Pagina's

maandag 19 oktober 2020

In de wolken 2

Vandaag een reminder voor jullie. Ik mocht als gastdesigner bij 4 season swap challenges nog een kaart maken als reminder voor de lopende challenge 'in de wolken'. Toen ik eenmaal de eerste kaart had gemaakt, was de tweede ook zo uit mijn vingers. Ik had dit papier nog en dacht gelijk aan een babykaartje.


Is ie niet schattig? Met deze kaart doe ik mee bij:


Herfstvakantie is het bij ons. Niet dat het veel uitmaakt, mijn zoon ging toch niet naar school en nu moet hij leren voor de toetsen die komen en zijn theorie examen. Hopelijk slaagt hij en kunnen we er een taartje op eten. Ik ben wel een paar daagjes vrij. Gewoon, even niet achter de laptop en ik heb nog heel veel dagen staan. Maar zit nu te bedenken wat ik zal doen. Net naar de kapper geweest en vanmiddag dan maar aan de freubel. Voor de rest kun je toch niet veel (kan nog blad harken maar da's iets meer voor morgen šŸ˜‰). Zal me best vermaken. Groetjes! Ela7 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! Super leuk met al die wolkjes zo.
  Groetjes van Henriƫt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super schattig!
  Leuk met de zebraatjes erop.
  Vrolijke kaart.
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje! En toch fijne dagen met elkaar!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaart!
  Fijne vrije dagen, heerlijk even geen "moeten".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerd met de wolken en de leuke zwart witte diertjes erop. Superleuk model. Geniet van je vrije dagen. Grieten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk, een paar dagen vakantie en tijd voor jezelf. Alles komt in een ander perspectief te staan nu. Geniet er van! Je kaart is een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze met heel veel plezier!
Creatieve groetjes, Ela