Pagina's

woensdag 22 april 2020

Vintage

Zo, dat is lang geleden, een vintage kaart! Maar ik wilde het toch nog proberen op de valreep. Ik hoop dat het vintage genoeg is...

Gebruikt van Marianne Design: LR0518, LR0607, LR0509, butterflies parels CA3116, DP PK9144 en PK9157 en afbeelding VK9540.

Deze gaat snel nog naar Marianne Design: vintage.

Tot snel en fijne avond! Groetjes Ela

zondag 19 april 2020

De vlag mag uit

Nog een kaartje in rood, wit, blauw en oranje. Deze keer heb ik drie challenges gecombineerd (Anything goes tel ik niet mee), eens kijken of jullie ze herkennen...

En? De uil is al aan het feestvieren, is er iemand geslaagd, jarig of is het Koningsdag? Hoe dan ook, de vlag mag uit!

Challenges:
Carlin's kaartenparadijs: dier en Kraft
Dutch card Lovers: rood, wit, blauw en oranje
4 season swap: bingo (cirkel-uil-vlag)
Ally's Angels: Anything goes
De Egel: Hollands

Vandaag een eind gefietst met mijn zoon, zo'n 25 kilometer. We wilden weer eens een oude route naar een kasteeltje rijden, gewoon om weer eens herinneringen op te halen. Toen hij klein was fietsen we daar eens in de zoveel tijd naar toe, picknicken onderweg en ook nog even de naastgelegen  speeltuin in. Dat hebben we vandaag niet gedaan maar wel even een appeltje op een bankje. Was heel gezellig! En bij thuiskomst had manlief lekkere nasi gemaakt, ons maaltje op de zondag, dus het was zeer geslaagd. Een fijne avond nog! Groetjes Ela




woensdag 15 april 2020

Reminder The Sketchy Challenges

Vanavond een reminderkaart voor jullie voor de uitdaging bij The Sketchy Challenges #162. Deze maand werken we met een schets en dit heb ik ermee gemaakt:

Lekker Hollands met rood, wit, oranje, tulpen en de fiets! Helaas niet goed te zien op de foto, maar ik heb de tekst 'finish' gestempeld op het rode labeltje. Kun je op verschillende manieren invullen natuurlijk!  En dit is de mooie schets waar jullie mee mogen werken, kijk ook even op het blog voor nog meer inspiratie van het team:
Challenges:

Morgenochtend fiets ik naar het werk, even de post checken, wat administratie opbergen etc. Kijk er naar uit, heerlijk fietstochtje van half uur heen, half uur terug.  

Fijne avond! Groetjes Ela

Gastdesigner bij Do Al(l) Kreatives

Bij Do Al(l) Kreatives had ik de challenge .. gewonnen en mocht leuke digi's uitzoeken en voor de reminder van de lopende challenge gastdesigner zijn. De uitdaging is schommelkaart!

Ik mocht met de leuke digi van Dora werken, die ik ook per ongeluk al gebruikt had bij Scrapping4fun, even niet goed opgelet, ik hoop dat Dora dat niet erg vindt, extra reclame....

Met deze kaart viel ik in de prijzen:

Later vandaag kom ik nog met de reminder voor The Sketchy Challenges. Nu eerst de tuin, het onkruid komt alweer op.


dinsdag 14 april 2020

Enjoy life, eat cake

Enjoy life, eat cake oftewel als het enigszins kan, moeten we er zelf wat van maken!
Zo heb ik 1e Paasdag na een uitgebreid ontbijt heerlijk in het zonnetje zitten kleuren en ik moet zeggen dat ik deze keer heel tevreden ben over mijn kleurkunst!

 Donderdag had ik het doosje met chocolade aan mijn oom en tante verstuurd en vrijdagavond belde ze me al op, ze vonden het zo leuk! Zo zag de binnenkant eruit uiteindelijk:

 Zaterdag met een kaart met lekkers naar mijn andere tante langs geweest (die woont dichtbij) en een poosje aan de deur gepraat. Maar ze vond het zo erg dat ze niet even koffie kon aanbieden dat ik toch na de boodschap (kon zij koffie zetten) bij haar in de tuin op gepaste afstand koffie ben gaan drinken. Ging prima en zij was dolgelukkig.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Tot morgen met de volgende kaart! Groetjes Ela

zaterdag 11 april 2020

Nieuwe challenge Crafty Friends

Daar heb ik weer, na een tijdje niks, nu twee keer achter elkaar een kaartje. Deze keer mijn DT bijdrage voor Crafty Friends, thema 'Anything goes'. Ik heb Pippa gebruikt van onze sponsor JMC. ontzettend leuk om mee te werken.

Zoals gezegd is de sponsor JMC,


  


Ga maar eens kijken, ze hebben ontzettend leuke digi's! En de prijs is ook niet mis, de winnaar ontvangt een volledig set digi stamps naar keuze (waarde ongeveer £12.50) uit de Etsy store. Je kunt meedoen tot 25 april. 

Ik ben wel aan het freubelen maar mijn hobbykamertje is tegenwoordig ook mijn werkkamer dus dat is dan telkens opruimen en met dat mooie weer ben ik ook lekker in mijn tuin. En ik moet ook echt eens rondje blogland doen want dat schiet er ook bij in.

Nu eerst een boodschap en mijn tante blij maken met een kaart met lekkers! Groetjes Ela

vrijdag 10 april 2020

GDT Scrapping4fun

Met mijn kaartje ben ik als feature gekozen bij Scrapping4fun, ch 161 A.G. en mocht dus gastdesigner zijn. Thema voor challenge 164 is Spring/Easter.
 Ik heb een uitschuifbare kaart gemaakt met een leuke digi van Dora.

Deze stuur ik naar een tante die alleen is om haar een hart onder de riem te steken en toch fijne Paasdagen te wensen.


En met deze kaart had ik het plekje veroverd:

Challenges:

Zo, nu een lekker lang weekend voor de boeg. 1e Paasdag lekker ontbijtje thuis (de laatste paar jaar gingen we heerlijk uitgebreid ontbijten in Duitsland) en de rest van het weekend genieten van de tuin en van elkaar!  Tot morgen! Groetjes Ela



dinsdag 7 april 2020

And the winner is...

Daar ben ik eindelijk met de winnaarspost van de Verjaardagscandy! De lootjes heb ik deze keer ouderwets in een pot gedaan...
 En mijn zoon er eentje uit laten halen...

 en dat is... Nelleke! Van harte en veel plezier met je malletjes! Als je mij je adres doorgeeft via elarubira@gmail.com dan komt de prijs jouw kant uit. En de andere deelnemers heel veel dank dat jullie hebben meegedaan en tot de volgende post!

Groetjes Ela


vrijdag 3 april 2020

Verjaardagscadeautje!

Deze post blijft bovenaan staan. Scroll even naar beneden voor de laatste post.
Op 2 april ben ik jarig. En omdat er in deze tijd weinig te vieren valt, moeten we ons eigen feestje maar maken. Daarom heb ik een cadeautje voor jullie!


Een mooi moment om deze mooie mallen van Marianne Design weg te geven, leuk zijn ze hè?! En misschien doe ik er nog een kleinigheidje bij...

Als je mee wilt doen, laat dat dan even weten in je reactie hieronder! Ben je nog geen volger dan vind ik het wel heel leuk als je het wordt, maar het hoeft niet.

Gelukkig vier ik mijn verjaardag al jaren niet meer, wel gaan we altijd gezellig ergens eten. Maar dat zit er dit jaar dus ook niet in en dat is wel jammer. Maar er zijn ergere dingen en we maken er wel wat van! Groetjes Ela



donderdag 2 april 2020

Cadeauverpakking

Op het randje van mijn verjaardag heb ik een  cadeauverpakking voor jullie, hoe toepasselijk! Ik heb een verpakking gemaakt voor theezakjes en chocolade (Merci) bijvoorbeeld. Dat heb ik nog niet toegevoegd, wil niet direct naar de winkel hiervoor, alleen voor het hoognodige. Ik kan dit ook niet op voorhand in huis hebben, dan is het al weg voordat ik er erg in heb! Maar ik neem aan dat jullie snappen wat de bedoeling is😊.

 Materialen Marianne Design: plaatje VK9555, eitjes COL1425, takje CR1432, strik LR0520, kippengaas CR1401 en vierkante mal achter plaatje CR1375. Label PL1516 en tekst stempels van PL1517 en deel (lente) van CS1022. DP is Romantic Dreams PK9160.
Challenges:

Ik denk dat ik het naar mijn oom en tante opstuur, zij zijn in maart en april jarig en wonen ver weg. En nu is langsgaan al helemaal geen optie dus is een doosje chocolade een leuke oplossing. Morgen toch maar even naar de winkel en de kaart versturen. Het was een toch een leuke dag vandaag met zelfgebakken cheesecake die goed was gelukt, veel kaartjes (ook uit blogland, waarvoor dank!), telefoontjes, mailtjes, social media én heerlijk gegourmet! En nu lekker slapen! Tot snel, groetjes Ela