Pagina's

woensdag 30 maart 2022

Mysterieuze geisha, DT Penny's paper challenge

Een mysterieuze dame vandaag voor de uitdaging bij Penny's paper challenge. Poeh, was wel even uitdaging hoe in te kleuren, ik kwam er pas later achter dat een deel van de bloemen op haar jurk zitten. Anders had ik die misschien wel een ander kleur gegeven. Nou ja, ik ben wel tevreden hoor. 


Het is een digi van My Besties, Geisha doll 3 , een digi van een van onze sponsors deze maand.We zijn inmiddels weer thuis na een mooie reis met natuurlijk als hoogtepunt het weerzien met onze zoon! Nu even uitrusten van de reis, ik vertel er later iets meer over. 

Veel plezier met de freubel, want jullie doen natuurlijk allemaal weer mee, en tot snel! Groetjes Ela


zondag 20 maart 2022

Boxframe (gast dt bij Mijn Hobbyhonk)

Vandaag heb ik een boxframe voor jullie. Omdat ik in de top 3 was beland met mijn straatje bij Mijn Hobbyhonk, mocht ik gast designer zijn. De laatste weken ben ik veel in de top beland, ik had het nogal druk, haha, maar erg leuk! 


Dit is mijn toppertje:

Challenges:

Tot later, we zijn onderweg! Groetjes Ela


woensdag 16 maart 2022

Muizenfeest

Een muizenfeest vraagt om muizencadeaus en muizenhapjes (of dat laatste toch maar niet?). Wat zou er in de pakjes zitten, stukjes kaas? In ieder geval gaat er weer een nieuwe uitdaging van start bij Penny's paper challenge.

Ik heb gewerkt met de digi van een van onze sponsors Pattie's creations muizen-met-cadeautjes. Het kaartje heel klein en simpel gehouden (ook een beetje vanwege gemak, want weinig tijd...).


Kijken jullie even op het blog voor meer inspiratie van de andere teamleden? En vooral meedoen natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.

Inmiddels zijn we onderweg, vandaag gaan we richting Cordoba voor een paar gezellige dagen met onze zoon! Tot nu toe beetje pech met het weer, veel bewolking en regen met Saharazand. Op het eind van de dag zagen we eruit als modderige zandmannetjes. Veel gelopen en gezien in Cordoba en wat is het Alhambra prachtig! 

Groetjes Ela

dinsdag 15 maart 2022

Gast DT DAK

Omdat ik gewonnen heb bij DAK met de receptenkaart, mocht ik gast designer zijn. Altijd leuk natuurlijk! De uitdaging is deze maand 'Dutch fold card'. Had ik nog nooit gemaakt, leuk om eens te proberen. Ik heb deze kaart voor mijn zoon gemaakt, die gaan we binnenkort opzoeken in Cordoba waar hij 4 maanden studeert. Hij en ik kijken graag formule 1 samen, moeten nog even wachten tot dat weer kan, in mei komt hij terug. 

Challenges:


De bedoeling is dat we met een omweg naar hem toe reizen, vanaf Alicante langs de kust naar Granada via binnenwegen. Dan een paar dagen in Cordoba en een dagje Sevilla en dan weer terug met op de terugweg nog wat leuke plaatjes bezoeken. Het ligt een beetje aan het weer, het zou gaan regenen en dan veranderen we misschien onze plannen nog. Maar dat we onze zoon bezoeken is zeker, kijk ernaar uit! Groetjes Ela

zaterdag 5 maart 2022

Sterkte

Deze condoleancekaart maakte ik voor mijn collega wiens moeder van de week is overleden. In de binnenkant heb ik 'veel sterkte' gestempeld, maar daar heb ik geen foto van gemaakt bedenk ik me nu. 

Het gedeeltelijk embossen was even een uitdaging maar goed gelukt. Ik heb gelijk nog twee van dit soort kaartjes gemaakt, maar dan voor een andere gelegenheid. Die zal ik later delen.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Dat was het even voor nu, nog een hoop te doen! Tot later. Groetjes Ela


vrijdag 4 maart 2022

Lavendel ruikt heerlijk

Heerlijk de geur van lavendel, maar daar moeten we nog even op wachten. Dan maar vast op een kaart en dan de geur erbij denken. 

Deze kaart heb ik heel snel in elkaar gedraaid, wilde nog meedoen bij de Egel maar zag dat de uitdaging over een uurtje sluit! Vandaar ook de slechte foto in kunstlicht... 


Zo, nu even de keuken opruimen en dan gaan genieten van het weekend. Groetjes Ela


woensdag 2 maart 2022

Uitdaging Penny's paper challenge

Daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging bij Penny's paper challenge! Vandaag heb ik een kaart met een digi van een van onze sponsors Stampers Delight Chibi-a-gift-4-u-boy


Sponsors voor deze maand: 
En


Challenges: 

Hoppen jullie even naar Penny's paper craft challenges voor meer inspiratie?

Een fijne zonnige dag! Groetjes Ela

dinsdag 1 maart 2022

The Crafty Friends are back!

Goed nieuws! The Crafty Friends zijn terug! Na een poosje afwezig te zijn geweest vanwege privéomstandigheden van de eigenaar van het blog, zijn we vanaf vandaag weer in de lucht! 

Wel een iets andere vorm voorlopig, we starten op zonder sponsors en spelen 'just for fun'. Wel zal er een top 5 worden gekozen. Ik hoop dat jullie elke maand weer lekker meedoen zoals altijd! 


Het thema is makkelijk: 
Challenges:

En iemand vroeg me laatst of The Sketchy challenges is gestopt. Dat klopt en kwam voor mij ook als een verrassing eind vorig jaar. Helaas vanwege drukte en andere interesses vd blogeigenaren. Het stierf een stille dood. Ik heb nog gevraagd aan de eigenaren of er een berichtje uit kon maar dat is niet gebeurd. Er was nog het idee dat iemand anders het over zou nemen maar ook daar heb ik niks meer op gehoord. Persoonlijk vind ik het wel jammer om het zo te eindigen maar het is niet anders. Reden te meer om weer mee te doen bij The Crafty Friends challenges

Groetjes Ela