Pagina's

dinsdag 26 maart 2019

Dolfijn

Hey dames,
Nee, ik zit zeker niet stil hoor, al is mijn laatste blog wel van een week geleden. Hebben jullie dat ook, dat de dagen je bijna door je handen lijken te glippen? Gelukkig zijn de dagen wel langer, de lente is begonnen. En omdat het ergens in de wereld al zomer is, heb ik een dolfijnkaart voor jullie.

Ik heb er nog even geen tekst op gezet, dan kan ie nog voor verschillende gelegenheden. De digi is natuurlijk van Dora en de rest van Marianne Design.
Wat zeggen jullie ervan? Met deze kaart doe ik mee bij Cheerful Sketches en A gem of a challenge/anything-goes

Nog even het vermelden waard:
In de top 3 bij Hobbyvision


Tot snel! Groetjes Ela

zondag 17 maart 2019

Tag

Hey dames,
Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mijn vorige post! Ik dacht dit weekend lekker veel tijd te hebben om te freubelen, maar uiteindelijk vandaag maar een paar uurtjes in mijn kamertje kunnen doorbrengen. En ik heb een aantal nieuwe spulletjes die ik het liefst allemaal tegelijk wil gebruiken. Maar ja, zo'n weekend vliegt voorbij met sport, boodschappen, huishouden, zoon helpen met folders (ook gezellig) en dat kun je niet altijd maar uitstellen. Ik heb in ieder geval dit label kunnen maken:

Het modelletje heb ik gemaakt met een mal van Action en de rest is van Marianne Design: plaatje Romantic dreams EWK1264, LR0485, LR8577, LR0454, LR0547 en CS1022. Oh en nog een stukje DP Craft dates PB7054.
Met deze kaart doe ik mee bij:

Lees weer graag wat jullie van deze lente label zeggen. Groetjes Ela 


woensdag 13 maart 2019

Rijbewijs!

Hallo dames,

Deze kaart heeft nog geen bestemming, maar dat komt vast nog wel. Ik zag de uitdaging bij De Egel en dat is een schets met thema rijbewijs. En een idee kwam gelijk op. Deze leuke stempel van Daisy heb ik er voor gebruikt, die pak ik bijna nooit meer, eigenlijk heel jammer. Moet ik toch vaker doen want ze blijven schattig! Deze stoere chick heeft haar scooter rijbewijs, dus lekker op pad!


Met deze kaart doe ik mee bij:

Vandaag haalde ik de brievenbus leeg en daar zat een mooi pakketje in. Bleek dat ik een van de pakketjes uit de Candy van Caroline had gewonnen! Ik had haar blog nog niet gelezen, dus dat was een erg leuke verrassing. Binnenkort een kaartje met die spulletjes. Bedankt weer voor jullie reacties op mijn vorige post en tot snel! Groetjes Ela


zondag 10 maart 2019

Condoleance-/CASkaart

Hey dames,
Een kaartje voor jullie vanavond die we ook weleens nodig hebben, een condoleancekaart. Het zijn geen kaarten die ik graag maak maar het is wel goed om in huis te hebben als het nodig is. En een zelfmaakte is dan toch nog persoonlijker.

Ik vind trouwens dat een rouwkaart niet altijd grijs/wit/zwart hoeft te zijn, als het maar ingetogen is.
Materialen zijn van Marianne Design: DF3434, CR1360, CR1453, LR0556 en LR0286.

Met deze kaart doe ik mee bij: 
Marianne Design: condoleancekaart 
2Sistersontheblog: CASkaart

Benieuwd wat jullie vinden van deze kaart, een combi van twee waar ik niet goed in ben, condoleance- én CASkaart. Dus kom maar op! Welterusten en tot snel! Groetjes Ela

zaterdag 9 maart 2019

Nieuwe challenge Crafty Friends: Ladies

Morgen dames,
Vandaag start er op Crafty Friends een nieuwe challenge: Ladies.


Ik heb typische vrouwen items toegevoegd, pumps, bling bling en kant.

The Sponsor of the Randomly Selected Winners Prize is

Di's Digi Stamps

 http://www.disdigistamps.com/
Http://www.disdigidownloads.blogspot.co.uk/
 http://disdigidesignschallenge.blogspot.co.uk/ 
https://www.facebook.com/DisDigistamps

Prize - One lucky winner will receive a $6 voucher to spend at Di’s Digi Stamps

Met deze kaart doe ik mee bij:

Doe weer lekker mee bij Crafty Friends! Tot snel, groetjes Ela

zondag 3 maart 2019

Papieren zak

Hallo allemaal,
Vandaag laat ik een papieren zak aan jullie zien. Niet echt gezellig zou je denken maar natuurlijk is ie opgepimpt.

Hieronder de zak voor. Ooit gekregen toen fruit op het werk geïntroduceerd werd en al die tijd bewaard. Ik sleep wel meer van dit soort dingetjes naar mijn hobbykamertje. Doen jullie dat ook (maar ik weet het antwoord al, haha!)? Dus, dit was mijn inspiratie om er een beterschaps zakje van te maken, met fruit! 

Met deze opgepimpte zak doe ik mee bij:

Ik hoor graag wat jullie er van vinden! Misschien zijn jullie in het Carnavalsfeest gedoken, voor ons was het vooral een weekend van opruimen, schoonmaken en aanrommelen in huis. Ook wel eens lekker hoor! Kom snel weer eens bij jullie langs. Groetjes Ela


zaterdag 2 maart 2019

The Sketchy Challenges #151; DT

Hallo dames,
Er staat weer een nieuwe challenge voor jullie klaar bij The Sketchy Challenges! Deze keer werken we met een schets en dit is mijn uitwerking:

En dit is de schets:

Our generous sponsor for this challenge is


Jullie mogen zelf weten welke kleuren jullie gebruiken, de mijne zijn toevallig zoals de schets. Moet lukken toch? Groetjes Ela

Met deze kaart doe ik mee bij: