Pagina's

maandag 24 november 2014

Geboren

Hallo dames,

Bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige blog, ik kan er ontzettend van genieten.
Nog even snel een kaartje voor Cards&Scrap! De challenge is een schets met vlaggetjes en dit keer heb ik een geboortjekaartje gemaakt voor mijn voorraad.
De vlaggetjes heb ik zelf geknipt, geponst en getekend. Het beertje is van Marianne Design, een wat ouder knipvel, en het DS is PK9107. De tekst baby heb ik een keertje gewonnen bij een challenge en is van Kreativ Accessoires. Het stempeltje geboren is van MD COL1314.
 
Zoals gezegd gaat deze naar:
Dat was het eventjes voor nu! Groet, Ela

zaterdag 22 november 2014

Scandinavian Winter

Hallo allemaal,

Brrrr, het begint steeds meer op winter te lijken, gisteren zeker. Maar toch ook wel lekker met dat zonnetje erbij, wat vinden jullie? En dank weer voor jullie berichtjes, zo gezellig te lezen! Ik zit nog te broeden op iets leuks om weg te gaan geven, het is tenslotte bijna Sinterklaas, maar dat komt binnenkort...

Vandaag laat ik jullie een kerstkaartje zien in Scandinavische stijl. Het plaatje is van StudioLight, Scandinavian Winter, daar heb ik laatst twee vellen van gekocht. De kleuren vind ik zo mooi koel maar toch warm. Ook het DS (het 2e laagje op de kaart) is van Studio Light dus dat past allemaal lekker bij elkaar. Al het andere dessinpapier is van Marianne Design 'Wintertime'. De kaart is volgens schets van Cheerful Sketches.

De sterren zijn van Marianne Design, mal CR 1294 en dan uitgeknipt. Rode bloemen zijn ook van MD, LR1201 en het label CR1254. Hert is een Double Dies van Boekenvoordeel en de rand/halfronde mal heb ik vorige week gekocht bij een demo van Noor!Design (erg leuk trouwens en weer leuke ideeën opgedaan!). Het heeft als nummer 6002/0327. Het ijssterretje is van MD COL1363. Het lint is van die ophanglussen die weleens aan je kleding zit. Bewaar ik altijd...

Met deze kaart doe ik mee bij:
Cheerful sketches: cheerfulsketches/challenge-18
 
Ben weer erg benieuwd naar jullie reacties en geniet zeker van jullie kaarten die ik voorbij zie komen. Al laat ik niet altijd een berichtje achter, ik zie ze wel! Een fijne avond vast. Groet, Ela

donderdag 20 november 2014

Geldkaartje

Hallo allemaal,

Weer twee volgers erbij, helaas weet ik van een niet wie het is maar welkom en Anneke, gezellig dat je ook bij mij langskomt!

Deze geldkaart heb ik een tijdje geleden gemaakt voor een jongen die 12 werd. Simpel maar o zo leuk model die ik een keer van Anita van Merode heb gekregen (zij heeft het volgens mij ook weer van iemand). En hij was er erg blij mee (al is het maar voor de inhoud, hihi, maar dat krijg je op die leeftijd)!

Binnenkant

En even voor het effect met geld erin
Materialen:
DS is van Action en van MD PK9107
Afbeelding MD 3DHM0047
Cijfers MD Eline Pellinkhof AK 0027
Mal Hoera en tekststempels MD COL1348
Hartjesballon PP1401
Swirl LR0116
Kadootjes Joy!6002/0351
 
Ik stuur 'm naar NKU voor de laatste challenge van dit blog, Judith stopt ermee omdat ze haar eigen workshop atelier gaat beginnen. Jammer natuurlijk maar begrijpelijk en ik wens haar veel succes! En ook het team erg bedankt voor de inspiratie elke keer weer. We komen elkaar vast weer tegen in bloggersland! Link naar challenge: NKU/alles mag: de laatste!
 
Tot snel maar weer, er zit weer van alles aan te komen, in ieder geval in mijn hoofd! Fijne avond en lieve groet, Ela
 
 


woensdag 19 november 2014

Winterse kaart met doorkijkje 2

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer en dit keer dus met de winterse kaart met doorkijkje 2. Dit model heb ik uit een oude Hobbyhandig. Grappig met dat extra flapje binnenin. Helaas zijn de foto's een beetje donker, met de flitser gemaakt. Moest ze in de avond maken en dan is het inmiddels al donker. Dit papier is ook weer van Marianne Design van hetzelfde blok als de kaart van gisteravond. Detail: Don is aan het vioolspelen en daarom heb ik het papier met muziekblad gebruikt. De ronde stans op de voorkant heb ik voor de stevigheid 3 keer op elkaar geplakt en zo dat de binnenkant ook mooi te zien is. Op het sterretje aan de binnenflap zit nog glitter maar dat is op de foto helaas niet te zien.

 verder gebruikt:
ronde mal: Marianne Design LR0327
Afbeelding Don DDK3217
Bloem LR1201
sterren Silver Collection CR1294
ster en lantaarn binnenzijde COL1330
ronde stans plaatje Don COL1321
kerstbelletje COL1363
Tekststempel EC0138
 

Stuur deze ook naar:

Binnenkort meer! Fijne dag vandaag en lieve groet, Ela

dinsdag 18 november 2014

Winterse kaart met doorkijkje 1

Hallo allemaal,

Een winterse kaart met doorkijkje. Ik heb er gelijk 2 gemaakt, morgen volgt de andere. Het papier is van Marianne Design van een tijdje terug maar ik vind de kleuren zo mooi. Het is nu bijna op, jammer...Dit model heb ik gevonden bij Sylvia Scharp. Achter de ramen van de huisjes heb ik glitterlint geplakt. En lief zijn die Don&Daisy weer, dit keer lekker nostalgisch! Wie heeft er niet zo leren schaatsen...?!


 Gebruikt:
Marianne Design afbeelding DDK3217
kerstboom en lantaarn COL1330
kerstbelletje en ster COL1363
huisjes Leanecreatief
tekststempel EC0138


Deze stuur ik in naar:
 
Komen jullie morgen nog even terug voor nummer 2? Gezellig! Lieve groet, Ela
 

woensdag 12 november 2014

Kerst in grijs/roze

Hallo allemaal,

Ik zie dat ik er weer een volger bij heb, Marja van harte welkom!

En hier is dan, een heel ander kaartje in grijs/roze, de nieuwste challenge bij We Love Vintage Challenge. Ik vind dat zo'n mooie kleurcombinatie, chique! Het is een trapkaart geworden en dat is ook de uitdaging bij Noor! Design waar ik voor de eerste keer mee doe. Het patroon stond er ook bij, handig en stond nog steeds op mijn 'maakwensenlijstje'. Het was wel een klusje maar ik ben er uiteindelijk heel tevreden mee.

Op de voorkant heb ik een schudelement gemaakt. En aan de binnenzijde een mooie dame in een mooi lijstje (2 passepartouts op elkaar), afgewerkt met takjes en bloemen.
voorkant

 
binnenkant

Het grijs heb ik bewerkt met witte verf (verfpen) om het een 'oude' look te geven.
Gebruikte materialen:
Joy!: passepartouts 6002/0254 en 6002/0258, ijsbloemen 6002/2021, pakjesrand 6002/0351, takjes Bill's flourishes 6002/0263
Marianne Design: afbeelding (download), kerstbelletjes COL 1363, ster binnenzijde LR0327, dessinpapier 'Country Home' PK9099
Leanecreatief: grote bloem voor en binnenzijde
Boekenvoordeel: hert, lantaarn en sterretjes
hele binnenkant met trap
Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Ben erg benieuwd naar jullie reacties! Tot de volgende kaart, lieve groet, Ela


zondag 9 november 2014

Snoesje in de sneeuw!

Hallo dames,

Bedankt weer voor al die gezellige berichten op mijn vorige kaart, zo leuk om te lezen!

Dit is weer een heel ander kaartje, ik vind het juist leuk om te variëren. Het knipvel van Snoesje heb ik al een tijdje in de kast liggen en nog maar niet gebruikt. Ik had een nieuw papierblokje van Marianne Design 'Wintertime', gekocht en daar zitten precies dezelfde kleuren als deze afbeelding in. De schets is de nieuwste challenge van Cards&Scrap dus freubelen maar! Nu was ik daar al druk mee bezig...maar die kaarten laat ik jullie later zien!

 materialen:
Marianne Design: Snoesje 3DHM0058, mallen CR1201, CR1254, CR1294, COL1363, tekststempel EC0138, dessinpapier 'Wintertime' PK9100
Joy!6002/0351 (kadootjesrand)
 
Met deze kaart doe ik mee bij:
 
Zoals gezegd, later meer! Een fijne zondag nog en lieve groet, Ela
 woensdag 5 november 2014

Kersthanger

Hallo dames,

Fijn Ina dat je mijn blog hebt gevonden, welkom! En zo is er weer een week voorbij. Nu heb ik wel kaartjes gemaakt maar nog geen tijd gehad ze te plaatsen, het is altijd wat, haha!

Deze keer heb ik geen kaart voor jullie maar een kersthanger. Ik wilde eens iets met MDF oppimpen en dit is het resultaat:


De kleur is het best op de linker foto. Deze MDF ster heb ik gevonden bij Xenos en ook het glitter- en kerstlint.
Verder heb ik gebruikt:
Marianne Design: dessinpapier 'Wintertime' PK9100
Marianne Design mallen: 'kerstbelletjes' COL 1363, 'sterrenstrook' Silver Collection CR1294, ster rood LR0327
StudioLight afbeelding: 'Scandinavian Winter' EASYSD438
 
Met deze creatie doe ik mee bij:
 
Ben weer erg benieuwd naar jullie reacties, ik ben in ieder geval erg blij met deze hanger! Vast een kerstkadootje voor mezelf....Lieve groet, Ela