Pagina's

vrijdag 30 december 2016

Happy 2017!!!

Hallo allemaal,
Met deze schudkaart wil ik jullie een heel goed, gezond en creatief 2017 wensen! Dat het maar een mooi jaar mag worden in alle opzichten. En zoals Don&Daisy al weten: het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!

Ik heb mijn best weer gedaan met het inkleuren, gaat steeds beter vind ik zelf. De volgende producten van Marianne Design heb ik gebruikt: stempel Don&Daisy DDS3341, DP Eline's Silver Stars, hartjesballon PP1401, vierkante mal LR0234, vlaggetjes LR0329, stempel cijfers EC0149, labeltje COL1345, tekststempel project NL.
Met deze kaart doe ik mee bij:
hobbynu/oud en nieuw
hobbyvision/schudkaart
mariannedesigndivas/anything-goes

Bedankt weer voor jullie leuke berichtjes en ik wens jullie allemaal een gezellige jaarwisseling!! Groetjes Ela

donderdag 29 december 2016

Don in de sketch

Hoi hoi allemaal,
Op de valreep van 2016 heb ik nog twee kaartjes aan jullie te laten zien. Deze is voor de skieliefhebbers onder ons, Don staat weer klaar van de helling af te gaan! Ik heb mijn zoon gevraagd welke kleurtjes ik moest gebruiken en dit is het resultaat.

Het DP heb ik er vervolgens bij gezocht en volgens schets de kaart gemaakt. Stempel Don DD3326, takje en tekststempel Marianne Design, bloem van Leane Creatief, skies van Noor! Design.

Met deze kaart doe ik mee bij:
cheerfulsketches/december

Tot morgen voor mijn volgende en laatste kaart van 2016! Groetjes Ela

zaterdag 24 december 2016

zondag 18 december 2016

Vintage kerst

Hallo daar knutseldames,
Nog even een kerstkaartje om te laten zien. Een vintagekaart deze keer o.a. voor WLVC die er helaas mee gaat stoppen. Zo jammer, voor mij was dat de inspiratie om met vintage aan de slag te gaan. Ik zie daar altijd zulke mooie kaarten waar ik naar mijn mening nooit aan kan tippen maar wel veel plezier aan beleefde. Het zij zo, deze kaart stuur ik in ieder geval nog in:

Dit drieluik heb ik gemaakt met de gewonnen shape art mal van DutchDoobadoo, zo gaaf! Papier is van Studioline, ook al zo mooi. Verder met de hertjes, kerstbomen, lantaarn en sneeuwvlokken een lekker winters tafereeltje gemaakt. Wat vinden jullie ervan?
wlvc/alles mag in vintage
de-egel/rendier/ree/hert
knutselsenkadootjes/kerst zonder groen en rood
scrapcards/sint- of kerstkaart
craftaddiction/alles-mag-in-kerstsfeer

Fijne avond nog! Groetjes Ela


donderdag 15 december 2016

Roze kerst met pinguïn (GDT Challenge #167 MD)

Hoi blogsters,
Een roze kerstkaart willen ze zien bij Marianne Design! Nou dat is me gelukt hoor. Deze kaart zien jullie terug op het blog van MD als gastdesiger voor de nieuwe challenge: een kerstkaart in wit-roze. Nu mogen jullie dus aan de slag, leef je lekker uit!
               


MD Producten: sneeuwvlokken CR1335, LR0437, bezem LR0433, kerstklokjes CR1343, label COL1341, stans 'oh denneboom' CR1329, kerstboom LR0136, houten plank CR1348 en pinguïn COL1331. Het mooie DP met hartjes is van Maja.
Met deze kaart doe ik mee bij:
cardsandscrap/glitter
craftaddiction/alles-mag-in-kerstsfeer
anmacreatief/alles mag
knutselsenkadootjes/kerstkaart zonder groen/rood
scrapcards/sint- of kerstkaart
marianne design divas/anything goes

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn roze pinguïn vinden! Fijne dag en tot snel
 Groet Ela
zondag 11 december 2016

Kadoosje

Hallo dames,
Deze keer heb ik een doosje gemaakt voor onder de kerstboom. Je kunt er lekkere bonbons in doen of een groter kado zoals een mooi sieraad of iets dergelijks (hint, hint heren, de verpakking is klaar, nu de inhoud nog!).


Ik heb weer dat mooie DP SilverStars gebruikt, vind het zo'n mooie kleurencombinatie. Verder simpel gehouden met een mooie bloementoef op de deksel. MD producten: PB7048, LR0437, LR0189, CR1335 en CR1343. wat vinden jullie ervan?

Dit doosje stuur ik naar:
mariannedesigndivas/anything but a card
cardcardsandscrap/glitter
craftaddiction/alles-mag-in-kerstsfeer
anmacreatief/alles mag

Fijne zondag nog! Groetjes Eladonderdag 8 december 2016

Walking in a winter wonderland

Hallo dames,
Warm welkom aan Nelleke en Lilian als mijn nieuwste volgers!

Twee mooie DutchDoobadoo mallen heb ik vorige week gewonnen bij Craft Addiction met mijn 'Lief plaatje' kaart. Binnenkort het resultaat met deze mallen. En ik mag de volgende challenge gastdesigner zijn bij Marianne Design door mijn Snoesje kaart! Super leuk, de kaart ligt al klaar maar daar moeten jullie nog even op wachten. Deze kadokaart laat ik eerst zien:
De kaart kan er uitgeschoven worden en dan kun je op de achterkant een kadokaart plakken, leuk voor onder de kerstboom!
Materialen Marianne Design: Sneeuwpapier, DP Silver Stars, bloem CR1201, takjes LR0437, sneeuwvlokken CR1335, tekststempel liedje CS0949 en plaatje is van Don&Daisy. Lekker winters toch?
Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne design/winterse kaart
marianne design divas/anything but a card
Cardsandscrap/glitter
anmacreatief/alles mag

Lees jullie berichtjes weer graag! Tot snel en een fijne avond. Groetjes Ela