Pagina's

vrijdag 22 september 2023

Het is hier gezellig

Op mijn laatste vakantiedag nog een zomers kaartje, het zal waarschijnlijk de laatste zijn want de herfst is begonnen. Eigenlijk moet ik zeggen 'het wás hier gezellig' want we zijn inmiddels weer thuis. Maar we hebben het gelukkig hier ook gezellig, zou niet goed zijn als dat niet zo was.


De kleuren zijn niet helemaal perfect op de foto. Ik moest de foto bij kunstlicht maken, ja, de lampjes moeten weer aan. Het schuine gedeelte heb ik beplakt met restjes papier, ik houd vaak strookjes over dus die kon ik nu mooi gebruiken. De koordjes heb ik verschillende kleuren meegenomen uit Spanje. 23-9: betere foto gemaakt.

Challenges:

Nog een weekend en dan mag ik weer gaan werken na 4 weken. Je zou er bijna aan gaan wennen...

Fijne avond! Groetjes Ela 


zaterdag 16 september 2023

Zeedieren

Vanaf mijn vakantieadres nog even in vakantiesferen met deze kaart. Visjes heb ik wel gezien, de andere twee zeedieren niet. 


Challenges:

Ik had een toppertje te pakken bij Crafty animals met deze kaart: 

Wij genieten nog even van onze vakantie, het is zo weer voorbij! Even had ik de neiging om een knippakketje voor Kerstkaarten te kopen bij de Action hier, maar dat heb ik toch maar niet gedaan. Voelt toch een beetje gek bij 30 graden, al begrijp ik dat het in Nederland ook nog behoorlijk warm is. Ik heb er ook nooit zo'n behoefte aan op vakantie omdat we dan van alles te doen hebben. Als ik thuis ben ga ik weer aan de knutsel, nu pak ik vaak mijn e-reader, ook ontspannend! 

Groetjes en een fijn weekend, Ela