helaas, wat gaat dat snel. Gisteren maar één uurtje in mijn hobbyhokje deze kaart afgemaakt. Moest gisteren na het hardlopen echt even de was wegstijken van mezelf en vandaag na het sporten met mijn zoon naar de stad gefietst, het was mooi weer, dus zonde om de hele dag binnen te zitten. Na het eten heb ik de GP van Brazilië zitten kijken. Ik wilde nog wel even aan de freubel maar bleef maar kijken. Ik blijf mezelf soms verbazen, dat ik ook van zo'n wedstrijd kan genieten, haha😄. Maar er gebeurde van alles en was best spannend!

Maar nu terug naar mijn kaartje. Ik heb twee uitdagingen gecombineerd, misschien herkennen jullie ze al...

Ik vind deze quote zo leuk en wat mij betreft helemaal waar! Word altijd heel blij van chocolade. Dus kom maar op met die chocoladeletters van de Sint!

Challenges:

Dat was ie weer voor vandaag, ga mijn bedje opzoeken, morgen een nieuwe werkweek voor de boeg. Groetjes Ela

zaterdag 16 november 2019

Challenge Crafty Friends: Christmas (DT)

Hallo dames,

Jullie zijn erg mild voor mij geweest in jullie reactie op mijn kaart met gekleurde strepen 😄. Zelf ben je het meest kritisch toch? 

Vandaag een kaartje voor Crafty Friends. Ik heb met de leuke digi een soort uitschuifkaart gemaakt.Sponsor:
All Dressed Up


De winnaar mag 2 digi's naar keuze uitzoeken bij All Dressed Up.

Challenges:
All dressed up: anything goes with ABU image

Doen jullie weer mee?

vrijdag 15 november 2019

Reminder The Sketchy Challenges: A.G.Hey dames,
Daar ben ik weer, zoals gezegd. Vandaag laat ik jullie de reminder zien voor The Sketchy Challenges met als thema Anything Goes. Dat is weer een makkie dus er kunnen nog veel meer kaartjes bij!

Ik heb een Kerstkaart voor jullie, eindelijk het geweldige knipvel gebruikt met de shakermal.


Challenges:
Love to scrap challengeblog: #127-anything-goes

Jullie kunnen nog tot eind van de maand meedoen! 

 En nu lekker aan de koffie, net gesport en kan het weekend inluiden! Groetjes Ela

donderdag 14 november 2019

Birthday Wishes

Lieve blogsters,

Alweer een ander kaartje. Deze keer wilde ik me toch eens uit laten dagen door de Liftchallenge. Dat is lang geleden dat ik daar mee heb gedaan. Ze vragen een gestreepte achtergrond en de afbeelding in dezelfde kleurstelling. Dit is wat ik er van gemaakt heb. Al moet ik zeggen dat ik niet helemaal tevreden ben, het is niet echt mijn ding, dat achtergrond stempelen. Maar goed, ik ga 'm toch insturen hoor!


Challenges:
Liftchallenge: #144
Ally's Angels: #28 Anything goes
addicted-to-stamps: challenge-179 a.g.
letscreatechallenges: #153-ag-option-thank-you
addictedtostamps: 367-make-your-mark

Morgen kom ik met de reminder voor The Sketchy Challenges, dus tot dan! Groetjes Ela

woensdag 13 november 2019

Met liefde

Hallo lieve blogsters,
Nee, ik zit niet stil hoor, alleen had ik nog geen foto's van mijn kaartjes gemaakt dus kon ze nog niet aan jullie laten zien. En een paar kaartjes kan ik nog niet laten zien, die komen binnenkort. Deze kaart is met liefde gemaakt. Even wat anders tussen het herfst-, winter- en Kerstgeweld door.

Het is namelijk de uitdaging bij Marianne Design en ik heb 'm gecombineerd met de schets van Cheerful Sketches. Materialen zijn van Marianne Design:
Afbeelding Wedding dreams EWK1266
Craftables basic shapes: CR1375 en CR1360
Hartjesballon: PP1401
Tabjes: COL1314
Tekst: COL1358 en COL1306
DP: Soft Pastels PK9157 en Country Flowers PK9144

Wat vinden jullie van mijn kaartje met liefde? Vanavond probeer ik weer eens bij jullie langs te komen. Nu nog even verder freubelen! Groetjes Ela

vrijdag 8 november 2019

GD Scrapping4fun

Hallo dames,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vos en hert!

Vandaag (iets later dan gepland) een heel ander kaartje, ik mocht Gastdesigner zijn bij Scrapping4fun. Het thema is 'give thanks'. Dus heb ik een bedankkaartje gemaakt.

Het is een wat oudere mal die ik geëmbossed heb en daarna gewerkt met inkt met verloop van kleur.

Verder heb ik het vrij simpel gehouden, zo komt de tekst nog beter uit vind ik.

Moet niet al te moeilijk zijn deze challenge, dus doe lekker mee en:

Challenges:

Fijn weekend! Groetjes Ela
zondag 3 november 2019

Hertje in de hoofdrol

Hallo lieve blogsters,

Dank jullie wel voor de felicitaties! We hebben een gezellige dag en avond gehad en heerlijk gegeten.

Zoals gezegd vandaag het hertje van Marleen in de hoofdrol.


Als basis een tag in de kleuren aubergine, taupe en grijs. Prachtige kleurencombinatie maar het was wel even zoeken in mijn papiertjes. Maar volgens mij is het gelukt. Op de mooie mal van Marianne Design heb ik het hertje in de spotlight gezet. Vandaag niet veel op de planning, sporten en dan maar lekker mijn kamertje in.

Challenges:

Een fijne freubeldag en tot snel maar weer! Groetjes Ela

zaterdag 2 november 2019

Foxy lady

Hallo lieve blogsters,

Weer een kaartje van mij. Ik was uitgekozen om bij KreativTanten gastdesigner te zijn. Deze keer vragen ze een kaart gebaseerd op een liedje. Nu heb ik het vosje van Marleen gebruikt, ik was de gelukkige winnaar van de weggever, en dacht daarbij aan het liedje 'Foxy Lady' van Jimi Hendrix. Dat is al weer een tijdje terug, van 1970. Maar het mag natuurlijk van alles zijn en met de Kerstkaarten/-liedjes is het al helemaal niet moeilijk! Dus lekker meedoen!

Alle materialen zijn van Marianne Design.

Vandaag is onze zoon jarig, 17 al weer! Wat gaat de tijd snel maar dit is ook weer een mooie leeftijd. Op naar volwassenheid  maar af en toe gewoon nog kind. Dus taart en kadootjes vandaag en vanavond gaan we lekker uit eten. Er moet helaas ook geleerd worden, hij zit midden in de tentamen week. Maar geen voetbal vandaag, dus dat scheelt.
Challenges:
Lovetocraft:-40-november-anything goes
Lovetoscrap:-127-anything-goes

Tot morgen, dan komt het hertje van Marleen voorbij!  Een goed weekend! Ela