Pagina's

maandag 27 januari 2020

Uiltje

En dan gaat er gewoon een week overheen voordat ik dit kaartje post.


Het lukt me nog niet echt om regelmatig in mijn knutselkamer te zijn. Druk met van alles en nog wat. Deze kaart had ik dan ook niet in 1 keer af, maar dat had ook te maken met het combineren van kleur etc. Daar heb ik best lang over zitten trutten😊. Dat heb je weleens, toch?
Materialen Marianne Design: LR0546, LR0577, COL1475, LR0607, DP PK9144.

Challenges:

Ga weer mijn best doen deze week bij jullie langs te komen! Groetjes Ela

maandag 20 januari 2020

Baby boy

Gisteren eens een dagje helemaal niks gedaan, zélfs niet gesport! Dat gebeurt niet vaak maar gisteren gunde ik het mezelf, even een dagje bijkomen, heb zaterdag ook nog gewerkt. Wel deze babykaart gefreubeld maar meer ook niet.


Het ideetje ontstond toen ik vierkantjes uitstanste uit het zwart-witte DP. Toen bleef het kadertje over en bedacht dat ik daar wat mee kon doen. Dus de uitgestanste vierkantjes boven geplakt en het kader beneden. In het midden van het kader het vierkantje uitgestanst. Op een stuk wit papier ter hoogte van het uitgestanste vierkantjes het zebraatje gestempeld en erachter iets verhoogd geplakt. Dat is moeilijk te zien op de foto maar het zebraatje ligt dus iets dieper dan de rest. Nog een klein vierkant labeltje en een strik en klaar! Materialen Marianne Design: CR1375, EC0170 en PB7054. 

Challenges: 
Marianne Design: zwart-wit (eh niet dus, is al afgelopen...zo snel gaan die weken dus🤔)

Tot gauw hoop ik en ik probeer ook bij jullie langs te komen. Groetjes Ela

zaterdag 18 januari 2020

Challenge 127 Crafty Friends

Bij Crafty Friends start vandaag de nieuwe challenge: Anything goes. Van onze sponsor Beccy's place heb ik deze digi ingekleurd, is ie niet geinig? En als je wint kun je ook zo'n leuke digi uitzoeken want je mag dan voor $10.00AU aan digi's uitgeven in de webshop!


Onze Sponsor deze maand:  Beccy's PlaceDoen jullie weer mee? Je hebt tot 31 januari!

Challenge

Groetjes Ela

donderdag 16 januari 2020

Stippen in de hoofdrol

Vandaag een kaart met stippen in de hoofdrol. Dat is de uitdaging bij 4 Season Swap.
Ik heb er een winterse kaart van gemaakt maar zonder tekst want dan kan ik nog bepalen voor welke gelegenheid. En ik heb een oudere mal gepakt van MD. Dat is eigenlijk wel mijn streven dit jaar, de 'vergeten' mallen gebruiken😄.


Challenges: 

Gisteren lekker met mijn zoon naar de stad gefietst (door de regen, dat was minder), lekker geluncht en een cadeautje voor zijn vriendinnetje gekocht voor haar verjaardag. Geen tijd gehad om te freubelen al was het daar wel weer voor, tjonge jonge, wat een wind ook! Maar goed, we zijn niet voor niks gegaan en terug hadden we de wind in de rug😊. Verder is het poepie druk op het werk, moet zaterdag ook werken. Dan zondag maar relaxen...  Fijne dag en groeten, Ela


zaterdag 11 januari 2020

Yes!

Het duurde even voordat het eerste kaartje van 2020 werd opgevolgd. Ik had ook niet zo'n zin in kaartjes maken en bloggen, zo na de kerstvakantie. Maar zo langzaamaan komt er wel weer een ritme in.
Ik wilde de mal van Anja (LR0570) nog een keertje gebruiken maar dan op een andere manier. Ook het uiltje (COL1475) moest erop.De kaart heeft nog geen bestemming maar dat komt vast goed. Ik vond het plaatje zo leuk matchen voor iemand die slaagt oid, zo van 'yes, in the pocket!'

Challenges:

Ik hoop dit weekend weer bij jullie langs te komen! Groetjes Ela
woensdag 1 januari 2020

Kerstkaart 2020

De beste wensen voor 2020 allemaal! Dat het maar een mooi en creatief jaar mag worden. Nooit gedacht dat ik met een kerstkaart het nieuwe jaar zou beginnen😄... maar ik had deze mal van Marianne Design gekocht (kwam op mijn pad), er lagen nog wat kerstspulletjes op mijn bureau en er zat nog een idee te broeden, dus voila, hier is mijn eerste kerstkaart voor 2020!

Challenges:
4 Season Swap: cadeau op je kaart
lovetoscrap: #129-anything-goes
lovetocraft: #42-january-anything-goes
Hobbyvision: Moodbord

Dit is niet mijn laatste kerstkaart voor 2020 maar nu ga ik toch echt mijn kerstspulletjes verruilen voor andere.

Fijne dag en geniet van het zonnetje deze Niewjaarsdag! Groetjes Ela