Pagina's

zaterdag 25 augustus 2018

Nieuwe Challenge Crafty Friends #91

Hallo dames,
Vandaag begint er weer een nieuwe Challenge bij Crafty Friends. Deze keer is het thema: Animals/birds en dit is mijn bijdrage (Bobby-On-Stairs):


Ik heb een pocket gemaakt voor het labeltje

Onze sponsor is deze keer: Crafty Sentiments Designs en ze hebben hele lieve digi's, kijk maar eens op:


De uitdaging duurt tot 7 september dus nog alle tijd om er eens lekker voor te gaan zitten. En je kunt er 3 digitale digi's naar keuze mee winnen!

Met deze kaart doe ik mee bij:
 

Bij ons is het een roerige tijd geweest. Ik had volgens mij al verteld dat mijn schoonmoeder al een tijdje aan het kwakkelen was. Tijdens de tweede week van onze vakantie ging ze erg achteruit en hebben we besloten vanuit Spanje eerder terug naar huis te rijden. Daarna ging het snel; we hebben nog een week bij haar gewaakt en toen is ze overleden. Gelukkig hebben we nog bewust afscheid van haar kunnen nemen en is haar langere kwelling bespaard gebleven, maar het blijft verdrietig. Al met al natuurlijk een gekke tijd en mijn pet stond niet echt naar freubelen al had dat ook met het warme weer te maken. Maar goed, zo langzaam aan begint het wel weer te kriebelen gelukkig. Zal ook weer eens bij jullie langskomen, dat is al zo lang geleden! Lieve groet, Ela