Pagina's

donderdag 30 september 2021

SlimLine herfst

En nog maar een herfstkaartje, het worden er steeds meer 😄. Deze heb ik gemaakt met de schets van 4 season swap.


Materialen Marianne Design: PB7059, COL1423, CR1336, PL1505, HK1703 en IT579.

Challenges:

Lekker buiten, brr! Ik begin wel weer te wennen aan de temperatuur maar gisteravond voor het eerst toch de verwarming aangezet.

Nog een paar uurtjes en we laten september ook achter ons! Voor je het weet zit je bij de kerstboom.

Fijne avond! Groetjes Ela 

woensdag 29 september 2021

Autumn greetings, Penny's paper challenge

Vandaag weer een herfstkaartje voor jullie. Het is hier in ieder geval begonnen hoor. Dit is mijn bijdrage voor de nieuwe challenge van Penny's paper challengeHet was weer heerlijk inkleuren deze digi van TwinkleLaneDesign, Wellington boots. En echt een herfsttafereeltje. Op het blog meer mooie voorbeelden! Doen jullie weer mee?

Challenges:

Wij zijn inmiddels terug van een heerlijke vakantie en ik ben deze week begonnen met werk. Even wennen weer, zowel aan de temperatuur als aan het ritme. Maar dat komt wel weer. 

Een fijne (regenachtige en dus perfect voor de freubel) dag!

Groetjes Ela


donderdag 16 september 2021

Penny's paper challenge

De volgende challenge staat alweer voor de deur! Terwijl wij nog genieten van de zon heb ik een deze keer een herfstkaartje voor jullie als bijdrage voor penny's paper challenges:


 Ik heb gebruik gemaakt van een digi van cute as a button. Mijn kaartje staat er nog niet bij maar wel die van de andere teamleden, genoeg inspiratie dus om mee te doen! 

maandag 6 september 2021

Gastdesigner Mijn Hobbyhonk

Een tijd geleden in mei ben ik met mijn kikkerkaart in de top 3 beland bij Mijn Hobbyhonk. Vandaag mag ik jullie de reminderkaart laten zien als gastdesigner voor de lopende challenge: feest met een drie.

Weinig inspiratie en tijd want de vakantie stond voor de deur maar het is me toch gelukt een kaart eruit te persen. Nu nog bedenken ook of ik nog een klein meisje ken die binnenkort 3 wordt oid😅...komt vast wel een keer van pas. 
Challenges:

donderdag 2 september 2021

Nieuwe challenge bij The Sketchy Challenges

Daar zijn we weer na de zomerstop, terug met een leuke uitdaging bij The Sketchy Challenges.

We zitten nog in de zomer maar het thema is Autumn. Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt (bijna een jaar geleden zelfs😯) met de gewonnen stempel van Marianne Design. Ik had 'm nog niet aan jullie laten zien.

Challenges:

Carlins kaartenparadijs: herfst

Wij genieten momenteel van onze vakantie. Met z'n tweetjes, zoonlief loopt stage. Hij heeft het top gehad de 7 weken in Zuid-Frankrijk, hard gewerkt maar genoten. En nu na een weekje 'vakantie' doorstomen naar stage. Als je jong bent kun je veel aan 😄. 


Groetjes Elawoensdag 1 september 2021

Penny's paper challenges

Alweer een paar weken voorbij dus tijd voor de nieuwe uitdaging bij Penny's Paper challenges. Ik heb een digi van sponsor LeAnn's World 101 gebruikt voor mijn vakantiekaart. 

Gekleurd met alcoholmarkers, het blijft een uitdaging 😊. 
Challenges: leannsworld101

Wij genieten eindelijk van onze vakantie, heerlijk. Maar ik kom nog een paar keer met een kaart  voorbij de komende dagen. 

Wij zien jullie inzendingen graag verschijnen! Groetjes Ela