Pagina's

maandag 29 januari 2018

winters schaapje

Hallo dames,

Wat een weertje buiten op dit moment, getsie. Maar goed nieuws; er is een koufront in aantocht, haha! Zit ik ook niet op te wachten hoor maar dan regent het misschien niet zoveel. Ik zit namelijk 4 dagen op de fiets naar mijn werk en ga liever niet met het openbaar vervoer. Dan word ik altijd zo duffig... Ik verlang dus naar een beetje (met de nadruk op beetje) vrieskou. Net zoals dit schaapje (heel klein op het plaatje) in de besneeuwde wei...

De challenge bij DCL is het gebruik van een kale boom/takken op je winterkaart. Die heb ik niet, dus heb ik de blaadjes van deze boom geknipt.

Materialen gebruik van MD:
LR0257 boom, mal LR0327, afbeelding Forest animals VK9563, hertje COL1330, blad LR0156 en DP Old Press PK9120.
Wha, ben ik het tekstje vergeten zie ik! Die moet links. Nou ja dan kan ik nog kiezen en de foto is nu al gemaakt...wordt me hopelijk vergeven...

Deze stuur ik naar:

Ben weer nieuwsgierig naar jullie berichtjes! Groetjes Ela





zondag 28 januari 2018

Winterpret

Hey blogsters,

Fijn dat jullie langskomen! Ja, het is nog steeds winter al is dat bij ons toch anders als op het plaatje waar de kinderen lekker in de sneeuw spelen. Ik heb me weer eens aan een vintage kaart gewaagd met de schets van Cheerful Sketches. Dat was weer even geleden, toch heerlijk om te doen. DP is van Studiolight, dubbelzijdig. Het plaatje is van MD en het ovale kader van Noor! Design. Verder wat vintage ornamentjes, kant, strikje en een bloemetje. De kwastjes zaten aan een prijskaartje van kleding en paste precies hierbij. Ik bewaar dat soort dingetjes altijd, jullie ook?


Deze kaart stuur ik naar:
2 Sistersontheblog/vintage
Cheerfulsketches/januari
Anmacreatief-challenge/stippen en strepen

Vandaag ook nog mijn agenda opgepimpt, die zien jullie later én nog een vintage kaart gemaakt die ik waarschijnlijk morgen al posten. Fijne avond nog! Groetjes Ela



vrijdag 26 januari 2018

Koude verjaardag

Hallo dames,

Eventjes snel een berichtje van mijn kant, ik wil nog graag meedoen bij Catch the Bug. Pff de fotokwaliteit is echt niet zo goed, Ed lijkt een beetje bleekjes. Ik wilde heel graag mijn nieuwe stans Happy Birthday gebruiken. Voor de bingo heb ik de volgende rijtjes gebruikt: Diecut, pearl, ribbon / diecut, players choice, dots&stripes / ribbon, bugaboo image, dots&stripes.

 
Deze kaart stuur ik naar:

 
Er is nog veel meer wat ik aan jullie wil laten zien, tot snel maar weer en bedankt voor de lieve reacties op mijn wiegje! Groetjes Ela

dinsdag 23 januari 2018

Baby girl

Hallootjes allemaal,

Wat fijn dat jullie weer langs komen op mijn blog. Bedankt voor de fijne berichtjes! Deze keer heb ik een kadodoosje gemaakt. Dat is de uitdaging bij Marianne Design en ik wist gelijk wat ik wilde maken. Het patroontje heb ik al enige tijd liggen en gevonden op het blog van Jaqueline presentje. Ook Jolanda van het MD DT had er eentje gemaakt. Dit is mijn uitvoering:

Een kijkje in de wieg
 
Lieve speeltjes

De ooievaar kan weer verder, taak volbracht hier
Hier komt eventueel de naam van het meisje



















Er zijn twee collega's zwanger (nou ja, een en van de ander de vrouw) en ze krijgen allebei hun derde kindje, een meisje. Ook worden ze allebei eind maart/begin april verwacht. Eindelijk kon ik dus dit patroontje eens proberen en het is superleuk! Jullie begrijpen dat ik er dus nog eentje moet maken maar misschien maak ik wel iets heel anders, dat weet ik nog niet.
Onder de letters 'BABY' wil ik nog de naam plakken, als ie niet te lang is. Anders plak ik er nog 'GIRL' onder. Alles van MD: DP Peach&Mint, ooievaar COL1381, letters CR1417, randje laken LR0343, stempel EC0138, knipvel Eline babies o.a. AK0054. verder een kantje, strikje, bloemetje en wat pareltjes.
Deze kaart stuur ik naar:
 
Bedankt voor het langskomen en als je een berichtje achterlaat; helemaal super! Groetjes Ela



vrijdag 19 januari 2018

Koud hè

Hallo dames,

Hopelijk hebben jullie de storm goed doorstaan, jeetje wat ging het tekeer! Wij hebben het er in ieder geval goed van af gebracht, geen schade of anderszins.

En nu dan weer de winterse buien, je zou bijna zeggen maart roert zijn staart, als het maar zou zijn...wat is het weer toch wispelturig. Ik laat vandaag een winters kaartje zien in mooie warme kleuren. De foto is niet optimaal, ik wil graag nog meedoen bij DCL en dus moest ik vanochtend de foto maken...


Alle materialen zijn van Marianne Design, behalve het stipjespapier.

Deze kaart stuur ik naar:
Marianne Design Kreadivas: alles geht, option 'es ist Kalt Draussen'
Dutch Card Lovers: schets
Knutsels en Kadootjes: kleurenbingo; rood/wit/oranje
Ally's Angels: anything goes

Dat is het eventjes voor nu, ik wens jullie een fijne dag en vast een goed weekend! Groetjes Ela

woensdag 17 januari 2018

Happy Birthday!

Goedemiddag blogsters,

Bedankt voor jullie leuke berichtjes op mijn vrolijke sneeuwpop, hij is ook erg grappig, al zeg ik het zelf!
Vandaag weer een kaartje met een ingekleurde digi, deze keer van Bugaboo, 'Brat Flower Sitter'. Ik had van het weekend deze leuke mal Happy Birthday van Noor!Design (6002/0923) gekocht en heb 'm gelijk gebruikt. Verder lekker vrolijk gemaakt met het streepjes - en stipjes papier van MD Fresh Flowers PB7045. Bloemen en blaadjes zijn ook van MD. Eventjes wat anders na alle Kerst- en winterse kaartjes.


Deze kaart stuur ik naar:
Happy little stampers: use dies
Anma Creatief: stippen en strepen
catchthebugblog/8th-birthday: bold and bright

Eventjes kort een boodschap doen en dan lekker mijn kamertje in met een kop thee en aan de freubel. Daar is het toch ook echt weer voor, toch? Hoop jullie snel weer te zien, een fijne dag! Groetjes Ela

zaterdag 13 januari 2018

'A very happy new year!' Chrafty Friends Challenge DT-post

Hallo dames,

Ik weet het, het mag niet meer officieel maar de uitdaging bij Crafty Friends Challenge Blog is 'New'! Deze digi vond ik zo leuk maarja daar kun je natuurlijk geen babykaart mee maken of zo. Dus toch maar een nieuwjaarskaartje, dan hebben we er vast een voor 2019!! Een voordeel van deze digi is trouwens ook dat ik snel klaar was met kleuren, dat is soms wel even lekker zo tussendoor. Ik geef de sneeuwpop alle ruimte om te schitteren, de rest heb ik rustig gehouden. De teksten zijn delen van verschillende stempels die ik heb gecombineerd.


Sponsor van deze challenge is:

Sheep Ski Designs
en hier kun je dus ook de leuke sneeuwpop vinden
Link to Personal Blog:  http://sheepskidesigns.blogspot.co.uk/
Als je wint mag je 3 digi's uitzoeken in de on-line winkel Sheep Ski Designs!

Met deze kaart doe ik mee bij:
Stamping Sensations: Cold and frosty colours
addictedtostamps/clean-and-simple
happylittlestampers-january-christmas-challenge option CAS
happylittlestampers-january-anything-goes-with-dies
do-allkreatives/13-alles-geht
ally's angels/anything-goes

Doe lekker mee zou ik zeggen, gezellig! Fijne avond en lieve groet, Ela
 

donderdag 11 januari 2018

Pinguïns

Hey blogsters,

Gezellig dat jullie weer even langs komen op mijn blog! Leuk Gerjanne dat je me nu volgt, ik volg je nu ook (al dacht ik dat ik dat al lang deed... ;))


Voor deze kaart heb ik gebruikt van MD: pinguïns COL1416, LR0327 en stempel EC0138. Verder heb ik de Dutch Doobadoo art mal gebruikt en papier van Maja Design. De slee is van Noor! Design.

Deze kaart stuur ik naar:

Zaterdag volgt mijn kaartje voor Crafty Friends Challenge, hopelijk komen jullie snel werd kijken. Ik moet ook écht een blogrondje gaan doen, loop een beetje achter. Lieve groet Ela.

vrijdag 5 januari 2018

Winterse kaart

Hallo dames,

Annerieke, welkom op mijn blog, leuk dat we elkaar volgen!
Het winterweer, in ieder geval meer kou, komt onze kant op. Persoonlijk mag het voor mij wel iets kouder worden, dan regent het in het algemeen wat minder...Ik heb nog een winterse (kerst)kaart gemaakt om nog maar in de sfeer te blijven.


gebruikte materialen:
COL1330, CR1201, DF3439, LR0437 en CR1423. Plaatje Matties en stempel Karin Joan.
 
De kerstboom is de deur weer uit, toch wel weer saai en donker als ie weg is...Maargoed, aan de andere kant ben ik er op een gegeven moment ook wel weer klaar mee. De kerststukjes staan nog wel dus dat geeft nog gezelligheid. De eerste twee werkdagen zitten er weer op, nu lekker weekend en volgende week weer een normale week.

Deze kaart stuur ik naar:
Hobbyvision: kaart in bruin/blauw
Marianne Design Krea Divas/alles geht, Weihnachtszeit
Creative Sketchy girls/Kerstmis-Nieuwjaar
Ally's Angels/challenge-no-1-anything-goes
do-allkreatives/13-alles-geht-bloghop-zum-bloggeburtstag

Lees graag jullie berichtjes en tot de volgende kaart! Lieve groet Ela

maandag 1 januari 2018

Happy 2018!

Happy 2018!!!

Een heel gelukkig Nieuwjaar allemaal! Dat 2018 maar een goed jaar voor jullie mag worden met veel licht, liefde en creativiteit. Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes aan mijn blog, dat waardeer ik zeer!! Al merk ik dat er niet veel volgers bij komen (dat zal ook aan mezelf liggen, ik ben ook niet erg actief om nieuwe volgers te krijgen), het maakt mij niet uit zolang ik nog lol beleef aan het bloggen ga ik er lekker mee door. Er is ook wel een verschuiving geweest naar Facebook volgens mij maar daar voel ik (nog) niet veel voor. We zien wel hoe het gaat in 2018! Mijn eerste kaart in het nieuwe jaar is in ieder geval geboren (al is deze nog wel in 2017 gemaakt, gisteren om precies te zijn):

Gebruikt van Marianne Design:
Basic Shapes CR1390
Embossing folders DF3431, DF3430 en DF3439
Bloem en blad LR0156
Sneeuwvlokken CR1335
Letters CR1417
Cijfers 2018 CA3110



De kaart is opgebouwd uit lagen waar ik de cijfers tussen heb geplakt. Dat geeft een mooi drie dimensionaal effect. En heb je gezien dat ik de cijfers geembosd heb met DF3430, dat is eens wat anders dacht ik.

Nog een keer plat zodat je goed de embossing op de achtergrond kunt ziet.

Met deze kaart doe ik mee bij:
Marianne Design Challenge: geheel witte kaart
Marianne Design Krea Divas: alles geht, option Weihnachtszeit
Knutsels en Kadootjes: Nieuw
De Egel: Oud en Nieuw
Creative Sketchy Girls: Kerstmis/Nieuwjaar
The sketchy challenges: Christmas

Mogen er nog maar vele volgen! Donderdag ga ik weer aan het werk en dan pakken we zo langzamerhand het ritme weer op. Ook wel weer lekker na al die dagen vol oliebollen en appelflappen, haha! Lieve groetjes Ela