Pagina's

donderdag 27 januari 2022

Witte kaart met vlinders

Een geheel witte kaart is best een uitdaging vind ik. Maar deze was eigenlijk zo gemaakt, slim line, verschillende kleuren wit, een prachtige vlinder en klaar! 


Dat is natuurlijk heel kort door de bocht, maar soms heeft een kaart ook niet veel meer nodig toch? De tekst heb ik nog even achterwege gelaten, dan kan ik nog de gelegenheid bepalen. Het glitter papier maakt het net wat specialer vind ik. 

Challenges:

Heb nog een witte kaart gemaakt, die zien jullie later. Was op dreef...

Fijne avond! Groetjes Ela

woensdag 26 januari 2022

Watervalalbum

Een hele leuke uitdaging bij Marianne Design, maak een watervalkaart of watervalalbum. Nu heb ik al een paar keer een watervalkaart gemaakt dus ging ik voor het album. Dat ging niet vanzelf 😄, de eerste versie van mijn waterval heb ik toch maar verwijderd en ben opnieuw begonnen. Nu ben ik wel tevreden, de andere versie komt wel een keer van pas, het was een andere manier van plakken en dat paste niet erg mooi in het album, te dik. 





En dan nog mooie foto's maken, dat valt niet mee met dit licht. Alles voor het raam gelegd en dan is het wel oké. Nog geen idee wie ik er blij mee ga maken maar wordt er zelf wel erg blij van! 

Materialen Marianne Design: Vlinders: LR0509, dp PB7060, LR0159, labeltje COL1345.


Nu nog even een kaart maken die vandaag op de post moet! Fijne dag en groetjes, Ela

zaterdag 22 januari 2022

Jay, B-day!

Zou het de ruiter inmiddels gelukt zijn om op het paard te klimmen 😂? En bedankt voor de complimenten voor mijn straatje, inderdaad erg autoluw! (Heb ook geen stansjes van autootjes, dat scheelt). 

Vandaag weer een verjaardagskaart om te delen. Ik wilde heel graag het recept gebruiken van de uitdaging bij DAK. Alle ingrediënten moeten erin en dat zijn er nogal wat, maar het is gelukt! 

De bloemetjes op de voorkant is washitape, voor het geval het niet gelijk herkenbaar is. Die heb ik pas van mijn collega gekregen. Daar heb ik wel even mee lopen te stoeien, waar plak ik dat washitape zonder dat het er zo even bijgeplakt lijkt?

De parels heb ik verwerkt op de taart en de vlaggetjes. Strik zit op de taart 

Nog even het recept dan kunnen jullie zien dat alles is gebruikt. 


'Cute' is ie ook toch? Erg leuk om dit recept te volgen maar wel pittig!

Challenges: 

Trouwens mijn explosie/confettidoosje is heel goed ontvangen door mijn collega! Ze vond het erg leuk. Ik vroeg haar nog of ze moest stofzuigen maar ik was best bescheiden geweest met mijn confetti, dus dat weten we dan weer voor een volgend 'slachtoffer' 😉. 

Groetjes Ela

vrijdag 21 januari 2022

Z-fold met huisjes

Zou de ruiter al op het paard zijn gekomen 😄? Een leuke uitdaging kwam voorbij bij 4 season swap, huisjes op je kaart. Ik had deze huisjes nog uitgestanst liggen, moest er alleen nog even 'licht' achter plakken. En toen bedacht ik me dat het leuk zou zijn er een Z-fold pop-up kaart van te maken. Dus van het een kwam het ander. 




Benieuwd wat jullie van mijn 'straat' vinden! 


Weekend! Groetjes Ela

woensdag 19 januari 2022

Never give up, Penny's paper challenge

Never give up on a dream, als je van het paard valt, direct weer opstijgen. Of doorzetten om erop te komen, kan natuurlijk ook! Deze geinige digi is van Dr. Digi  (en op Facebook hier te vinden (https://m.facebook.com/groups/dr.digis.crafters.cards/)  die ik heb gebruikt voor de nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge. 


Challenges: 

Doen jullie weer gezellig mee? Alles mag weer en de uitdaging loopt tot 29 januari.

Groetjes Ela


zaterdag 15 januari 2022

Nieuwjaar

 Het nieuwe jaar is alweer een 14dagen oud maar ik zie de uitdaging bij Creatieve Sketchy Girls vragen om een kaart met Kerst/winter/oudjaar en toen dacht ik aan mijn kaartjes die ik gemaakt had voor mijn collega's.

De wijzers had ik eerst 12x in kraft uitgestanst maar bedacht me dat ik sneeuwpapier toch mooier vond. Dus weer 12x uitstansen, haha!

Zo had ik in een twee weken 24 stuks van dit soort kleine kaartjes voor mijn collega's gemaakt, eerst het cadeaukaartje en daarna deze oud-/nieuwjaarskaart. Wel leuk om te doen hoor zulke serie kleine kaartjes! 

Challenges:


woensdag 12 januari 2022

Hopelijk herstel je vlug

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige post!

Vandaag een beterschapskaart in de vorm van een appel. Vind ik altijd leuk hiervoor te gebruiken.



De lijm is nog niet opgedroogd, had beter plakband kunnen gebruiken voor het lint maar te laat. Jammer. De foto kan ook beter in kunstlicht maar het is niet anders. Beetje haast want de hachee moest op en ik wil voor 18.00 uur meedoen bij Marianne Design én ik moet voor 17.00 uur naar de brievenbus!
Challenge:

Materiaal MD: PS8013, PK 9175, PB7059, CR1546, CR1545, CS1080 en label CR1390.

Toedels! Ela


maandag 10 januari 2022

Cadeautje

Vandaag heb ik een cadeautje voor jullie, een exploderend cadeautje zelfs! Gelukkig komt er alleen confetti uit😄. Bij Marleen kwam ik dit tegen, zij had het weer bij Anouk Cox gezien en zo gaat het rond. Ik ben gelijk aan de slag gegaan, zo leuk! Ik stuur 'm donderdag naar mijn jarige collega, die kan wel wat lol gebruiken. Eerst in quarantaine omdat haar partner Corona heeft en nu heeft zij het ook. Samen met hun twee kinderen zitten ze dus al een tijdje binnen.






Ik hoop dat ie goed overkomt met de post. 

Challenges:

En nog meer Coronaleed hoor ik net, man en jongste van een collega ook Corona positief. Voor de tweede keer zelfs...pff. Heel vervelend weer, hopelijk worden ze niet al te ziek, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Fijne avond nog! Groetjes Ela




woensdag 5 januari 2022

New born baby

Nieuw jaar, nieuwe baby! Nou, deze is voor de voorraad, nog geen nieuwe baby in zicht in mijn omgeving. Maar voor Penny's paper challenge mocht ik weken met dit schatje van StarJamLineshttp://pennyschallenges.blogspot.com/2022/01/pennys-challenge-512.html?m=1


Even wat anders dan de Kerstkaarten! Doen jullie weer mee? Gezellig!


zondag 2 januari 2022

Nog even Kerst...

Allereerst de beste wensen voor 2022, dat het maar een mooi jaar mag worden met leuke herinneringen en natuurlijk veel creativiteit!

Ik hoop dat jullie allemaal een gezellig Oud en Nieuw hebben gevierd. Zoonlief was naar een vriend en wij waren lekker thuis. Er werd nog behoorlijk wat vuurwerk afgeschoten maar wat mij betreft hoort het er echt wel bij. Anders is het een avond zoals zovelen, toch?

Hoewel ik de Kerstboom vandaag opgeruimd heb en we inmiddels in 2022 zitten, heb ik toch nog een Kerstkaart voor jullie.  Gemaakt voor de Kerst maar nog niet laten zien en ik wil graag meedoen bij De Egel. Jullie herkennen de schets misschien wel.

Challenges:

De boom is eruit, de ballen vielen er bijna vanzelf uit omdat de takken gingen hangen (1 bal is er echt zo uitgevallen) en wij vonden het nu ook wel welletjes. Weer een 'normaal' ritme en hopelijk binnenkort nog meer terug naar 'normaal'. Vandaag in ieder geval een flinke wandeling van zo'n 10 kilometer gemaakt samen met manlief, heerlijk. 

Tot snel, groetjes Ela