Pagina's

vrijdag 30 augustus 2019

Mannenkaart

Hallo dames,
Vandaag laat ik een mannenkaart aan jullie zien. Ik heb de schets gebruikt van 4Season Swap en wilde heel graag deze leuke washitapes gebruiken die ik bij de Action heb gekocht. Het is een hele doos in deze stijl en kon het niet laten liggen. Dus daar gaan jullie nog wel meer van zien.


En dit is het doosje washitapes:
Heerlijke kleurtjes toch? Verder heb ik een DP met een auto op de achtergrond gebruikt van Joy. Die past er goed bij. Nog wat embellishments en klaar is de mannenkaart.

Met deze kaart doe ik mee bij:
2 Sisters on the blog: voertuig
4 Season Swap: schets
Love to craft: A.G.

Ik ben lekker op dreef, even de vakantie schade inhalen 😄. Tot snel, er staat alweer een kaartje klaar, en een fijne ☀️ dag! Groetjes Ela

donderdag 29 augustus 2019

Maritieme schommelkaart

Hallo dames,
Bedankt voor jullie reacties op mijn zomerse vogelkaartjes! Mijn volgende kaart past beter bij het weer van vandaag, af en toe een wolkje😄.


Ik heb er een schommelkaart van gemaakt, dat is alweer een tijdje geleden. Alle spulletjes zijn van Marianne Design.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Carlin's kaartenparadijs: maritiem met touw
Love to scrap: shape shift

Fijne afgekoelde maar zonnige dag! Groetjes Ela


dinsdag 27 augustus 2019

Zomerse vogels

Hallo allemaal,

Van het weekend had ik mijn knutselspulletjes naar buiten gesleept en aan mijn tuintafel in de schaduw zitten freubelen. Na een vakantie waar je lekker hele dagen buiten leeft, vind ik het zonde om binnen te zitten en het was goed te doen. Ik heb dan wel gelukkig natuurlijke schaduw van een boom, dat scheelt.
Gisteren het 'normale' leven opgepakt al zit ik nog wel in standje vakantie/zomer, rustig weer inkomen dus. Dat kan ook want het is nog betrekkelijk rustig bij ons, de hectiek komt vanzelf weer😄.

Deze bedankkaarten hadden jullie nog van mij tegoed. Ik heb deze een tijdje geleden gemaakt voor twee collega's. Ze waren er erg blij mee en geloofden bijna niet dat ze zelfgemaakt zijn. Dat is toch het mooiste compliment wat je kunt krijgen, toch?



Met de bovenste kaart doe ik mee met de bingo bij Knutsels en kadootjes: vogel-embossing-bloem, bij Ally's Angels: anything goes en Marianne Design: alles mag.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Fijne, zonnige dag! Groetjes Ela



zaterdag 24 augustus 2019

Voor Angelique en nieuwe challenge 117 Crafty Friends

Hallo dames,

Weer terug in het land na een heerlijke vakantie, we hebben genoten! Nu ben ik langzaamaan alles aan het oppakken en maandag mag ik weer gaan werken. Gisteren wezen sporten en ik moet zeggen dat het me best tegenviel na 3 weken relatieve rust. Het zal wel een weekendje spierpijn worden, want vandaag is de tuin aan de beurt, lol.

Voor de nieuwe challenge bij Crafty Friends, #117: Embellishments, heb ik de digi 'Frank snap shot' van onze sponsor Scribbles design gebruikt. Ik heb er gelijk een kaart voor blogster Angelique mee gemaakt, zij is 21 augustus 50 geworden.


Is ie niet leuk? Hier te vinden:


One lucky winner will receive $10.00 worth of images from the store. Please note that digital papers are not available to challenge winners at this time.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Tot snel maar weer en vergeet niet mee te doen bij Crafty Friends! Groetjes Ela