Pagina's

zaterdag 27 juli 2019

Nieuwe challenge bij Crafty Friends: Summer colours!

Hallo dames,

Vandaag start de nieuwe challenge bij Crafty Friends met als thema 'Summer colours'! En zomer is het in Nederland, toch? Ik heb er een paar zomerse kleurtjes uitgepikt voor mijn kaart. Een oom en tante van mijn man zijn binnenkort 50 jaar getrouwd. Ze zijn gek op hun kat en zijn hobby is fotografie. Ook houden ze van de tuin, Frankrijk en kamperen maar alles op een kaart werd een beetje te veel. Dus heb ik gekozen voor deze lieve digi met 2 poezen van onze sponsor Morgan's Art World, vond ik wel toepasselijk.De poezen inkleuren vond ik toch wel een uitdaging hoor, maar ik ben redelijk tevreden. Harten, zonnebloem (toch een beetje Frankrijk) en fotocamera erbij en dat maakte het voor mij compleet. Het kleurenschema om jullie te helpen is dit (en nee, niet alle kleurtjes hoeven op 1 kaart ;) :

Sponsor voor deze challenge:

De winnaar ontvangt de 3 digi's die wij als team mochten gebruiken! Dus lekker weer meedoen en kijk voor meer inspiratie op het blog van Crafty Friends! 

Challenges:
scrapping4fun: tic-tac-toe: die cuts, pattern paper, blue
Ally's Angels: A.G.

Ik ga nu eerst even lopen voordat het me echt te heet wordt, tot snel! Groetjes Ela


zondag 14 juli 2019

Man in Parijs

Hallo dames,
Na een weekje weg met z'n tweeën en zoonlief met vrienden, zijn we nu weer compleet. We hebben genoten en met mijn zoon is ook alles goed gegaan, iedereen weer heelhuids thuis. In augustus gaan we nog een keer met z'n drieën weg, heerlijk!

Deze keer heb ik geprobeerd een mannen kaart te maken en dacht aan vakantie dus dit is het resultaat:

Ik had de stempel set 'Paris' gewonnen bij Marianne Design en wilde er gelijk mee aan de slag. Nu ben ik niet zo goed in silhouette stempelen maar ik vind het aardig gelukt. De prijs bestond o.a. ook de camera en fotofilm, maar die had ik laatst gekocht. Daarmee mag ik een ander blij maken dus ik ga nog even nadenken hoe ik dat ga doen. Hoe doen jullie dat als je spulletjes dubbel hebt? Misschien is een mallen swap wel iets ipv een ATC swap? Want ik heb ook nog steeds een Candy voor 25 nieuwe volgers staan... en om er nu weer een uit te schrijven zonder bijzondere reden...maar ik vind het ook zonde om het zo lang te laten liggen.. Mag ik vragen hoe jullie daar over denken?

Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.
Morgen mag ik weer werken maar misschien gaan jullie met vakantie, ik wens je veel plezier!

Met deze kaart doe ik mee bij:
De Egel: mannen kaart met schets
Carlins kaartenparadijs: alles mag
Ally's Angels: anything goes
Scrapping4funchallenges: holiday/travel
Love to craft: A.G.
Love to scrap: A.G.

En nog even om trots op te zijn:
1e bij MD en top 5 bij 2 Sisters on the blog. 

Groetjes, Elawoensdag 3 juli 2019

Pechvogel, beterschap!

Hallo allemaal,

Voor een pechvogel heb ik deze kaart gemaakt, collega Ilse is namelijk van haar paard gevallen...en heeft nu een gebroken arm. De pechvogel smikkelt van de pitjes uit de appel en wordt vast snel beter!


Ik wilde sowieso nog meedoen bij Marianne Design waar ze vragen om gebruik te maken van een van de stencils van Marleen, dus dat kwam heel goed uit!
Alle materialen zijn van Marianne Design: stencil Marleen PS8013, pagegaai COL1465, bloem LR0577, tekststempel CS0895, klein bloemhartje LR0546.

Met deze kaart doe ik mee bij:

Ben benieuwd wat jullie vinden van mijn beterschapskaart! Komende tijd zal het op mijn blog wat rustiger worden ivm een weekje weg maar probeer af en toe nog bij jullie langs te komen.

Fijne dag en groetjes Ela


maandag 1 juli 2019

Nwe challenge The Sketchy Challenges

Hallo dames,

Hier ben ik weer met mijn kaartje voor The Sketchy Challenges. Vandaag begint de nieuwe challenge met als thema, schets. Het is deze keer een schets die ik heb gemaakt (ik dacht, ik probeer eens wat).

Dit is mijn uitwerking ervan:


De digi is van Bugaboo, zo leuk! Verder mallen van Action, papiertjes en embossingfolder o.a. Marianne Design.
En dit is de schets:

Met deze kaart doe ik mee bij:
Dutch Card Lovers: zonnig (inspiratiefoto)
scrapping4fun: birthday

Ik zei laatst toch dat ik jullie twee kaartjes zou laten zien die ik gemaakt heb voor collega's? Die kaartjes heb ik gemaakt volgens schets van Cheerful Sketches maar, je raadt het al, helemaal vergeten te plaatsen... dat gebeurt me nou nooit, haha! Maar ja, druk in tuin, sport, werk, mooi weer etc. etc. dus toen ging ik van het weekend kijken en was de challenge vrijdag al gesloten... Ik laat ze echt nog wel een keer voorbij komen hoor, wees niet bang.

Deze kaart is in ieder geval wel op tijd, ik zou zeggen doe weer lekker mee deze maand, er zijn leuke stempeltjes te winnen en kaarten maken we toch!

Groetjes Ela