Pagina's

zaterdag 30 april 2016

Verjaarscandy!!

Deze Candy blijft bovenaan staan, scrol naar beneden voor mijn andere berichtjes.

Hallo allemaal!
Geen verjaardagstaart (die ben ik aan het bakken voor mijn collega's) maar toch zoetigheid! Gisteren was ik jarig en vandaar dat ik jullie wil trakteren.

Ik geef twee Candy's weg, leuke Collectables van Marianne Design die ik helaas dubbel heb. Ik wil er graag twee personen blij mee gaan maken. Dit zijn ze:


1. Voorjaar:
 2. Winter/kerst:

 Wat moet je doen:

  • Wordt volger als je dat nog niet ben, ben je dit al, doe dan gewoon gezellig mee;
  • Zet het op je blog en link terug naar mij;
  • Geef even bij je reactie aan welke Collectable je graag zou willen; 
  • Laat naast je reactie ook een leuke verjaardagskaart zien op je blog!  
30 April ga ik jullie blogs langs en kies twee leukste/mooiste verjaardagskaarten.
Die krijgen dan de gekozen Candy en ik doe er nog iets bijpassends bij maar dat blijft nog even een verrassing!!!

Ben erg benieuwd wat jullie maken, doe gezellig mee! Lieve groet, Ela

donderdag 21 april 2016

Best day ever

Hallo allemaal,
De laatste weken ben ik lekker met mijn neus in de boter gevallen. Een 1e prijs bij De Egel, in de top 3 bij Hobbyvision en een aantal gastdesignerschapjes. En als klap op de vuurpijl (misschien hebben jullie het al ergens gelezen) ben ik door Dora gevraagd of ik in haar DT team wil komen van haar doortje-digi-shop. Daar kun je allerlei digi's vinden die ze zelf heeft getekend. En tekenen kan ze, geweldig! Nu mag ik dus samen met 3 andere meiden aan de slag met haar digi's! Ik vind het best spannend maar heb er ook heel veel zin in!

Nu dan nog een ingekleurde Daisy:

Heerlijk in het voorjaarszonnetje op je scooter, haren in de wind, dan heeft zo'n dag niet veel meer nodig toch?
Deze stuur ik naar:
knutsels en kadootjes/hout op je kaart
mariannedesigndivas/-anything-goes

Ben benieuwd wat jullie er van vinden! Groetjes Ela

zondag 17 april 2016

Kadoverpakking

Hallo dames,

Hebben jullie mijn verjaardagscandy al gezien? Ik heb inmiddels al wat leuke spulletjes bij deze mallen verzameld om erbij kado te doen maar wat dat is, blijft nog een verrassing!

Vandaag heb ik een kadoverpakking gemaakt met eens wat anders dan chocolade. Dit keer heb ik er lekkere verzorgingsproductjes in gedaan met wat confetti, bloemetjes en houten hartjes.

Close up
Ik ga deze insturen naar:
wlvc/bingo (strik-paars-metaal)
anma creatief/alles behalve een kaart
de-egel/kado verpakking/doosje
scrapcards/geschenkverpakking

Binnenkort meer én ik heb erg leuk nieuws!! Maar dat later. Ik probeer ook weer even bij jullie langs te komen. 'Helaas' gaan momenteel de vrije uurtjes in het uitzoeken van allerlei materialen voor de verbouwing...maar doe mijn best!
Fijne zondag nog en groetjes Ela.zondag 3 april 2016

Fiets in de hoofdrol, reminder bij KIC

Hallo dames, leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog.
Gisteren een heerlijk dagje gehad, eventjes op de beurs geweest en natuurlijk weer leuke spulletjes meegenomen, onder andere een nieuwe mal van MD. Die zien jullie later. Nu eerst de reminderkaart voor de lopende challenge bij kaartjes-inspiratie-challenges die ik als gastdesigner mocht maken. De challenge is gebruik een techniek die nieuw voor je is. Op zich niet zo moeilijk maar ik wilde wel iets leren wat ik ook echt wil gaan gebruiken, in het verlengde van wat ik nu doe. Maar deze kwam voorbij bij GerJanne: een deel van je kaart embossen. Ga ook eens iets anders proberen, dit is je kans, doe lekker mee! Dit heb ik er mee gemaakt:

Alleen het ronde gedeelte is geëmbost en niet het hele witte vel papier. Verder lekker strak en stoer gehouden met de fiets in de hoofdrol. Embossingmal is van Boekenvoordeel, fiets, stempel en DP zijn van Marianne Design.

Lees graag weer jullie reacties en dank jullie weer voor de fijne berichtjes op mijn vorige kaart en de felicitaties! Fijne dag en groetjes, Ela

zaterdag 2 april 2016

Don in de wei! Gastdesignerschap Don&Daisy

Hallo dames,
Ook Don heeft het voorjaar in zijn bol, lekker buiten balletje trappen!

Op mijn verjaardag mag ik deze kaart laten zien als gastdesiger bij Don&Daisy met als challenge Lente. Kijk hier voor meer inspiratie op hun blog en doe gezellig mee!

Ik heb hierbij de maskingtechniek gebruikt. Als kaart model heb ik de tent kaart gebruikt.
Materialen Marianne Design: Don DDS03304, achtergrond DDS03332, DSPeach&Mint, mallen LR0388 en LR0327, fiets LR0394 en hekje CR1348. Tekst is van Project NL.
Ik stuur deze kaart naar: 

Wat vinden jullie ervan? Vanmiddag ga ik lekker naar de beurs in Den Bosch, heb er zin in! Misschien kom ik nog een blogster tegen! 
Geniet van deze mooie dag, groetjes Ela